Użytkownik∙ Marves Opublikowano 27 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Witam serdecznie zaczynamy serię pt. "Pod ostrzałem" Dziś na celowniku znalazł się członek Administracji @Kamilek. Zapytałem kilku osób co sądzą na jego temat i oto ich odpowiedzi : Użytkownik nr. 1. Brak poszanowania, arogancki, wulgarny, chamski itp.Użytkownik nr. 2. Jest bardzo miły, pomocny, spoko z nim się rozmawia i gra myślę, że jest na odpowiednim stanowisku zawsze jak czegoś nie wiem to się spytam go, on mi poradzi w danej sytuacji moja opinia w kierunku jego osoby wynosi bardzo dobra.Użytkownik nr. 3. Póki co na ten okres czasu, który tu jestem nie mam negatywnych opinii na temat Kamilka. Myślę, że wykonuje swoją pracę sumiennie i porządnie. Nikomu nie zawadza i jest lubiany. Użytkownik nr. 4. Hahahahah Dobre nic nie powiem, czyli bez komentarza Użytkownik nr. 5. Ze swojej strony powiem tyle, że raper z niego jak ze mnie ksiądz.Użytkownik nr. 6. No jak dla mnie Kamilek to spoko gość dobrze wykonuje swoje obowiązki , zawsze pomoże jak jest jakiś problem no i chyba tyle.Użytkownik nr. 7. Myślę że jest to typowy Rusek co by tylko wódkę zerował xDDD wszystko co żywe ze zderzakami to by podrywał tylko ;/ aa tak po za tym to bekowy koleś ma talent do śpiewania ale szkoda ze disco polo xdd Użytkownik nr. 8. Nic do niego nie mam,nic mi nie zrobił ale nie wiem nigdy nie wiadomo Użytkownik nr. 9. Kamilek Jest Spoko mordkom Zabawny Miły I jak go szczerze lubię. Użytkownik nr. 10. Spoko gościu. 8 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 27 Października 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Popraw jedną wypowiedź, iż jest "negatywnych opinii na mój temat", chodziło o opinie na temat @Kamilek Dobra robota, leci plusik. 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Dobre leci reputka Odnośnik do komentarza
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 27 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Plusik leci 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Października 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 OO Kurdee co niektore opinie sie troche gryzą ze soba xdd Chamski wulgarny aa tutaj zaaraz milutki i wgl haha XDD jaak Ty kamilek chyba oplaciles ich zeby tak ladnie o Tobie napisali Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Zjarana :) Opublikowano 27 Października 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Ostro Odnośnik do komentarza
Użytkownik Weak. Opublikowano 28 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Leci plusik Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 28 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Świetna inicjatywa!:) Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeMoNeK Opublikowano 28 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Kozacko +rep Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi