Użytkownik Mr.Darkness Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Który sport przypadł najbardziej do twojego gustu? i dlaczego? 1 ???? Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 2 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Piłka nożna, bo najlepiej w nią gram. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 A ja dla odmiany powiem że bardzo lubię uprawiać MTB ponieważ piłka mnie nie interesuje 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 2 Lipca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Piłka nożna, od małego grałem w klubie i interesowałem się nią 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 2 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Piłka nożna od najmłodszych lat, w sumie u mnie tylko to się przewijało. Nie było zbyt wiele boisk do innych sportów, a w nogę można było grać nawet na ulicy. Fascynacja piłkarskimi klubami patrząc po ilości kibiców tego fenomenu, żadna dyscyplina tego nie przebijała. Do teraz można zauważyć jakie emocje napawają podczas grania jak i oglądania tego sportu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Domciaa Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Piłka nożna, chodziłam do klubu ale później się rozpadł 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 pilka nozna, bo jest zajebista 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skaza Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Bieganie | Lubię bardzo spierdalać przed psami :] 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 2 Lipca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Snooker, bo trzeba tam myśleć i czasami zastanowić się nad następnym ruchem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Siatkówka, piękny sport 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ola ;> Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 siatkowka gralam przez 9 lat, a mecze reprezentacji Polski to cos pieknego 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SteelBanging Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Koszykówka, Piłka nożna, bo w to byłem najlepszy! 1 „Całą te pustynie wyściełają prochy mych wrogów.” Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Heheszkina Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Kiedys trenowalam zapasy, koszykowke i pilke reczna Aktualnie wrocilam do kalisteniki oraz biegania A dlaczego ? Chec bycia lepsza "wersja" siebie, poprawa zdrowia fizycznego oraz psychicznego, poprzez sport zmniejszylam swoj stres i stalam sie szczesliwsza, gdy zaczelam dostrzegac roznice w swojej sylwetce Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BlackBear Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 piłka nożna - gdy byłem trochę młodszy grałem w drużynie sportowej no i że dobrze mi idzie w tym :-D https://steamcommunity.com/groups/240kmPEEK Odnośnik do komentarza
Użytkownik HazuT Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Ju jtsu niebieski pas ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Samsyk Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Piłka nożna- Klasyk. Najpopularniejszy sport w polsce. Piłka ręczna- Kiedyś trenowałem 6 lat po 10 godzin w tygodniu. Jak już od tego odszedłem, to za 2 lata się stęskniłem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mr.Darkness Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 ???? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi