Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 2 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Hej! Mam oto propozycje dodanie dla Adminów serwera ONLY DD2 #1 specjalne skiny modelu postaci. Dla CT ta po prawo a dla TT ta blondynka w okularach: Link zostawiam tutaj: https://gamebanana.com/mods/225641 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 2 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Nieee, zostawcie to tak jak jest brzydkie to jest + po co ma się admin wyróżniać wśród graczy? 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Pomijając fakt, że te modele są tragiczne, to i tak jestem na nie. Wstarczy, że VIP ma inny model, nie potrzebujemy żeby admini się wyróżniali. 2 Odnośnik do komentarza
Fretka Freyka. Opublikowano 2 Lipca 2021 Fretka Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Jak będzie odpał na serwie to nie będzie go mozna złapać, bo będzie wiedział, ze admin jest. Ja na nie 1 ♥ Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 2 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 6 minut temu, Freyka. napisał: Jak będzie odpał na serwie to nie będzie go mozna złapać, bo będzie wiedział, ze admin jest. Ja na nie I tak jak jest odpał to złapać nie potrafią jak dla mnie na NIE, nie ma co zaśmiecać serwera dodatkowymi modelami, to nie serwer 4fun. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HazuT Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Również jestem na nie zbędne są pluginy to nie serwer modów klasyczne serwery są jakie są i niech będą jak za starych lat wystarczy ze vip ma przywileje i więcej nie trzeba pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Te modele są mniejsze i cięzej je zauważyć z daleka, jestem na NIE. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Daj se spokój małolat, na nie 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 2 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi