Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - rychupeja

htez

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: rychupeja
Admin banujący: @ Bracket
Serwer: COD 201 
Data zdarzenia: 03.07
Opis sytuacji: gram i ban
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1053
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

• Użytkownik

Powitać.

Demko z cs_office wersja steam : https://www11.zippyshare.com/v/7avueq9W/file.html

Podejrzane sytuacje.

14:57 - Albo mam zwidy albo celownik przy fuul auto przeskoczył na drugiego enemy.

15:27 - Przeszedł kawałek na fleshu, wcelowany od razu w przeciwnika flesh ledwie schodzi a już padają strzały.

15:40 - Niby standardowa czysta akcja (wiedział że tam jest awp) ale tak się wcelować ?

17:07 - Widać na EPS że aviczi (AWP) był na respie :) więc Rychu nie mógł wiedzieć że tam jest i nie słychać nic że ktoś stamtąd idzie od 17:07 do 17:17 gdzie ustawił się na niego.

17:36 - Strzały raczej na korpus/nogi, nie wiele trafień (być może zamułka po zmianie borni) Tutaj nic nie ma.

18:24 - Wszystko wchodzi w głowy, nagle zmiana i już umiemy strzelać ?:) Dziwne bo akcje wcześniej po nogach strzelał.

Demko z de_c4 również wersja steam : https://www46.zippyshare.com/v/7COQEOT0/file.html

Podejrzane sytuacje.

4:51 - Celownik ma na lewo od celu za drzwiami i nagle celownik przeskakuje na enemy.

8:19 - Nie wiem czy to jest normalne że widać rozrzut a po chwili celownik jest "przyklejony" do modelu.

11:25 - Tutaj nie jestem pewien co się stało, wszystko leci w model Rychu robi "duck-a" celownik wylatuje na prawo góra po czym wraca na enemy i chyba się przykleił do teammate.

@ Depresja  @ 71.  @ Fajczu  @ GENERAL ALADEEN   ooo kurczy się to Ubt .....

Ode mnie.

Te b-/+ to wy sobie opiszcie ja nie jestem z ubt żeby tutaj opisywać.

Prosił bym o kilka rozpisek jeśli to możliwe, nie jak za kadencji FOV-a że pisał swoją rozpiskę z dÓÓpy i zamykał.

Szczególnie ta ostatnia akcja z C4 wymaga chyba największej uwagi.

Pzdr.

• Użytkownik∙

rozpiska:
1 demo:
14:57; -
15:27; po ruchach widać, że odczekiwał flasha, inaczej by wybiegł na full białym, fraga widział. -
15:40; w 41 sekundzie chłopa słychać, wcześniej zabił z tamtego miejsca. Imo takie... misz-masz. -
17:07; w 16:46; go widział, to jak nie mógł wiedzieć... - , ALE potem w czasówce ani go nie słyszę, ani nic. Wygląda jak pick, ale co by nie było dam +
17:36; -
18:24; -

2 demo:
4:51; -? +/-? raczej puszczę bo dość normalne xd. 
8:19; -
11:25; coś go podbiło albo na dacku padaki dostał xd, imo naturalnie odleciało i naturalnie wrócił. -

werdykt:
Aimowo - nic, wiór i posucha. Pod WH - jest 1 czasówka, która może być po prostu timingiem (i często się tak zdarza) i poza tym długo, długo nic. Ta wiertara to strasznie randomowa broń, bo na blisko to praktycznie nie ma rozrzutu i idzie tym wjeżdżać w ludzi ja w masło, ale na daleko... to jest tak randomowe jak deagle w csgo xd, bo bardziej niż "wszystko w głowy" przy 18:24; to bym to nazwał "cudem trafia w model" xd. 

• Dzięki 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Sponsor
SPONSOR

DEMO 1

14:57 -b Co tutaj było podejrzanego to nie wiem, żadnych przeskoków.

15:27 -b Czysta akcja, zobacz sobie kilka razy później rozpisz.

15:40  +/- Jedyna czasówka do której mam wątpliwości, niby wiedział gdzie jest ale tak za pewnie wyskoczył wcelowany.

17:07-17:17  +b Tutaj spalił się tym ze zatrzymał się chwilę przed sprawdzeniem tego miejsca mimo że nie wiedział o przeciwniku.

17:36 -b Czysto

18:24 -b Wiertara ma już taki rozrzut, poza tym dobrze wiedział że taką bronią po nogach strzelać nie może i nawet jak strzelasz nad głową to wchodzą te pociski na blisko.

DEMO 2

4:51 +/- Było widać lekki przeskok ale myślę że to był po prostu randomowy shot, zdarza się.

8:19  -b Nie widzę tutaj nic nadzwyczajnego.

11:25 -b Dość mocna padaka z jego strony rundę wcześniej, a tutaj to randomowa sytuacja.

Było kilka podejrzanych akcji z podejrzeniem WH ale w większości wydawały się randomowe jak to na COD modach bywa. Nie wygląda to nawet na mocne ukrywanie się z tym. Jak dla mnie za mało wystarczających dowodów na zbanowanie tego gracza.

• Dzięki 1
  • Zasłużony

rychu

14:57 b-

15:27 b-

15:40 Niby było słychać strzały z daleka i mógł zlokalizować miejsce, o ile mapę dobrze zna b+/-

17:07 Dla mnie normalna akcja, sprawdza miejscówki, chodzi z jednej strony na drugą, naciągane b+/-

17:36 b-

18:24 b-

rychu2

4:51 Lekka padaka, dla mnie bardziej b+

8:19 b-

11:25 Nie wiem co to mogło być w sumie, może tak jak cyferak napisał - duck czy coś, za tą akcję b-

Ode mnie UB, zamykam już temat, bo już jest 3:0 na UB

PS

Cytat

ooo kurczy się to Ubt .....

Już większych zmian nie będzie :kekw:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]