Użytkownik htez Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Nick z CS: rychupeja Admin banujący: @ Bracket Serwer: COD 201 Data zdarzenia: 03.07 Opis sytuacji: gram i ban Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1053 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 3 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Więc czekamy na rozpiskę @ Bracket 24h Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bracket Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Powitać. Demko z cs_office wersja steam : https://www11.zippyshare.com/v/7avueq9W/file.html Podejrzane sytuacje. 14:57 - Albo mam zwidy albo celownik przy fuul auto przeskoczył na drugiego enemy. 15:27 - Przeszedł kawałek na fleshu, wcelowany od razu w przeciwnika flesh ledwie schodzi a już padają strzały. 15:40 - Niby standardowa czysta akcja (wiedział że tam jest awp) ale tak się wcelować ? 17:07 - Widać na EPS że aviczi (AWP) był na respie więc Rychu nie mógł wiedzieć że tam jest i nie słychać nic że ktoś stamtąd idzie od 17:07 do 17:17 gdzie ustawił się na niego. 17:36 - Strzały raczej na korpus/nogi, nie wiele trafień (być może zamułka po zmianie borni) Tutaj nic nie ma. 18:24 - Wszystko wchodzi w głowy, nagle zmiana i już umiemy strzelać ?:) Dziwne bo akcje wcześniej po nogach strzelał. Demko z de_c4 również wersja steam : https://www46.zippyshare.com/v/7COQEOT0/file.html Podejrzane sytuacje. 4:51 - Celownik ma na lewo od celu za drzwiami i nagle celownik przeskakuje na enemy. 8:19 - Nie wiem czy to jest normalne że widać rozrzut a po chwili celownik jest "przyklejony" do modelu. 11:25 - Tutaj nie jestem pewien co się stało, wszystko leci w model Rychu robi "duck-a" celownik wylatuje na prawo góra po czym wraca na enemy i chyba się przykleił do teammate. @ Depresja @ 71. @ Fajczu @ GENERAL ALADEEN ooo kurczy się to Ubt ..... Ode mnie. Te b-/+ to wy sobie opiszcie ja nie jestem z ubt żeby tutaj opisywać. Prosił bym o kilka rozpisek jeśli to możliwe, nie jak za kadencji FOV-a że pisał swoją rozpiskę z dÓÓpy i zamykał. Szczególnie ta ostatnia akcja z C4 wymaga chyba największej uwagi. Pzdr. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 rozpiska: 1 demo: 14:57; - 15:27; po ruchach widać, że odczekiwał flasha, inaczej by wybiegł na full białym, fraga widział. - 15:40; w 41 sekundzie chłopa słychać, wcześniej zabił z tamtego miejsca. Imo takie... misz-masz. - 17:07; w 16:46; go widział, to jak nie mógł wiedzieć... - , ALE potem w czasówce ani go nie słyszę, ani nic. Wygląda jak pick, ale co by nie było dam + 17:36; - 18:24; - 2 demo: 4:51; -? +/-? raczej puszczę bo dość normalne xd. 8:19; - 11:25; coś go podbiło albo na dacku padaki dostał xd, imo naturalnie odleciało i naturalnie wrócił. - werdykt: Aimowo - nic, wiór i posucha. Pod WH - jest 1 czasówka, która może być po prostu timingiem (i często się tak zdarza) i poza tym długo, długo nic. Ta wiertara to strasznie randomowa broń, bo na blisko to praktycznie nie ma rozrzutu i idzie tym wjeżdżać w ludzi ja w masło, ale na daleko... to jest tak randomowe jak deagle w csgo xd, bo bardziej niż "wszystko w głowy" przy 18:24; to bym to nazwał "cudem trafia w model" xd. 1 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 4 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 DEMO 1 14:57 -b Co tutaj było podejrzanego to nie wiem, żadnych przeskoków. 15:27 -b Czysta akcja, zobacz sobie kilka razy później rozpisz. 15:40 +/- Jedyna czasówka do której mam wątpliwości, niby wiedział gdzie jest ale tak za pewnie wyskoczył wcelowany. 17:07-17:17 +b Tutaj spalił się tym ze zatrzymał się chwilę przed sprawdzeniem tego miejsca mimo że nie wiedział o przeciwniku. 17:36 -b Czysto 18:24 -b Wiertara ma już taki rozrzut, poza tym dobrze wiedział że taką bronią po nogach strzelać nie może i nawet jak strzelasz nad głową to wchodzą te pociski na blisko. DEMO 2 4:51 +/- Było widać lekki przeskok ale myślę że to był po prostu randomowy shot, zdarza się. 8:19 -b Nie widzę tutaj nic nadzwyczajnego. 11:25 -b Dość mocna padaka z jego strony rundę wcześniej, a tutaj to randomowa sytuacja. Było kilka podejrzanych akcji z podejrzeniem WH ale w większości wydawały się randomowe jak to na COD modach bywa. Nie wygląda to nawet na mocne ukrywanie się z tym. Jak dla mnie za mało wystarczających dowodów na zbanowanie tego gracza. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 4 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 rychu 14:57 b- 15:27 b- 15:40 Niby było słychać strzały z daleka i mógł zlokalizować miejsce, o ile mapę dobrze zna b+/- 17:07 Dla mnie normalna akcja, sprawdza miejscówki, chodzi z jednej strony na drugą, naciągane b+/- 17:36 b- 18:24 b- rychu2 4:51 Lekka padaka, dla mnie bardziej b+ 8:19 b- 11:25 Nie wiem co to mogło być w sumie, może tak jak cyferak napisał - duck czy coś, za tą akcję b- Ode mnie UB, zamykam już temat, bo już jest 3:0 na UB PS Cytat ooo kurczy się to Ubt ..... Już większych zmian nie będzie Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 4 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi