Użytkownik∙ JAKIS_KURWA_TYP Opublikowano 6 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Nick: dzukson Imię: Nazywam się Damian. Wiek: Posiadam aktualnie 18-naście lat, rocznikowo 19-naście lat. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zawsze miałem problem odpowiedzieć na to pytanie, więc zaczynajmy. W redakcji ceni się czas/kreatywność/zapał i organizacja składu, jeżeli będę musiał coś wykonać to poświecę oczywiście swój czas na prace w redakcji, żeby oczywiście wykonać to na największym poziomie. Jeżeli coś już zaczynam staram się to skończyć jak najlepiej i nie odpuszczam, bo nie chce żeby po prostu wyszło to klapowato. Również każdy jest człowiekiem i wyjdą takie sytuacje że nie będę wstanie tego zrobić bo wiadomo, praca/obowiązki ale wydaje mi się że znajdę bardzo sporo czasu na redakcje, a określić dokładnie mogę 5/10h dziennie a weekendy wiadomo do późnej godziny. Opisz siebie: Jestem osobą sympatyczną, która uwielbia współpracować z różnymi osobami ale też mam swój zakamarek że jeżeli mi się coś nie spodoba to po prostu wole to powiedzieć żeby ta osobą wiedziała że krytyki nigdy za wiele bo jak napisałem wyżej, "W redakcji ceni się czas/kreatywność/zapał i organizacja składu, jeżeli będę musiał coś wykonać to poświecę oczywiście swój czas na prace w redakcji, żeby oczywiście wykonać to na największym poziomie." to każda musi być zrobiona na 100 procent żeby się każdemu podobała. Również jestem osobą, która jest odważna i potrafi podejść do zadania w dobrym stosunku a jeżeli coś mi źle pójdzie to zawsze zostanie lekcja pokory na przyszłość. Dlaczego akurat Ty?: Jestem osobą kreatywną i mam zamiar wprowadzić nowy wizerunek w redakcji, chciałbym bardziej nabrać konkretu w niektórych tematach i bardziej je rozbujać żeby wyglądały bajeczniej. Jeżeli dostanę daną rolę można się spodziewać dużej zmiany w większości działów w redakcji bo jak powiedziałem będę wykonywał każda pracę solidnie i się do niej przystawiał. Wymyśliłem wiele pomysłów co można byłoby zmienić ale, chciałbym to pokazywać na dniach o ile się dostanę oczywiście do składu redakcyjnego. Doświadczenie: Byłem redaktorem na wielu forach z serwerami 1.6/go/minecraft/mta więc wydaje mi się że smykałkę do tego mam sądząc po samej pracy której wczoraj wstawiłem o późnej godzinie, również mam doświadczenie graficzne, więc wydaje mi się że nie będę miał z tym żadnego problemu, bo jeżeli chodzi o doświadczenie jest one naprawdę spore. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Nikt nie jest idealny więc wydaje mi się że w skali od 8 do 10. Przykładowy wywiad/artykuł: Kontakt: Steam/Facebook/Discord/Teamspeak/Forum 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Killua Opublikowano 6 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 (edytowane) Jestem na TAK: +Ładnie napisane podanie widać że się starał. +Doświadczenie w byciu redaktorem na innych sieciach. +Widziałem osobiście więcej prac Dzuksona, które zostały wykonane ładnie i estetycznie. +Dojrzałość JL. Edytowane 6 Lipca 2021 przez Killua 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 6 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 (edytowane) na nie -nie znam cię -aktywność -masz konto 2lata na forum a 25 postów z czego połowa to przywitania, jakieś głosowania itd itd, typowe zapychacze Edytowane 6 Lipca 2021 przez xyzz^ Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 6 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 + Znajomość zasad ortografii, gramatyki i interpunkcji + Pisanie sensownych postów + Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu - Posiadane 40 postów + Umiejętność czytania ze zrozumieniem + Znajomość regulaminu + Minimum 15 lat + Brak ostrzeżeń na forum Jestem na TAK, co dużo pisać, każda para rąk się przyda. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mr.Darkness Opublikowano 6 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Jestem na Nie - Wracaj na swoje śmieci po co ty tutaj - Wymagania (sam nie miałem ale ja tu do pomocy a nie tak jak ty do jaj) + Podanie - Jesteś chorągiewka ???? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ D_E_X_T_E_R Opublikowano 6 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 (edytowane) Jetem na Tak Widziałem o wiele więcej prać dżuksona i bardzo się stara Jest pomocny Na pewno się przyda kolejna para rąk Miły I ma duże doświadczenie Edytowane 6 Lipca 2021 przez Dex_ter 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Lipca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi