Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - OroKoroner

Hack3r

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: Hack3r
Nick oskarżonego: @ OroKoroner
IP/SID oskarżonego: macie bo to admin
Data i czas zdarzenia: teraz
Powód skargi: Niesłuszny ban / dodatkowo admin nie zna regulaminu i karze banować za rash jak się gra w CT <3 pora chyba nauczyć się paru rzeczy.
Opis sytuacji: Przechodzę sobie na b jako tt a ze skanuja to sobie cofam i spotykam 3 osoby co wychodza z długiej zabijam je, obracam się bo dostaje w plecy i zabijam oro.
Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1817 @ Ola ;>  która widziała co robię :).

@ Trivor  @ Kamilek  pora się chyba zając adminem

@ OroKoroner  Wszystko dobrze z tobą? XD Bo z tego co wiem to przez respa można przejść a ty coś chyba dziś wypiłeś albo coś.

• Lubię to! 6
  • Wow! 1
  • Użytkowniczka

potwierdzam, Hacker dostał bana za "kampienie na respie" co bylo zupelnie niesluszne, bo tam nie kampil a jedynie przechodzil, cala sytuacje widzialam. rozumiem, ze jest regulamin, ale prosze........ a co do innych graczy, upomina ich po 50 razy na y@@ zamiast dac kicka albo bana za respa/przed trupem po czasie. 

• Super 1

giphy.gif

• Użytkownik

Tak oro własnie ty wszystko robisz, taki @ MIKI  do mnie pisze, potrafię grać w inną grę i wejść aby pilnować serwera nawet na urlopie.  Wtrącasz wgl jakieś inne rzeczy i się nie wypowiesz na temat skargi tylko piszesz jakieś inne wątki, chcesz to napisz inny temat.

"

Zmiana punktu odnosnie rashu po ct na:

2.13 Zakaz  rashowania po CT przed (1:40): środka od strony drzwi i wychylanie przy boxach z prawej strony w celu szybszego zabicia TT.

Usunięty."  Polecam się zapoznać dokładnie z regulaminem i przeczytać powód skargi a nie jakieś inne wątki dawać.

• Premium
Premium

No to akurat @ OroKoroner twoja wina. Co ma wiek do tej skargi? Piszesz, że jesteś jeden z najstarszysz adminów na dd2 #1. I kogo to interesuję? Banujesz admina powtórzę ADMINA. Gdzie w regulaminie piszę, że admin nie banuje admina.Sam warna powinieneś dostać jak piszesz, że admini mają warna dostawać za nieznajomość reg. Bawisz się w jakąś dziecinade? głosowanie kto ma być wyrzucony lub coś. Proszę cie i ty masz 31 lat ?  Druga sprawa z tym respem i górnym. Chyba logiczne, że jak gracz jest na respie i patrzy górnego a są tam ct to wiadomo, że nie wejdzie tam na pałe bo zostanie zabity, a wycofać już nie może bo po czasie. Trzeba też patrzeć sytuacje jak jest gracz na respie. Potwierdzam co @ Hack3r piszę, często mu zgłaszam graczy na steam i potrafi specjalnie wyjść z gry, żeby zrobić porządek. I za to do @ Hack3r leci +. Kolejny raz gubisz się w swoich słowach wypowiadając się, że nigdy nie było w regulaminie punktu o rush ct a był taki. Wygląda na to, że to ty chyba prędzej regulaminu nie znasz niż gracze . Reszta adminów nic nie robi hmmmm. Też pilnują serwer i starają się utrzymać porządek. Taki @ PawełSzmit potrafi napisać bindy które prosi wyższa administracja na serwer a ty zresztą tego nie robisz. Przypominam, że ty rozpisujesz fleshe na demku od swoich teammatów to trochę beka . @ Ola ;>  do ciebie mam tylko jedną uwagę. Jako admin nie denerwuj się tak bardzo jak zginiesz. 

• Lubię to! 2

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Premium
Premium

Tak @ OroKoroner przyznam się, że sam święty, nie raz czasami coś zakazanego robiłem. Pisze na u@, żeby dany admin go sprawdził bo mam wątpliwości

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Użytkownik

@ OroKoroner  żebyś nie marudził masz, jak ogarniesz powód bana dla mnie to by było bardzo fajnie <3

ale co nie obowiązuje bo skarga tyczy się niby stania na respie. 

Po 1 nie możesz mnie zbanować jako admin

Po 2 wracałem od górnego

Po 3 spłakałeś się i dałeś bana bo Cię zabiłem taka prawda

• Lubię to! 1
  • Młodyy zablokował(a) ten temat
  • Gość zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - OroKoroner
  • Zasłużony

Nie mam jak sprawdzić danej sytuacji = brak demka. Na przyszłość proszę o dodanie nagrania. Odrzucam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]