Użytkownik susiak2137 Opublikowano 7 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Twój nick na serwerze:_Hydro 21:37 UwU Nick admina banującego: AMX-serwer Dostałeś bana, gaga czy muta?: nie Czas oraz data bana:15:40 około 2021.07.07 Serwer na którym dostałeś bana:codmod 201 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):eeee to tak skacze sobie na eldorato przy płocie żeby ktoś mnie zeskanował (nie wiedziałem że to jest nielegalne XDD) i AMX napisał takie coś [AMXBans] '_Hydr?? 21:37 UwU' got banned permanent. Reason: 'Aim Detecte poczym ja napisałem wtf i nie dostałem bana mogłem sobie dalej grać (Wyłączyłem aima, nie no żart) i napisałem co jest i nic sie nie stało potem jak włączyłem większe dpi trolowałem żę mam aima XDD i Pan Admin waler o 15:50 około napisał żebym napisał odwołanie więc pisze i to tyle miłego dnia Link do Sourcebansa z twoim banem:http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1170 Link do twojego profilu steam:nie mam cs'a kupionego z steam Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:nie mam 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 7 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Przejrzałem demko i niczego nie zauważyłem Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 8 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Też na demku żadnej spalonej akcji nie zauważyłem. Zje*any plugin, unban 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 8 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi