Użytkownik [Rambo] Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 Nick z Cs'a: Rambo Admin banujący:noswer Serwer:Cs go mod Data zdarzenia:2018.10.27 Opis sytuacji:najlepsza akcja swiata cały team tt wbija na gale ja ide gale idą jeden za drugim wyleciałem im i full auto 5 killi 4 heady i nawet nikt mnie nie sprawdził od razu ban i spac na czacie aim aim aimbot... jestem czysty juz wczesniej mialem ssy. myśle ze admin poniesie kare. Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=19234 Wycinek bana z konsoli: Link to comment
Marves Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 @noswer 24h na rozpiskę. Link to comment
Użytkownik noswer Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 no ja nie wiem czy jest sens rospisywać jak był aimbot Link to comment
Użytkownik noswer Posted October 27, 2018 Użytkownik Share Posted October 27, 2018 Przed chwilą, noswer napisał: no ja nie wiem czy jest sens rospisywać jak był aimbot jak na razie jest brak dem z hltv więc bd musiał poczekać Link to comment
Użytkownik [Rambo] Posted October 27, 2018 Author Użytkownik Share Posted October 27, 2018 Powiem tak na demku będzie widać ze nie mam aimbota ponieważ tylko wybiegłem wcelowany im na głowy i strzelałem no ale poczekajmy i czy mogłby mi ktoś wysłać na pw te demko? Link to comment
Marves Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Jeżeli nie ma demek to nie ma dowodów. A jak nie ma dowodów to ub. Link to comment
Marves Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts