Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[REDAKTOR] - .tf.dzuk3son

JAKIS_KURWA_TYP

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick: dzukson
Imię: Nazywam się Damian.
Wiek: Posiadam aktualnie 18-naście lat, rocznikowo 19-naście lat. 
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zawsze miałem problem odpowiedzieć na to pytanie, więc zaczynajmy. W redakcji ceni się czas/kreatywność/zapał i organizacja składu, jeżeli będę musiał coś wykonać to poświecę oczywiście swój czas na prace w redakcji, żeby oczywiście wykonać to na największym poziomie. Jeżeli coś już zaczynam staram się to skończyć jak najlepiej i nie odpuszczam, bo nie chce żeby po prostu wyszło to klapowato. Również każdy jest człowiekiem i wyjdą takie sytuacje że nie będę wstanie tego zrobić bo wiadomo, praca/obowiązki ale wydaje mi się że znajdę bardzo sporo czasu na redakcje, a określić dokładnie mogę 5/10h dziennie a weekendy wiadomo do późnej godziny.
Opisz siebie: Jestem osobą sympatyczną, która uwielbia współpracować z różnymi osobami ale też mam swój zakamarek że jeżeli mi się coś nie spodoba to po prostu wole to powiedzieć żeby ta osobą wiedziała że krytyki nigdy za wiele bo jak napisałem wyżej, "W redakcji ceni się czas/kreatywność/zapał i organizacja składu, jeżeli będę musiał coś wykonać to poświecę oczywiście swój czas na prace w redakcji, żeby oczywiście wykonać to na największym poziomie." to każda musi być zrobiona na 100 procent żeby się każdemu podobała. Również jestem osobą, która jest odważna i potrafi podejść do zadania w dobrym stosunku a jeżeli coś mi źle pójdzie to zawsze zostanie lekcja pokory na przyszłość.
Dlaczego akurat Ty?: Jestem osobą kreatywną i mam zamiar wprowadzić nowy wizerunek w redakcji, chciałbym bardziej nabrać konkretu w niektórych tematach i bardziej je rozbujać żeby wyglądały bajeczniej. Jeżeli dostanę daną rolę można się spodziewać dużej zmiany w większości działów w redakcji bo jak powiedziałem będę wykonywał każda pracę solidnie i się do niej przystawiał. Wymyśliłem wiele pomysłów co można byłoby zmienić ale, chciałbym to pokazywać na dniach o ile się dostanę oczywiście do składu redakcyjnego. 
Doświadczenie: Byłem redaktorem na wielu forach z serwerami 1.6/go/minecraft/mta więc wydaje mi się że smykałkę do tego mam sądząc po samej pracy której wczoraj wstawiłem o późnej godzinie, również mam doświadczenie graficzne, więc wydaje mi się że nie będę miał z tym żadnego problemu, bo jeżeli chodzi o doświadczenie jest one naprawdę spore.
Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Nikt nie jest idealny więc wydaje mi się że w skali od 8 do 10.
Przykładowy wywiad/artykuł: 

Kontakt: Steam/Facebook/Discord/Teamspeak/Forum

• Super 2
  • Dzięki 1
  • Przykro mi 1
  • Fuu 1
  • Użytkownik∙

Jestem na TAK:

+Ładnie napisane podanie widać że się starał. 

+Doświadczenie w byciu redaktorem na innych sieciach.

+Widziałem osobiście więcej prac Dzuksona, które zostały wykonane ładnie i estetycznie. 

+Dojrzałość

JL.

Edytowane przez Killua
  • Super 1
  • Użytkownik

na nie

-nie znam cię

-aktywność

-masz konto 2lata na forum a 25 postów z czego połowa to przywitania, jakieś głosowania itd itd, typowe zapychacze

Edytowane przez xyzz^
  • Stały Bywalec

+ Znajomość zasad ortografii, gramatyki i interpunkcji

+ Pisanie sensownych postów

+ Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu

- Posiadane 40 postów

+ Umiejętność czytania ze zrozumieniem

+ Znajomość regulaminu

+ Minimum 15 lat

+ Brak ostrzeżeń na forum

Jestem na TAK, co dużo pisać, każda para rąk się przyda. ;)

• Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Gość zmienił(a) tytuł na [REDAKTOR] - .tf.dzuk3son
  • Użytkownik

Jestem na Nie

Wracaj na swoje śmieci po co ty tutaj

Wymagania :P (sam nie miałem ale ja tu do pomocy a nie tak jak ty do jaj)

Podanie

- Jesteś chorągiewka :monkaRUN:

40eb3682158a05e2_zoom.gif.f091f572f65c527fdfa7f60402ed40d9.gif

????

• Użytkownik∙

Jetem na Tak 

Widziałem o wiele więcej prać dżuksona i bardzo się stara 
Jest pomocny
Na pewno się przyda kolejna para rąk 
Miły 
I ma duże doświadczenie 

Edytowane przez Dex_ter
  • Super 1
  • Junior Admin
Junior Admin

przyjete.png

• Super 2

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]