Premium Fliper Opublikowano 6 Lipca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Witam, jako że został zmieniony kolor rangi użytkownika, to premium wygląda teraz bardzo podobnie kolorystycznie dlatego, przychodzę z propozycją zmiany koloru tej rangi na taki #FF9900 z takim podświetleniem #FF0033 i z takimi gwiazdkami https://imgur.com/a/ldjioG0. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 6 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 (edytowane) to nam rangi zmienili? xdddddddd!!!! nie wiem w moim przypadku dużej różnicy nie robią te nowe kolorki "użytkownika" A co do propki to skoro uważacie, że ta zmiana jest potrzebna, bo te nowe kolorki są podobne do tych z premium to why not Edytowane 6 Lipca 2021 przez Olo`cLaR'2k21 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 6 Lipca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Jestem za Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 6 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Fakt, użytkownik jak i premium są bardzo do siebie podobne. Można zmienic kolor rangi premium, ale nie wiem czy na w/w kolory, tak czy inaczej jestem na TAK. 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 14 Lipca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Poczekamy na wprowadzenie nowego stylu i zobaczymy jak to będzie się prezentować, wtedy pomyślimy nad zmianą. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 7 Września 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Ranga wyglądała by wtedy tak : @ Właściciel / @ Dusia / @ Junior Admin / @ Junior Admin T ? 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 16 Października 2021 Skowron Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Bardzo fajny pomysł i nowe urozmaicenie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 26 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi