Fretka Freyka. Opublikowano 3 Lipca 2021 Fretka Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Hejka, mam dla Was kolejną zabawę z udziałem naszych użytkowników. Nosi nazwę "Znasz mnie lepiej?" Zadam kilka pytań jednej osobie, w tym przypadku będą to pytania o @ Eryczke . Pozostała trójka bohaterów odpowiada na nie, również mając na myśli jego osobę. Wygrywa osoba, której odpowiedzi jak najbardziej pokryją się z odpowiedziami osoby przepytanej. Osoby konkurujące dziś to @ ne0 @ 71. oraz @ SHAMPON Co na co dzień lubi robić @ Eryczke ? @ Eryczke Oglądać chińskie bajki, rozmawiać na DC, grać w RPG i kurwić na los. @ ne0 Oglądać chińskie bajki, pisać o bzdurach na DC i CB @ 71. Robić quiziki/oglądać ayaya. @ SHAMPON Oglądać animu, pomyśleć że kiedyś go zachęcałem =) Jego wymarzone wakacje to? @ Eryczke Zimno, deszcz i w domu. @ ne0 Pod namiotami z @ SHAMPON @ 71. Spokój. Chłodno. Discordzik. @ SHAMPON Biwak z cyferkami i pokemonem. Jak zareagowałby na klauna tańczącego w fontannie? @ Eryczke :wtff: @ ne0 @ 71. yyy... Dołączyłby? KEKW @ SHAMPON wtf? Pies czy kot? @ Eryczke Pies. @ ne0 Pieseł. @ 71. Pies(y) @ SHAMPON https://tenor.com/view/fruits-basket-furuba-animal-pets-dog-gif-19389207 Ulubione danie? @ Eryczke Wszystko z drobiu i dawanie dupy. @ ne0 Danie warna na CB. @ 71. yyy... danie mu spokoju? KEKW. @ SHAMPON Takie, które ktoś za niego ugotuje Ulubiony piosenkarz/zespół? @ Eryczke Wszystko z synthami i PENGUIN RESERCH :omegalul: @ ne0 Wiesław Miernik @ 71. Lisa/Asca/i tak dalej KEKW @ SHAMPON https://www.youtube.com/watch?v=DCr-r0ZP9P8 Jaki film opisuje jego życie? @ Eryczke Śmierć w Wenecji/Dwóch z Texasu, jeden z Siedlec @ ne0 Żywot Briana @ 71. Nie oglądam filmów @ SHAMPON Ojciec chrzestny Jak długo gra w Counter Strike? @ Eryczke Nie gram, bo byłem u onkologa i mi odradził :omegalul: @ ne0 Teraz to już nie gra Zaczął pewnie koło 2k8 @ 71. Godzinowo 2k bo to potężny mem, ale stażowo nie mam pojęcia xd @ SHAMPON Przestał za dużo autyzmu od tego się nabawił. Jak myślisz jak wygląda jego poranek? @ Eryczke Wstaje, myje się i wychodzę do tyry. @ ne0 Wstaje koło 8, napisze coś na DC i lezie do roboty @ 71. Wstaje, żyje, wraca spać, tak to sobie wyobrażam XD. @ SHAMPON Ogarnia się i idzie do roboty, ewentualnie L4 i ANIMU. Jego ulubiona emotka? @ Eryczke :orzel: :omegalul: :peepoblush: :peepoblanket: @ ne0 @ 71. bluszyk @ SHAMPON :peepoblanket: Niektóre odpowiedzi nie są dosłowne ale wiadomo o co chodzi odpowiadającym no i jeśli chociaż kawałek się zgadzał to tez dałam punkty Do zdobycia 10pkt. 1 MIEJSCE@ SHAMPON 6pkt. 2 MIEJSCE @ ne0 5pkt 2 MIEJSCE @ 71. 5pkt. Gratulacje Panowie i dziękuje za udział w zabawie 2 4 ♥ Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 3 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Piękna praca 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Ciekawa ta zabawa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Eryk Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 12 minut temu, Freyka. napisał: Jego ulubiona emotka? @ Eryczke :orzel: :omegalul: :peepoblush: :peepoblanket: @ ne0 @ 71. bluszyk @ SHAMPON :peepoblanket: Bluszyk się zalicza 1 Odnośnik do komentarza
Fretka Freyka. Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Fretka Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 18 minut temu, Eryczke napisał: Bluszyk się zalicza poprawonie ♥ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Fajna seria, ale tu trzeba patrzeć na relacje między uczestnikami, żeby było wyrównanie niż strzelanie w ślepo xd Tutaj akurat dobre wybory Plusik oczywiście nadany 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 3 Lipca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Super zabawa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mr.Darkness Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Super to wygląda (Ci powiem że to prawda że trzeba mieć range "użytkowniczka" żeby odpisywali na wiadomości) 1 ???? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Cherry Opublikowano 4 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Zabawa całkiem fajna. Pokazuje jak znają się między sobą użytkownicy na forum. Odpowiedni dobór osób, gra tutaj ważną rolę. Plus za pracę Pani Paulino 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 28 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi