Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ADMIN TEAMSPEAK] - Giorgio

Giorgio

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Imię: Jakub
2. Wiek: 15
3. Kontakt:  Steam/TS/FORUM
4. Twój nick na serwerze:  Giorgio
5. Ile czasu spędzasz na TS3:  3-7h
6. Twoje doświadczenie z TS3: Byłem raz adminem na owej sieci, umiem większość rzeczy, które są potrzebne, oczywiście można to sprawdzić :)

7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Byłem adminem, ale zrezygnowałem, chciałbym z powrotem powrócić na to stanowisko ponieważ, chcę pomóc adminom teamspeaka, bo widziąc @ Ola ;> , która nie wiedziała jak zbanować jednego gościa i sprawdzała w internecie, mnie troszkę rozmiesza po operacji, będę miał dużo czasu, żeby spędzać czasu przypilnować troszkę serwer, czy pomóc osobom.

edit #1

@ Ola ;> sama wyzywasz każdego na teamspeaku, nawet przed tym jak miałaś admina, przez to jak ktoś ci wchodził na kanał, albo jak ktoś ci coś powiedział brzydkiego, żenada

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • Tak sobie 2
  • Użytkowniczka

Tak, dokladnie sprawdzalam w internecie jak zbanowac kogos na ts xD to bardzo skomplikowane ??

na nie:

nieogarniety

mial juz admina na tsie ale widocznie nie wywiazywal sie z obowiazkow

czesto bardzo krzyczy do mikrofonu i wyzywa inne osoby na tsie 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 2
  • Fuu 1

giphy.gif

• VIP
VIP

Jestem na NIE

+/- wiek

-zachowanie twoje jest skandaliczne

-brak kultury 

-miałeś admina to nic nie robiłeś

-podanie nie przekonuje

-nie potrzeba więcej adminów

+chęci 

• Stały Bywalec

NIE

- brak kultury

- mało podanie przekonujące

+ chęci

• Dzięki 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

to dobre sprawdzanie w necie jak dać bana na ts, jeśli takim osobom się daje tutaj admina to nie wróże przyszłości dla tego tsa. Giorgio jak na swój wiek jest dojrzały i ja jakoś nie spotkałem się nigdy z tym, że jest niekulturalny jak to Wy napisaliście, a dość długo z nim pogadałem, czy to na mixach, czy jak jeszcze był adminem. @ KilleR. daj przykład "skandalicznego zachowania", bo ja jako użytkownik się z nim nie spotkałem. Co do tego, że nic nie robił to jakoś ja zauważyłem coś odwrotnego. Kiedy zapytałem Giorgia o kanał zrobił od razu, kiedy poprosiłem o rangę dał od razu, banował kiedy trzeba było także od razu, więc nie rozumiem stwierdzenia, że chłopak nic nie robił, bo chyba takie są zadania admina tsa :). Chłopak chce pomóc, a Wy się rzucacie na niego z bezsensownymi argumentami tylko po to, żeby dać te swoje chamskie, magiczne "na nie". 

Na tak:

+doświadczenie

+chęci

+pomocny

-wiek. 

Pozdrawiam :)

• Super 1
  • Ha ha 1
  • WTF 2
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik∙

-/+podanie

+doświadczenie

-rezygnacja

O.P

• Dzięki 1

olokorawawa.gif

• Użytkownik

Jestem na nie,

- wiem jak się zachowujesz na serwerze i twoja kultura,

- miałeś admina już

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

Na tak:

+doświadczenie

+chęci

+pomocny

• Super 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

+/- wiek 

+ doświadczenie 

+/- zachowanie 

+ chęci

Tutaj występuje taka sama sytuacja jak w podaniu Domi.

"Podsumowując nie wiem czy jest taka potrzeba, aby przyjmować kolejnego admina na teamspeaka. Jestem ja, @ Ola ;> i @ KilleR. . We trójkę sobie na spokojnie radzimy. Jak dla mnie nie potrzeba kolejnej osoby do administracji. Jestem na nie. Jak dla mnie można zamknąć rekru od razu." 

• Lubię to! 1
  • Tak sobie 1

IMG_0649.thumb.jpeg.d9e9da1bffe6f1da0abca3f0e7804d50.jpeg.2bf18dd97b076daa31351eeae775e966.jpeg Screenshot_20260718-010008.Discord.jpg.dedae1c3f8a72a53cbc69a510e6de47b.jpg Zrzutekranu2024-06-25204630.png.1be09532a51823b42a419deb065f36f7.png IMG_0614.thumb.jpeg.31cc5173e882e8ee11277d25c39560b6.jpeg.fa17b8cca09b9929218376a1cb5473dd.jpeg

• Gość zmienił(a) tytuł na [ADMIN TEAMSPEAK] - Giorgio
  • Premium
Premium

@ Giorgio Lubię cię no ale nie dawno zrezygnowałeś z admina TS3 a myślę, więc teraz nie wiem co wyprawiasz.

-/+zachowanie

-rezygnacja 

+doświadczenie

- podanie

Na tak, okres próbny

• Dzięki 1

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Użytkownik

Napiszę w formie klasycznej listy zakupowej, bo nie chce mi się już formować w formie pełnych zdań :shibu2:

- Wiek, zachowanie - Niby samym wiekiem brakuje Ci rok do minimalnego wymagania, patrząc według zachowania wygląda to gorzej (Strefobox, forum).
- Rezygnacja, a raczej jej powód - Treść mówi sama za siebie.

+/-  Ciągły kontakt z adminami - Po co na TS ma być ekipa "znajomych"?  Nigdy coś takiego nie wychodziło na dobre, bo zawsze w upływie czasu robi się jakaś faworyzacja, bawienie się lub nadużywanie rangi.  Co nie wbije na TS to siedzisz razem z Killerem lub niktważny, którzy mają permisje admina TS'a, więc po co Tobie admin skoro z nimi siedzisz?
+/- Doświadczenie

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

"The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." 

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." 

• Street Strefa Family

Koleżko z tego co kojarzę to miałeś już tutaj Admina :) i jak pamiętam olałeś mnie i odszedłeś bez słowa. NA NIE.! :Win:

odrzucone.png

Edytowane przez PUB70
  • Lubię to! 1

1508237112_sygnaturapub70v2.png.3fd52eaf47361a7d2a494e9f4168ef85.png

PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL

Pozdrawiam,

PUB7O

• 11 miesięcy temu...
  • Sponsor
SPONSOR

archiwum.png

image.png.929b4249488528ec63cdeb2c0d8a8af0.png

image.png.44113516c962de9e12e7469370a533a6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]