Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - rychupeja

htez

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: rychupeja
Admin banujący: @ Bracket
Serwer: COD 201 
Data zdarzenia: 03.07
Opis sytuacji: gram i ban
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1053
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

• Użytkownik

Powitać.

Demko z cs_office wersja steam : https://www11.zippyshare.com/v/7avueq9W/file.html

Podejrzane sytuacje.

14:57 - Albo mam zwidy albo celownik przy fuul auto przeskoczył na drugiego enemy.

15:27 - Przeszedł kawałek na fleshu, wcelowany od razu w przeciwnika flesh ledwie schodzi a już padają strzały.

15:40 - Niby standardowa czysta akcja (wiedział że tam jest awp) ale tak się wcelować ?

17:07 - Widać na EPS że aviczi (AWP) był na respie :) więc Rychu nie mógł wiedzieć że tam jest i nie słychać nic że ktoś stamtąd idzie od 17:07 do 17:17 gdzie ustawił się na niego.

17:36 - Strzały raczej na korpus/nogi, nie wiele trafień (być może zamułka po zmianie borni) Tutaj nic nie ma.

18:24 - Wszystko wchodzi w głowy, nagle zmiana i już umiemy strzelać ?:) Dziwne bo akcje wcześniej po nogach strzelał.

Demko z de_c4 również wersja steam : https://www46.zippyshare.com/v/7COQEOT0/file.html

Podejrzane sytuacje.

4:51 - Celownik ma na lewo od celu za drzwiami i nagle celownik przeskakuje na enemy.

8:19 - Nie wiem czy to jest normalne że widać rozrzut a po chwili celownik jest "przyklejony" do modelu.

11:25 - Tutaj nie jestem pewien co się stało, wszystko leci w model Rychu robi "duck-a" celownik wylatuje na prawo góra po czym wraca na enemy i chyba się przykleił do teammate.

@ Depresja  @ 71.  @ Fajczu  @ GENERAL ALADEEN   ooo kurczy się to Ubt .....

Ode mnie.

Te b-/+ to wy sobie opiszcie ja nie jestem z ubt żeby tutaj opisywać.

Prosił bym o kilka rozpisek jeśli to możliwe, nie jak za kadencji FOV-a że pisał swoją rozpiskę z dÓÓpy i zamykał.

Szczególnie ta ostatnia akcja z C4 wymaga chyba największej uwagi.

Pzdr.

• Użytkownik∙

rozpiska:
1 demo:
14:57; -
15:27; po ruchach widać, że odczekiwał flasha, inaczej by wybiegł na full białym, fraga widział. -
15:40; w 41 sekundzie chłopa słychać, wcześniej zabił z tamtego miejsca. Imo takie... misz-masz. -
17:07; w 16:46; go widział, to jak nie mógł wiedzieć... - , ALE potem w czasówce ani go nie słyszę, ani nic. Wygląda jak pick, ale co by nie było dam +
17:36; -
18:24; -

2 demo:
4:51; -? +/-? raczej puszczę bo dość normalne xd. 
8:19; -
11:25; coś go podbiło albo na dacku padaki dostał xd, imo naturalnie odleciało i naturalnie wrócił. -

werdykt:
Aimowo - nic, wiór i posucha. Pod WH - jest 1 czasówka, która może być po prostu timingiem (i często się tak zdarza) i poza tym długo, długo nic. Ta wiertara to strasznie randomowa broń, bo na blisko to praktycznie nie ma rozrzutu i idzie tym wjeżdżać w ludzi ja w masło, ale na daleko... to jest tak randomowe jak deagle w csgo xd, bo bardziej niż "wszystko w głowy" przy 18:24; to bym to nazwał "cudem trafia w model" xd. 

• Dzięki 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Sponsor
SPONSOR

DEMO 1

14:57 -b Co tutaj było podejrzanego to nie wiem, żadnych przeskoków.

15:27 -b Czysta akcja, zobacz sobie kilka razy później rozpisz.

15:40  +/- Jedyna czasówka do której mam wątpliwości, niby wiedział gdzie jest ale tak za pewnie wyskoczył wcelowany.

17:07-17:17  +b Tutaj spalił się tym ze zatrzymał się chwilę przed sprawdzeniem tego miejsca mimo że nie wiedział o przeciwniku.

17:36 -b Czysto

18:24 -b Wiertara ma już taki rozrzut, poza tym dobrze wiedział że taką bronią po nogach strzelać nie może i nawet jak strzelasz nad głową to wchodzą te pociski na blisko.

DEMO 2

4:51 +/- Było widać lekki przeskok ale myślę że to był po prostu randomowy shot, zdarza się.

8:19  -b Nie widzę tutaj nic nadzwyczajnego.

11:25 -b Dość mocna padaka z jego strony rundę wcześniej, a tutaj to randomowa sytuacja.

Było kilka podejrzanych akcji z podejrzeniem WH ale w większości wydawały się randomowe jak to na COD modach bywa. Nie wygląda to nawet na mocne ukrywanie się z tym. Jak dla mnie za mało wystarczających dowodów na zbanowanie tego gracza.

• Dzięki 1
  • Zasłużony

rychu

14:57 b-

15:27 b-

15:40 Niby było słychać strzały z daleka i mógł zlokalizować miejsce, o ile mapę dobrze zna b+/-

17:07 Dla mnie normalna akcja, sprawdza miejscówki, chodzi z jednej strony na drugą, naciągane b+/-

17:36 b-

18:24 b-

rychu2

4:51 Lekka padaka, dla mnie bardziej b+

8:19 b-

11:25 Nie wiem co to mogło być w sumie, może tak jak cyferak napisał - duck czy coś, za tą akcję b-

Ode mnie UB, zamykam już temat, bo już jest 3:0 na UB

PS

Cytat

ooo kurczy się to Ubt .....

Już większych zmian nie będzie :kekw:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]