Użytkowniczka Cherry Opublikowano 6 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Wymagania : 1. Minimum 16 lat. + 2. Posiadanie podstawowej wiedzy obsługi TeamSpeak3. + 3. Czyste konto na forum (brak warnów). + 4. Rozpoznawalność na serwerze. +/- 5. Sprawny mikrofon. + 6. Brak posiadania przywilejów na innej sieci. + Wzór : 1. Imię: Dominika. 2. Wiek: 20. 3. Kontakt: Steam. 4. Twój nick na serwerze: Domi. 5. Ile czasu spędzasz na TS3: W zależności od dnia. Powiedzmy, że ok. 4h. 6. Twoje doświadczenie z TS3: Mam, rangi umiem dać, kanał zrobić, lub zmienić permisje. Czy to starczy? 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Jestem aktywna zarówno na sieci jak i TS3. Chcę pomóc obecnemu adminowi TS3. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skaza Opublikowano 6 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Jestem na TAK +wiek +pomocna +aktywna Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 7 Lipca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Jestem na Tak + Wiek + Chęci + Chce pilnować porządku + Pomocna + Umie dać ranngi i zrobić kanał to dużo ? + Przyda się pomoc ? Powodzenia i Pozdrawiam miłego dnia życzę ? @ niktważny zawsze można powiedzieć jak zbanować osobę i nauczyć myślę że by to się nauczyła nic skoplikowanego ?nikt z początku nikt nie umiał banować itp każdy uczy się do końca życia ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 7 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 + wiek +/- doświadczenie ( Co do twojego doświadczenia mam wątpliwości. Tworzenie kanałów i nadawanie rang to nie wszystko trzeba jeszcze umieć zbanować itp. +/- aktywność ( Jestem codziennie a widziałem cię tylko 2 razy na ts ) Podsumowując nie wiem czy jest taka potrzeba, aby przyjmować kolejnego admina na teamspeaka. Jestem ja, @ Ola ;> i @ KilleR. . We trójkę sobie na spokojnie radzimy. Jak dla mnie nie potrzeba kolejnej osoby do administracji. Jestem na nie. Jak dla mnie można zamknąć rekru od razu. 2 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 7 Lipca 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 (edytowane) W związku z drobnymi uwagami przyjmuję podanie, lecz na okres próbny Tymczasem witamy w zespole Po rangę Nowy Admin TS3 odezwij się do mnie na priv! Edytowane 7 Lipca 2021 przez PUB70 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi