Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - L E T K A K O S T K A R Ó B I

RECOIL.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: L E T K A K O S T K A R Ó B I
Admin banujący: @ OroKoroner
Serwer: Only dd2 #1
Data zdarzenia: teraz
Opis sytuacji: 
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): 
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):https://www12.zippyshare.com/v/MxZqBKsh/file.html 

Edytowane przez HULAJNOGA
  • RECOIL. zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - L E T K A K O S T K A R Ó B I
  • Użytkownik
30 minut temu, OroKoroner napisał:

https://www59.zippyshare.com/v/GWQoXRiy/file.html
Takie momenty mnie zaciekawiły.

04:51:33 – ładnie widzi zbyt szybko /// normalna reakcja na model który podbiegał do anarchii, nie strzelałem ani za szybki ani za wolno gdy zobaczyłem go dopiero oddałem strzał. 
05:25:55 – przed nim „minimalnie” strzał oddał z teamu ale już był wcelowany ładnie + miał oddawać strzał /// troche czasówka naciągana, bo wbiegałem normalnie, gdy widzę, że ode mnie typ strzela w coś to byłem przygotowany już na to gdzie się wcelować gdy zauważę model 
08:47:85 –Dostał info, że dolny – ok – ale zawsze ktoś leci z bronią / a nie nożem … (WH) /// pamiętam dobrze tą czasówke, enemy strzelał do kogoś słyszałem kroki jak tupał przy wejściu na kręcone w połowie trupa, przyznaję się tak chciałem go zanożować, co to takie jakieś zakazane czy co ?
13:32:30 – TT-EK stoi cicho a on od razu wie w którym miejscu i od razu celownik leci na glowę /// aby dobrze zrozumieć tą czasówkę trzeba się przenieść jakieś 20 / 25 sekund wcześniej gdzie przed anarchia stało paru tt'ków, gdy podchodziłem pod double dorsy, musiałem skupić większa uwagę na to że ktoś będzie mi stał od prawej strony, bo widziałem enemy jak przeskakiwał w stronę kwadratu, musiałem być przygotowany, że ktoś w owym miejscu musi być więc nic nadzywczajnego tutaj nie ma.
13:53:10 – typek z jego drużyny pada pod bs A ( nie daje info) a nasz delikwent od razu wie gdzie jest – strzały mogły pójść też zza skrzynią bs /// wtf gdybym ja musiał jedynie zmysłem oczu grać w tą grę, to bym nie strzelał i grał tak jak gram. Dźwięk wyłapywanie strzałów kroków, kto co gdzie i jak, jest podstawą na trochę wyższym poziomie, to jest nawyk a namierzenie po dźwieku skąd strzela jest arcy proste. Dalej nic tu ciekawego nie ma. A ps. Ja nie wiedziałem gdzie on jest dopiero 13;53 zauwazyłem kawałek enemy stąd wiedziałem gdzie strzelać
14:29:71 – skąd wiedział, że tu jest i od razu strzał na ŁEB? /// chłopie to jest publik na wszystkich serwerach gdzie nie ma dobrego otwierającego wam rundy, to zawsze tak to wyglada, że wieksza czesc tt stoi przed anarchia i campicie?! skad wiedziałem? moze dlatego ze umiem sprawdzac miejscowki i wiem gdzie moze znalezc się potencalny przeciwnik ?!
19:28:25 – zastanawia mnie na sytuacja – gość z jego teamu ginie od CT-eka na midzie (ten po prawej za brama Ct-ek nie odal strzału) a on już wiedział, że tam jest … dopiero po czasie ktoś powiedział głosowo, że jest 1 CT-EK  po prawo za bramą B /// wiedziałem o nim, bo zanim wychyliłem się z bramy chłop strzelał nie wiem czy do mnie czy do tego co padł na bramie ode mnie, kurde chłopie co ja mam nie zabijać typa bo go słyszę ale nie widzę? NACIĄGANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
19:54:70 – cisza że UJ a on już modelowo leci +oddaje już strzały …. /// odsyłam Cie do czasu 19:46 chyba z tego co widzę, gość wali do mnie z midda "SŁYSZE". Byczku uwaga, patrz trochę wcześniej co się dzieje na mapie, bo potem dajesz czasówki zbyt pochopnie. 
25:20 – inni z jego teamu nie widzą typa bo jakieś tam FB każdy miał a on od razy wyskakuje w CT-eka… /// o tutaj musiałem się wysilić, bo chyba Cie to skłoniło do tego aby mnie zbanować xD Ale już tłumaczę 25:16 czas bardzo istotny, chłop strzela z windy lub z okolic nie byłem pewny, ale pierw ode mnie poleciało info "WINDA" ja wychylałem się na gale bo chcialem zająć, ale nikt się nie kwapił by go zabić to sam musiałem. 
Tu się kończy ban. 

• Sponsor
SPONSOR

04:51:33 b- Wszystko widać, nie każdy ma refleks emeryta.
05:25:55 b- Normalny frag
08:47:85 b- Normalna akcja, gdzie ty tu wh widzisz ?
13:32:30 b- Normalna akcja
13:53:10 b- Widział go jak przebiegał
14:29:71 b- Normalna akcja
19:28:25 b- Było widać jak ct przebiega za bramę
19:54:70 b- Widział tego ct, nie było tam żadnego prefire..
25:20 +/- Jak dla mnie sprawdzenie miejscówki. Często tam ktoś kampi jak jest wbita na długą.

Demo czyste pozdrawiam. 

• Dzięki 1
  • Zasłużony

04:51:33 b-
05:25:55 b-
08:47:85 b-
13:32:30 Idealnie na model b+/-
13:53:10 Było widać głowę b-
14:29:71 Tu już tak pewnie nie wychylił + wiedział jak podejść, by go zobaczyć, tutaj bardziej b+
19:28:25 Jak cofniesz demko do 19:25 to zauważysz jak model przebiega do prawej + słychać strzały jak zabił tego co po chwili dał info b-
19:54:70 Normalnie szedł, po chwili jak lekko zobaczył model dopiero się wcelował b-
25:20 Miejscówka, którą się sprawdza, a nikt jej nie sprawdził b+/-

Ostatecznie za mało, by spalić to demko, ode mnie zielone światełko

• Super 1

04:51 -b Było słychać

05:25 -b Nic

08:47 -b Nic

13:32 +/-  Nie wiedział ale ciągnie po modelu, mógł widzieć obrażenia dlatego. +/-

14:29  +b modelowo wiedział gdzie tt się zrespił spalona akcja

17:13 - 17:18 -b Akcja na b okej zauważył że enemy rzuca granaty w niego. Było słychać

17:21 -/+ Ale skad wiedział że drugi enemy sie z kampił koło skrzynki tymbardziej że siedział cicho. ??

18:44 -/+ Czyżby modele mu pomyliły po co te strzały w kolege z teamu. ? xD

25:19 +b Już przesuwa celownikiem na model,  bo wie że tam ktoś kampi wh albo ts ?. spalona akcja.

Moim zdaniem gracz spalony

• Dzięki 1
  • Użytkownik
W dniu 6.07.2021 o 20:09, HULAJNOGA napisał:

@ GENERAL ALADEEN Odniosę się do twoich tylko do paru czasówek, a mianowicie - 

= 17;21 /// ponieważ bylo słychać strzały gdy jeszcze byłem przed bramą w bs stąd wiedziałem, że tam będzie b-

= 18;54 /// serio myślisz, że mi się modele pomylily? Przeciez widac, że dla jaj sobie strzelalem XD aż taki ułomny nie jestem XDD b- 

=25;19 /// słychać strzały z m4 z okolic windy 25;12  dokładnie strzelał jakiś czas dopiero potem przestał jak możecie sprawdzić co mówiłem na majku to usłyszycie info ode mnie, że mówię winda. dla mnie jak najbardziej czysta akcja, jestem pewny swego :)

=13;32 /// ta czasówka również normalna, spójrz na obrażenia, zadawne po zabiciu z double dorsów, dostał za 10 więc wiedziałem że dalej ktoś tam jest :P 

• Użytkownik∙

rozpiska:
04:51; normalnie zareagował, toć go widział, -
05:25; default pick, -
08:47; śmieszne, ale nie na bana, -
13:32; no przecież go skanował w 13:25, - 
13:53; widać, -
14:29; mogę dać +
17:21; 2x HE leciał, po granatach widać ile chłopa było w site, -
18:44; cooo ;o, ---
19:28; ???, -
19:54; widać jak skakał, -
25:20; +/-
Tu się kończy demo.
    werdykt:
Bilans 3:1, nawet kolejne +b go nie banuje. Puszczam.

• Dzięki 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Użytkownik∙

odbanowany.png

• Dzięki 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]