Użytkownik Hack3r Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Twój nick: Hack3r Nick oskarżonego: @ OroKoroner IP/SID oskarżonego: macie bo to admin Data i czas zdarzenia: teraz Powód skargi: Niesłuszny ban / dodatkowo admin nie zna regulaminu i karze banować za rash jak się gra w CT pora chyba nauczyć się paru rzeczy. Opis sytuacji: Przechodzę sobie na b jako tt a ze skanuja to sobie cofam i spotykam 3 osoby co wychodza z długiej zabijam je, obracam się bo dostaje w plecy i zabijam oro. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1817 @ Ola ;> która widziała co robię . @ Trivor @ Kamilek pora się chyba zając adminem @ OroKoroner Wszystko dobrze z tobą? XD Bo z tego co wiem to przez respa można przejść a ty coś chyba dziś wypiłeś albo coś. 6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ola ;> Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 potwierdzam, Hacker dostał bana za "kampienie na respie" co bylo zupelnie niesluszne, bo tam nie kampil a jedynie przechodzil, cala sytuacje widzialam. rozumiem, ze jest regulamin, ale prosze........ a co do innych graczy, upomina ich po 50 razy na y@@ zamiast dac kicka albo bana za respa/przed trupem po czasie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hack3r Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Tak oro własnie ty wszystko robisz, taki @ MIKI do mnie pisze, potrafię grać w inną grę i wejść aby pilnować serwera nawet na urlopie. Wtrącasz wgl jakieś inne rzeczy i się nie wypowiesz na temat skargi tylko piszesz jakieś inne wątki, chcesz to napisz inny temat. " Zmiana punktu odnosnie rashu po ct na: 2.13 Zakaz rashowania po CT przed (1:40): środka od strony drzwi i wychylanie przy boxach z prawej strony w celu szybszego zabicia TT. Usunięty." Polecam się zapoznać dokładnie z regulaminem i przeczytać powód skargi a nie jakieś inne wątki dawać. Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 2 Lipca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 No to akurat @ OroKoroner twoja wina. Co ma wiek do tej skargi? Piszesz, że jesteś jeden z najstarszysz adminów na dd2 #1. I kogo to interesuję? Banujesz admina powtórzę ADMINA. Gdzie w regulaminie piszę, że admin nie banuje admina.Sam warna powinieneś dostać jak piszesz, że admini mają warna dostawać za nieznajomość reg. Bawisz się w jakąś dziecinade? głosowanie kto ma być wyrzucony lub coś. Proszę cie i ty masz 31 lat ? Druga sprawa z tym respem i górnym. Chyba logiczne, że jak gracz jest na respie i patrzy górnego a są tam ct to wiadomo, że nie wejdzie tam na pałe bo zostanie zabity, a wycofać już nie może bo po czasie. Trzeba też patrzeć sytuacje jak jest gracz na respie. Potwierdzam co @ Hack3r piszę, często mu zgłaszam graczy na steam i potrafi specjalnie wyjść z gry, żeby zrobić porządek. I za to do @ Hack3r leci +. Kolejny raz gubisz się w swoich słowach wypowiadając się, że nigdy nie było w regulaminie punktu o rush ct a był taki. Wygląda na to, że to ty chyba prędzej regulaminu nie znasz niż gracze . Reszta adminów nic nie robi hmmmm. Też pilnują serwer i starają się utrzymać porządek. Taki @ PawełSzmit potrafi napisać bindy które prosi wyższa administracja na serwer a ty zresztą tego nie robisz. Przypominam, że ty rozpisujesz fleshe na demku od swoich teammatów to trochę beka . @ Ola ;> do ciebie mam tylko jedną uwagę. Jako admin nie denerwuj się tak bardzo jak zginiesz. 2 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 2 Lipca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Tak @ OroKoroner przyznam się, że sam święty, nie raz czasami coś zakazanego robiłem. Pisze na u@, żeby dany admin go sprawdził bo mam wątpliwości Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hack3r Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 @ OroKoroner żebyś nie marudził masz, jak ogarniesz powód bana dla mnie to by było bardzo fajnie ale co nie obowiązuje bo skarga tyczy się niby stania na respie. Po 1 nie możesz mnie zbanować jako admin Po 2 wracałem od górnego Po 3 spłakałeś się i dałeś bana bo Cię zabiłem taka prawda 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 2 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 @ Trivor @ Dusia Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Nie mam jak sprawdzić danej sytuacji = brak demka. Na przyszłość proszę o dodanie nagrania. Odrzucam Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi