Junior Admin Dusia Opublikowano 29 Czerwca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem". Dziś na naszym celowniku znalazł się nasz stały bywalec forum @ Chatoyer. Zapytałam kilka osób co o niej sądzą i oto ich opinie -----> Anonim Użytkownika nr. 1: ---> Chatoyer jest spoko osobą, miły, ogarnięty, pomocny, da sie z nim dogadać i jako tako ogarnia admina. Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Lubi szampany z biedru ruskie xd Anonim Użytkownika nr. 3: ---> Według mnie jest bardzo słabym adminem, który nie za bardzo wie z czym się to je. Zazwyczaj pisane raporty na u@ są przez niego ignorowane. Dodatkowo nie wydaje się być osobą, która potrafiłaby trafnie wytypować czitera. Anonim Użytkownika nr. 4: ---> Jako Admin jest tragiczny!! Chatoyer. nie potrafi Adminować nie wiem kto dał mu admina, nie patrzy w ogóle na u@ woli sobie grać nosound i mieć wszystko w d**ie. Zgłaszasz mu graczy i nie reaguje kompletnie, a pamiętam jak spytałem czy ma Admina to powiedział, że nie, a go ma... Jest pierwszą osobą na forum która mi niestety niesamowicie podpadła i zdania o nim nie zmiennie.. Anonim Użytkownika nr. 5: ---> Chati jest spoko gościu, wesoły, komunikatywny. Zawsze pomoże nowym graczom na serwie. Jako admin spisuje się dobrze, gdybym miał swój serwer chciałbym, żeby był adminem na nim. Myślę, że jest dobrą osobą na odpowiednim miejscu Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Damianek dobra mordzia, dawno z nim na ts nie rozmawiałem, ale kielicha bym przechylili z nim ❤️ Anonim Użytkownika nr. 7: ---> Chatoyer. Jest bardzo fajną osobą na serwie cod 201. Bardzo ładnie sie sprawuje jako adminek, myślę że z niego będzie bardzo dobry pożytek. 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mr.Darkness Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 ???? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi