Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#991 Pytanie na Dziś

Mr.Darkness

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

image.png.730a3ea39cf28dea6f65800e431529e0.png.4dbbd30184a415d8e78bd0c7f933d77d.png

Czy wierzysz w danie drugiej szansy człowiekowi?

Dlaczego tak/nie? :wtf:

• Lubię to! 3

40eb3682158a05e2_zoom.gif.f091f572f65c527fdfa7f60402ed40d9.gif

????

• Stały Bywalec

To wszystko zależy od charakteru tej osoby, nie wiem także zależy co zrobi np. Jak by mnie ktoś zdradził ciężko byłoby mi się z tym pogodzić.

• Lubię to! 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

Na ten mecz moment nie dlatego że dałem już szansę pewnej osobie i źle to się skończyło.?

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙

Tak 

• Lubię to! 3
  • Użytkownik

Każdy ma 2 szansę lecz to zależy od sytuacji 

• Lubię to! 1

Każdy zasługuje na drugą szanse. Postaw się w sytuacji osoby, na której się zawiodłeś/aś. Każdy popełnia błędy, poza tym człowiek uczy się na błędach. Zależy też o kogo chodzi i jaki zawód oraz jaki ma stosunek do mnie, ale zawsze staram się dawać szansę, nie zawsze świadomie popełniamy błędy, ale szansa szansy nierówna, już mam pewne uprzedzenie co do tej osoby i wiem że nie mogę sobie przy niej pozwolić na pewne rzeczy. ;)

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Zależy od sytuacji 

• Lubię to! 2

IMG_0649.thumb.jpeg.d9e9da1bffe6f1da0abca3f0e7804d50.jpeg.2bf18dd97b076daa31351eeae775e966.jpeg Screenshot_20260718-010008.Discord.jpg.dedae1c3f8a72a53cbc69a510e6de47b.jpg Zrzutekranu2024-06-25204630.png.1be09532a51823b42a419deb065f36f7.png IMG_0614.thumb.jpeg.31cc5173e882e8ee11277d25c39560b6.jpeg.fa17b8cca09b9929218376a1cb5473dd.jpeg

• Torfowisko

Zależy jaka to była by sytuacja 

• Lubię to! 2

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkownik

Ogólnie twierdzę, że tak.. ale zależne wszystko jest od sytuacji, bo nie można wszystkiego do siebie porównać.

• Lubię to! 1

"The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." 

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." 

• Premium
Premium

Tak, bo każdy zasługuje na drugą szanse. 

• Lubię to! 1
  • Użytkowniczka

zalezy od osoby i sytuacji. uwazam, ze nie kazdy zasluguje na druga szanse, bo nie kazdy potrafi docenic to, co druga osoba dla niej robi (: 

• Lubię to! 1

giphy.gif

• Użytkowniczka

Zależy od sytuacji, ale uważam, że zasługuje. Każdy ma prawo, do popełnienia błędów i jeśli tej osobie będzie zależeć to zmieni się na lepsze. Jeśli dalej będzie powtarzał ten błąd, to nie należy dawać takiej osobie kolejnej szansy. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

No jasne, że tak i mam na to idealny przykład jako Ja. Tak serio, to każdemu w życiu może coś w środku pęknąć i popełnić coś złego+zależy co zrobił, bo jeśli Zabił/Zgwałcił itd... to z czasem można wybaczyć choć i tak nigdy nie spojrzymy na tę osobę tak jak przed, za zdradę również powinno być brak wybaczenia szczególnie po ślubie tylko karać tych i kastrować albo zszyć lasce tak aby nie mogła nigdy poczuć przyjemności z seksu.

Na to pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi i wszystko zależy od powodu co zrobiła osoba itd.. bo zabić w obronie własnej lub dla uratowania osoby Ci bliskiej nie powinno być karalne, a w swoim domu lub terenie takiego złodzieja powinien móc mu zrobić kuku żeby popamiętał do końca życia, a osoba broniąca medal od państwa, a nie że jeszcze w swoim mieszkaniu coś zrobisz złodziejowi czy jakiejkolwiek innej osobie i jeszcze Cię skarzą normalnie xD xD xD

• Super 1
  • Mr.Darkness przestał(a) promować temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]