Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - nikt wazny

odpalTOWARiacie

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: Nikt ważny ?!
Serwer: cod mod 201
SteamID/IP: STEAM_0:0:418927179
Data i godzina: dzisiaj kolo 20:40
Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www119.zippyshare.com/v/VrIDmxQL/file.html
Podejrzane momenty, rozpiska:  

10:42 - widzi spadochron po lewej mimo to patrzy na prawo bo widzi ze gosciu tam jest, jak ten po prawej zaczyna biec w przeciwna strone to wychyla i zabija w plecy
10:45 - szybka reakcja jak na strzelanie w he, moze i tak sobie strzelil, ale na moje to panikuje jak dziecko
10:47 - za szybki refleks 
10:58 - za szybka reakcja i za dokladna
12:38 - haha wyskakuje i strzela w filar, bo za nim jest gosciu skanowac z mp5 na pewno nie chcial 100% WH
12:45 - za szybka reakcja @Edit Bracket słusznie zauwazyl ze jak sie ustawi spowolniony czas to nikt wazny zdązyl ustawic celownik modelowo na gracza i wiedzial kiedy zatrzymac sie celownikiem zanim wyszedl za sciane

Kolejny ubt widze niezly

@ Fajczu  Mozesz mi zrobic ssa w ktorym momencie widac ze gracz z ct wbiega za filar? Nie moge tego znalezc xD

@edit zapomnialem

Zgloszenie od TeKi porzadny kandydat na admina

Pomagal w rozpiscie Bracket :D

@ Fajczu  Po tym jak widzial skad leci flash odczekal jeszcze i wyskoczyl od razu strzelajac w calkiem inny filar i jeszcze przeciwnik akurat podskoczyl za filarem a nikt wazny zaczal strzelac wyzej po czym w model jak wyladawal i zaczal cos fisiowac ze tak sobie strzela, nie wiem jak on mial tak dokladnie wywnioskowac z tego ze akurat za tym filarem bedzie gracz, niemozliwe, powstrzymam sie od zbednego komentarza na twoj temat

Gosc rzucil calkiem zza innego filara nie mogl wiedziec w zadnym wypadku ze jest za tym

https://www10.zippyshare.com/v/PyFgrG8u/file.html

@ Fajczu :"Widzial ze tam biegnie", nawet jakby to zaczal skanowac z mp5, co tu sie dzieje to nie mam pytan

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Sponsor
SPONSOR

10:42 -  -b typowa reakcja, i sprawdzone miejsce, jak zauważysz spadochron to wiesz że tam gosciu jest a nie lecisz za nim :)
10:45 -   -b
10:47 -   -b
10:58 -   -b ct strzelał przed wychyleniem i było słychać że tam jest
12:38 -   -b dokładnie widać jak ct przebiega za filar
12:45 -   -b

Jak dla mnie demko czyste. Zapraszam pozostałych UBT do oceny.

//Edit:  @ odpalTOWARiacie  prosze bardzo link 12:36 minuta

• Użytkownik∙

rozpiska:
10:42; -
10:45; jest refleks xd. +
10:47; to co wyżej, +/-
10:58; słychać strzały, imo troch szybko - za to niecelnie, mieszane uczucia xd. +/- --> -
12:38; ja tam widziałem flasha, a nie przebieganie za prawy filar XD. Chłop pickuje ten filar i go skanuje mp5, szanujmy się.
12:45; -
Nie jestem graczem CODów, ale chłop nie wygląda jak jakiś specjalny pros w tą grę, a czas reakcji ma mocarny.
Imo nie czuję się na tyle, aby to demo starczyło mi na bana, niemniej jak inni ocenią na +b, to ode mnie również macie głos za zbanowaniem.

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Użytkownik∙

10:42: -
10:45: +
10:47: + 
10:58: -
12:38: +
12:45: - 

+B

Bez tytułu.png

10:42 -  Nic [ 0% ]
10:45 -  jest dziwne drgnięcie celownika, dla mnie to nie nest naturalne ale takie [ 50% ]
10:47 -   Takie same sytuacje, dziwny skok na glowe [ 50% ]
10:58 -  Za szybko. Ciągnie za modelem. Pierwsze 10 minut gra jak bot, a teraz nagle słuchawki założył? Wątpie. [ 100% ]
12:38 -  Za modelem do końca [ 50% ]
12:45 - [ 0% ]

[ 0% ] — Nic nadzwyczajnego.

[ 50% ] — Wzbudza wątpliwości.

[ 100% ] — Oczywisty oszust.

Jedna 100% akcja troche za ma mało na bana ale poczekamy co powie. @ Depresja

Mój werdykt [ 50% ]  ja bym narazie nie dał bana  i poczekał na lepsze 100% akcje.

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Sory że podkleję ale mam dowód, jedną ciekawą akcje z tej samej mapki, nagrywałem rundę wcześniej niż @ odpalTOWARiacie .

Demko : https://www80.zippyshare.com/v/JvG4BOdD/file.html

9:31 - cały czas stał i patrzył w ścianę, nagle zwrot i strzela z prefire (dokładny czas gdzie widać prefire 9:33:10) 

Mam nadzieje że weźmiecie to pod uwagę.

W tej akcji 12:45 do 12:48 gdzie wszyscy piszecie -b zobaczcie sobie u mnie na demku (na esp).

Przesunął się do lewej poczekał (wiedział i ustawił się), jak również naszykował celownik bo tak to wygląda i tak było :)

@ fov1336.9  @ GENERAL ALADEEN @ Depresja  @ 71.  @ Fajczu

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

9:31-9:33 - stałem i patrzyłem w ściane, bo miałem biało i wtedy się obróciłem i zabiłem przeciwnika.

Co do demka w zgłoszeniu:

10:42 - Normalna sytuacja po co mam biegnąć za typem, jak inni mnie zabiją ? Trzeba pomyśleć :D 

10:45 - Wychylenie zabicie przeciwnika, ktoś wyrzucił granat to strzelałem w to miejsce..

10:47 - Widziałem model broni z ct to odrazu wychyliłem i zabiłem zwykły refleks.. 1/4 zobaczcie :) 

10:58 - za szybka reakcja i za dokladna - i tutaj się mylisz na początku 10:42 widziałem spadochron to coś przeczuwałem, że tam będzie kolejny przeciwnik :) 

12:38 - za dużo się tam dzieje w tym pomieszczeniu to strzelałem jak popadnie wszędzie.. 

12:45 - bracket słusznie zauwazyl ze jak sie ustawi spowolniony czas to nikt wazny zdązyl ustawic celownik modelowo na gracza i wiedzial kiedy zatrzymac sie celownikiem zanim wyszedl za sciane - o nie nie, nie wrobisz mnie tutaj kolego nie ustawiłem celownika na gracza, pierwsze on mi wyszedł nie wiedziałem, że tam jest i po prostu reakcja szybka zabicie jak miał granata ..

Ps. To macie ode mnie uzasadnienie, więc myślę, że nie będzie bana za jakieś głupie zgłoszenie XD

Edytowane przez zywy
  • Zasłużony

9:31 Mleko miał, więc się schował, a że dojechali go to wychylił z prefire, naciągane mocno b-
10:42 - b-
10:45 - b+/-
10:47 - b-
10:58 - b-
12:38 - b+
12:45 - Ja tutaj nie tylko widzę normalne wychylenie, ale też słyszę kroki nadbiegającego przeciwnika b-

Jak dla mnie za mało na bana. Ta sytuacja ze scanowaniem filara mnie tylko mocno zastanawia, prócz tego reszta przejdzie.

Z tego co widzę to wypowiedział się każdy UBT

Mój werdykt - czysto
Fajczu - czysto
General - czysto
71 - ban (z tego co widzę to trochę naciągany)
(zaliczę jeszcze rozpiskę) fov - ban
Wynik 3:2, czyli BEZ BANA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]