Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ODWOŁANIE - The_Coolmint

the_coolmint

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: The_Coolmint
Admin banujący: Waler ^^
Serwer: cod 201
Data zdarzenia:30.06.2021
Opis sytuacji: Ban za aimbota - chciałbym wyjaśnień i nagranie od admina.
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=949
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

• Użytkownik∙

Niestety i może stety dla kolegi, demko które nagrałem w momencie gdy chciałem zrobić podgląd zamiast viewdemo wpisałem przypadkowokolejny raz record i się nadpisało...Cóż z demka z hltv, które jak to z hltv makabrycznie laguje zbyt wiele się nie dowiemy, ponieważ nie doszukiwałem się w tym przypadku pospolitego aim'a jak np. u delikwenta Energy, tylko prędzej aim locka.Żeby nie było, że nic a nic nie ma to z demka z HLTV : http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2106301401-de_d2long-1625054460-1625055660.zipDwie ciekawe akcje:od 10:17od 16:20Na ten moment kolega do UB i niech się pilnuje :)

• Ha ha 2
  • WTF 1
  • Użytkownik

Obejrzałem sam kilka razy to demko i nie mogłem znaleźć nigdzie tego aimlocka, naturalne podciąganie myszką, za długo w Warzone grałem to i pamięć mięśniowa została. Ale nie mi oceniać swojego demka, zostawię to ekspertom, poza tym nie marnowałbym pieniędzy na vipa i premki, żeby robić sobie przypał cheatami xd

• Użytkownik∙

Widzę w czym tkwi "problem", ale tych flicków z awp nie da się sensownie rozpisać na HLTV bo POTWORNIE laguje i czasówki same w sobie bym ocenił jako:
10:17; - 
16:20; - 
aczkolwiek były też takie, które by się zobaczyło na povie, np. 12:49; czy 13:03;
Wrzucam "rozpiskę" bo niby każdy z UBT się musi wypowiadać w demkach, ale UB nie dam, bo nie mam jeszcze dostępów do bansa z coda. 
Od siebie puszczam. 

• Lubię to! 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

10:17 strzał z awp celownik nawet nie jest na przeciwniku a jednak strzał oddany celnie" — [ 0% ]
16:20 celownik skierowany co najwyżej w szyję przeciwnika a głowka siada" — [ 50% ]

[ 0% ] — Nic nadzwyczajnego.

[ 50% ] — Wzbudza wątpliwości.

[ 100% ] — Oczywisty oszust.

Ja tam nie nie widzę tutaj żadnego aimlocka i nienaturalnego refleksu. Jedynie dwie akcje zawierają minimalne przeskoki celownika, które z resztą i tak są zbyt znikome aby brać je pod uwagę.
Gracz jak najbardziej CZYSTY. Poczekajmy jeszcze na opinie kolegów @ UBT CS 1.6

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]