Użytkownik .Kropka. Opublikowano 5 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Nick: Kropka. Data i godzina: chyba piątek 02.07 8:30 Link do bana (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): Link do Screenów: https://www116.zippyshare.com/v/TDsfISlt/file.html Wycinek z Konsoli: AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'AB' [AMXBans] Duration: 'permanently' Coś od siebie: Zostałem zbanowany sam nie wiem za co na serwerze DD2#1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 5 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Jest to Twoje multikonto? Bo @ Kropka. jest zbanowana na sieci, oraz ciągle przychodzi na serwer DD2 #1 na aktywnym banie z tego co wiem, to ja Ci dałem tego bana ponieważ uznałem, że skoro masz bana na sieci to dostajesz perma. Jeśli to nie Ty to Przepraszam. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik .Kropka. Opublikowano 5 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 6 minut temu, PawełSzmit napisał: Jest to Twoje multikonto? Bo @ Kropka. jest zbanowana na sieci, oraz ciągle przychodzi na serwer DD2 #1 na aktywnym banie z tego co wiem, to ja Ci dałem tego bana ponieważ uznałem, że skoro masz bana na sieci to dostajesz perma. Jeśli to nie Ty to Przepraszam. Nie mam multikonta , to moj pierwszy ban tu i nigdzie bana nie miałem tu ani na innej sieci wiec nie kumam Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Lipca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 35 minut temu, PawełSzmit napisał: Jest to Twoje multikonto? Bo @ Kropka. jest zbanowana na sieci, oraz ciągle przychodzi na serwer DD2 #1 na aktywnym banie z tego co wiem, to ja Ci dałem tego bana ponieważ uznałem, że skoro masz bana na sieci to dostajesz perma. Jeśli to nie Ty to Przepraszam. No to proszę sobie samemu czegoś nie uznawać, bo coś na ten ten temat jest napisanie w regulaminie (chyba forum? Będę w domu to zacytuję Ci to) i jak widać nie zapoznałeś się z nim. Ban na forum nie równa się z banem na serwerze, tak samo ban na serwerze nie równa się banowi na forum. Dostajesz ostrzeżenie słowne za nieznajomość tego przez co nadałeś bana za free. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 5 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 To nie ta sama osoba Dusia się z Tobą rozliczy w takim razie, leci UB W regulaminie co do kwestii "ban na sieci = ban na serwerze" nic nie widzę, albo ja źle patrzę 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 5 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi