Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 7 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Witam! Mam oto propozycję, by zwiększyć limit z 15 do 20 przyznawania reputacji dla Redaktorów sieci, ponieważ nie wystarczają dać wszystkim reputacji jednego dnia pod jednym postem, jak jest dużo odpowiedzi. Pozdrawiam, mam nadzieję że propka przejdzie. 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 7 Lipca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Na Tak,mysle ze można zwiększyć limit do 20 dziennie. @ Trivor @ Dusia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 7 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Można coś takiego zrobić. Przydałoby się właśnie redaktorom do rozdawania reputacji pod pytaniami dnia itp. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 W dziale redakcji jest kilka serii, 15 czy 20 reputacji to zdecydowanie za mało, lepiej dać im nieograniczoną ilość przyznawania reputacji. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 (edytowane) 57 minut temu, shinga napisał: W dziale redakcji jest kilka serii, 15 czy 20 reputacji to zdecydowanie za mało, lepiej dać im nieograniczoną ilość przyznawania reputacji. Jestem za. Za dużo wszystkich tematów do przyznania reputacji, a bardzo dużo mi się podoba. Edytowane 9 Lipca 2021 przez PawełSzmit Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 9 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Według mnie limit reputacji powinien być o wiele wyższy niż wspomniane przez autora 20. Działów jest dużo, a dla osób które się tam udzielają, ta reputacja zapewne jest lub może być zachęcająca żeby się tam udzielać, także może zachęcić nowe osoby aby się tam udzielały. Ogólnie jak najbardziej na tak, lecz próg o wiele wyższy, może nawet bez limitu jak wspomniał @ shinga Odnośnik do komentarza
Fretka Freyka. Opublikowano 9 Lipca 2021 Fretka Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Myślę, że redaktorom przyda się parę dodatkowej reputacji. W końcu to jedno z waszych narzędzi pracy, żeby aktywność utrzymać ♥ Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi