Użytkownik odpalTOWARiacie Opublikowano 30 Czerwca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Nick podejrzanego: Nikt ważny ?! Serwer: cod mod 201 SteamID/IP: STEAM_0:0:418927179 Data i godzina: dzisiaj kolo 20:40 Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www119.zippyshare.com/v/VrIDmxQL/file.html Podejrzane momenty, rozpiska: 10:42 - widzi spadochron po lewej mimo to patrzy na prawo bo widzi ze gosciu tam jest, jak ten po prawej zaczyna biec w przeciwna strone to wychyla i zabija w plecy 10:45 - szybka reakcja jak na strzelanie w he, moze i tak sobie strzelil, ale na moje to panikuje jak dziecko 10:47 - za szybki refleks 10:58 - za szybka reakcja i za dokladna 12:38 - haha wyskakuje i strzela w filar, bo za nim jest gosciu skanowac z mp5 na pewno nie chcial 100% WH 12:45 - za szybka reakcja @Edit Bracket słusznie zauwazyl ze jak sie ustawi spowolniony czas to nikt wazny zdązyl ustawic celownik modelowo na gracza i wiedzial kiedy zatrzymac sie celownikiem zanim wyszedl za sciane Kolejny ubt widze niezly @ Fajczu Mozesz mi zrobic ssa w ktorym momencie widac ze gracz z ct wbiega za filar? Nie moge tego znalezc @edit zapomnialem Zgloszenie od TeKi porzadny kandydat na admina Pomagal w rozpiscie Bracket @ Fajczu Po tym jak widzial skad leci flash odczekal jeszcze i wyskoczyl od razu strzelajac w calkiem inny filar i jeszcze przeciwnik akurat podskoczyl za filarem a nikt wazny zaczal strzelac wyzej po czym w model jak wyladawal i zaczal cos fisiowac ze tak sobie strzela, nie wiem jak on mial tak dokladnie wywnioskowac z tego ze akurat za tym filarem bedzie gracz, niemozliwe, powstrzymam sie od zbednego komentarza na twoj temat Gosc rzucil calkiem zza innego filara nie mogl wiedziec w zadnym wypadku ze jest za tym https://www10.zippyshare.com/v/PyFgrG8u/file.html @ Fajczu :"Widzial ze tam biegnie", nawet jakby to zaczal skanowac z mp5, co tu sie dzieje to nie mam pytan 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 30 Czerwca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 10:42 - -b typowa reakcja, i sprawdzone miejsce, jak zauważysz spadochron to wiesz że tam gosciu jest a nie lecisz za nim 10:45 - -b 10:47 - -b 10:58 - -b ct strzelał przed wychyleniem i było słychać że tam jest 12:38 - -b dokładnie widać jak ct przebiega za filar 12:45 - -b Jak dla mnie demko czyste. Zapraszam pozostałych UBT do oceny. //Edit: @ odpalTOWARiacie prosze bardzo link 12:36 minuta Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 30 Czerwca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 rozpiska: 10:42; - 10:45; jest refleks xd. + 10:47; to co wyżej, +/- 10:58; słychać strzały, imo troch szybko - za to niecelnie, mieszane uczucia xd. +/- --> - 12:38; ja tam widziałem flasha, a nie przebieganie za prawy filar XD. Chłop pickuje ten filar i go skanuje mp5, szanujmy się. 12:45; - Nie jestem graczem CODów, ale chłop nie wygląda jak jakiś specjalny pros w tą grę, a czas reakcji ma mocarny. Imo nie czuję się na tyle, aby to demo starczyło mi na bana, niemniej jak inni ocenią na +b, to ode mnie również macie głos za zbanowaniem. " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 1 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 10:42: - 10:45: + 10:47: + 10:58: - 12:38: + 12:45: - +B Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 10:42 - Nic [ 0% ] 10:45 - jest dziwne drgnięcie celownika, dla mnie to nie nest naturalne ale takie [ 50% ] 10:47 - Takie same sytuacje, dziwny skok na glowe [ 50% ] 10:58 - Za szybko. Ciągnie za modelem. Pierwsze 10 minut gra jak bot, a teraz nagle słuchawki założył? Wątpie. [ 100% ] 12:38 - Za modelem do końca [ 50% ] 12:45 - [ 0% ] [ 0% ] — Nic nadzwyczajnego. [ 50% ] — Wzbudza wątpliwości. [ 100% ] — Oczywisty oszust. Jedna 100% akcja troche za ma mało na bana ale poczekamy co powie. @ Depresja Mój werdykt [ 50% ] ja bym narazie nie dał bana i poczekał na lepsze 100% akcje. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bracket Opublikowano 1 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Sory że podkleję ale mam dowód, jedną ciekawą akcje z tej samej mapki, nagrywałem rundę wcześniej niż @ odpalTOWARiacie . Demko : https://www80.zippyshare.com/v/JvG4BOdD/file.html 9:31 - cały czas stał i patrzył w ścianę, nagle zwrot i strzela z prefire (dokładny czas gdzie widać prefire 9:33:10) Mam nadzieje że weźmiecie to pod uwagę. W tej akcji 12:45 do 12:48 gdzie wszyscy piszecie -b zobaczcie sobie u mnie na demku (na esp). Przesunął się do lewej poczekał (wiedział i ustawił się), jak również naszykował celownik bo tak to wygląda i tak było @ fov1336.9 @ GENERAL ALADEEN @ Depresja @ 71. @ Fajczu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zywy Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 (edytowane) 9:31-9:33 - stałem i patrzyłem w ściane, bo miałem biało i wtedy się obróciłem i zabiłem przeciwnika. Co do demka w zgłoszeniu: 10:42 - Normalna sytuacja po co mam biegnąć za typem, jak inni mnie zabiją ? Trzeba pomyśleć 10:45 - Wychylenie zabicie przeciwnika, ktoś wyrzucił granat to strzelałem w to miejsce.. 10:47 - Widziałem model broni z ct to odrazu wychyliłem i zabiłem zwykły refleks.. 1/4 zobaczcie 10:58 - za szybka reakcja i za dokladna - i tutaj się mylisz na początku 10:42 widziałem spadochron to coś przeczuwałem, że tam będzie kolejny przeciwnik 12:38 - za dużo się tam dzieje w tym pomieszczeniu to strzelałem jak popadnie wszędzie.. 12:45 - bracket słusznie zauwazyl ze jak sie ustawi spowolniony czas to nikt wazny zdązyl ustawic celownik modelowo na gracza i wiedzial kiedy zatrzymac sie celownikiem zanim wyszedl za sciane - o nie nie, nie wrobisz mnie tutaj kolego nie ustawiłem celownika na gracza, pierwsze on mi wyszedł nie wiedziałem, że tam jest i po prostu reakcja szybka zabicie jak miał granata .. Ps. To macie ode mnie uzasadnienie, więc myślę, że nie będzie bana za jakieś głupie zgłoszenie XD Edytowane 2 Lipca 2021 przez zywy Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 2 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 9:31 Mleko miał, więc się schował, a że dojechali go to wychylił z prefire, naciągane mocno b- 10:42 - b- 10:45 - b+/- 10:47 - b- 10:58 - b- 12:38 - b+ 12:45 - Ja tutaj nie tylko widzę normalne wychylenie, ale też słyszę kroki nadbiegającego przeciwnika b- Jak dla mnie za mało na bana. Ta sytuacja ze scanowaniem filara mnie tylko mocno zastanawia, prócz tego reszta przejdzie. Z tego co widzę to wypowiedział się każdy UBT Mój werdykt - czysto Fajczu - czysto General - czysto 71 - ban (z tego co widzę to trochę naciągany) (zaliczę jeszcze rozpiskę) fov - ban Wynik 3:2, czyli BEZ BANA Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 2 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi