Użytkownik NoCheaterinio Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 1. Na kogo składasz skargę: opiekun / admina / gracza : Opiekun 2. Twój nick na serwerze: NoCheaterinio 3. Nick osoby oskarżonej: `Lemon. 4. Dlaczego składasz skargę: Brak wypełniania obowiązków opiekuna, zbyt surowe banowanie 5. Data i godzina zdarzenia: 15:25 6. Opis sytuacji: Wchodzę na serwer, admin siedzi na sm_hide mimo, że nikogo na cheatach nie ma, ani żadnego podejrzanego, nie wiem chyba sobie godziny nabija, bo w końcu nie grał na serwerze w ogóle przez 8-9 dni łaskawie wszedł przedwczoraj na 20 minutek i wyszedł nic nie robiąc. Gram chłopa ścina, widać że go teleportuje, ping w normie więc albo fpsy, albo fake lagi, opiekun nic sobie z tego nie robi. Napisałem "co sie cieszysz dałnie, ogarnij lagi" Po czym bez żadnego ostrzeżenia admin, nie mówiąc nic po prostu daje mi bana za 2h za słowo "dałnie" minute zdążyłem zagrać. Napomknę jeszcze o sytuacji kiedy też zabrał mi admina za jedną złą akcje, bez upomnienia. Przytoczyłeś mi "naganne zachowanie na serwerze" a udowodniłeś mi to? Wiesz to co "domniemanie niewinności", bez udowadniania mi "innych akcji" zabierasz mi admina hahahaha. Widzę tutaj eliminowanie z niechęci do ludzi, gracze jak piszą skargę muszą udowadniać winę kogoś, bo ten ktoś z góry jest nie winny, u mnie było odwrotnie, Z góry skazałeś mnie nie udowadniając mi NIC. 0 inicjatywy z jego strony ludzie uciekają z serwera bo nudno coraz mniej graczy na nim gra. "Organizuje różne konkursy na serwerze" -Brak "Jest pomysłowy"- brak. Rozpatrywanie podań po czasie tygodnia/półtora tygodnia, To samo z podliczaniem minut opiekuna - rzadko i niechętnie Serwer upada, większość graczy odchodzi (na np. OM#2) z powodu postawienia go pod pieniądze, SVIP - pay to win, 108HP nie raz z awki nie da sie zabić, + hp za killa, gracze skarżą się na serwerze, że nie da się grać, ale jakby opiekun był na serwerze słyszałby i szepnął słówko technikowi o znerfieniu SVIP'a albo usunięcie go i nie piszcie, że niech graczę piszą propozycję, wolą iść na inny lepszy serwer niż fatygować się i pisać łaskawie propozycję czy jaśnie Pan Opiekun przyjmie i troszkę złagodzi siłę SVIPA, rzadko zdarza się full graczy, kiedyś ten serwer przez cały dzień był 21/21, Starzy bywalcy odeszli. Większość ludzi to Cię nawet nie kojarzy na serwerze, jak zapytasz kto to "Lemon" taka rozpoznawalna postać, ogarniająca całą tą ekipę, jak widać nie. 7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): https://www.gametracker.com/player/`?????.♡/137.74.7.15:30025/ - Opiekun w ciągu 2 tygodni zagrał 50 minut XDDDD, 0 zaangażowania na serwerze, a rozlicza innych adminów " |[ Gracz ] Anonymous : co tu sie wydrazylo Tried to look up command say as if it were a variable. [ Gracz ] NoCheaterinio : fake lagi [ Gracz ] Anonymous : sheeeeeeeeeeeeeeeeesh Tried to look up command say as if it were a variable. [ Gracz ] NoCheaterinio : ogar lagi dałnie a nie sie cieszysz Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze. Napisz odwołanie na strefaskilla.pl " 1 W205 C400 „Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców” - Colin McRae [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `Lemon. Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 43 minuty temu, NoCheaterinio napisał: Wchodzę na serwer, admin siedzi na sm_hide mimo, że nikogo na cheatach nie ma, ani żadnego podejrzanego, nie wiem chyba sobie godziny nabija Wpisałem sm_ukryj po tym, jak ktoś mi napisał że gracz o nicku anonymous ma cheaty, zbanowałem, przy okazji zobaczyłem że zwyzywałeś kogoś od "dałna" nie obchodzi mnie to jaka jest to obraza, obraziłeś więc dostałeś bana. Nie jest to twój pierwszy raz, kiedy kogoś wyzywasz, w końcu masz jakoś mute od valve XD, nie musze cię ostrzec żeby dać ci bana, jako iż byłeś adminem to regulamin powinieneś znać 43 minuty temu, NoCheaterinio napisał: Rozpatrywanie podań po czasie tygodnia/półtora tygodnia Wolałbym się dowiedzieć jaki ten gracz jest, więc czekam na wypowiedź adminów bądź graczy którzy uczęszczają na serwer oraz znają danego gracza 43 minuty temu, NoCheaterinio napisał: Starzy bywalcy odeszli Masz na myśli ludzi którzy wyzywali każdego po kolei ta? 43 minuty temu, NoCheaterinio napisał: Opiekun w ciągu 2 tygodni zagrał 50 minut XDDDD, 0 zaangażowania na serwerze, a rozlicza innych adminów Częściej siedzę na forum niż na serwerze z powodu braku czasu na siedzenie przed kompem, teraz mam trochę więcej czasu więc będę częściej na serwerze 43 minuty temu, NoCheaterinio napisał: To samo z podliczaniem minut opiekuna - rzadko i niechętnie Tutaj akurat wyjątkowo ci rację przyznam, mało mam ostatnio czasu, i uciekło mi te podliczanie minut, do tego mogę się bez problemu przyznać. 43 minuty temu, NoCheaterinio napisał: że niech graczę piszą propozycję, wolą iść na inny lepszy serwer niż fatygować się i pisać łaskawie propozycję Chłopie, byłeś adminem więc nawet ty mogłeś do mnie podbić i pogadać o SVIPIE, ale widzę że nawet nie potrafisz tego zrobić https://imgur.com/a/b9e2wiH https://imgur.com/a/CivUzgs https://imgur.com/a/QUcA4ca Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 12 Lipca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Pogadam z opiekunem serwera. Co do svipa i wprowadzenie jakiś nowości przemyśle to sobie na spokojnie i dam znać na forum. Co do bana, ban słuszny, zgodnie z regulaminem serwera „obrażanie graczy” jest karane banem, tak słowo „downie” zalicza się do obrazy gracza. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 12 Lipca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi