Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 7 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 1. Imię: Jakub 2. Wiek: 15 3. Kontakt: Steam/TS/FORUM 4. Twój nick na serwerze: Giorgio 5. Ile czasu spędzasz na TS3: 3-7h 6. Twoje doświadczenie z TS3: Byłem raz adminem na owej sieci, umiem większość rzeczy, które są potrzebne, oczywiście można to sprawdzić 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Byłem adminem, ale zrezygnowałem, chciałbym z powrotem powrócić na to stanowisko ponieważ, chcę pomóc adminom teamspeaka, bo widziąc @ Ola ;> , która nie wiedziała jak zbanować jednego gościa i sprawdzała w internecie, mnie troszkę rozmiesza po operacji, będę miał dużo czasu, żeby spędzać czasu przypilnować troszkę serwer, czy pomóc osobom. edit #1 @ Ola ;> sama wyzywasz każdego na teamspeaku, nawet przed tym jak miałaś admina, przez to jak ktoś ci wchodził na kanał, albo jak ktoś ci coś powiedział brzydkiego, żenada 1 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ola ;> Opublikowano 7 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Tak, dokladnie sprawdzalam w internecie jak zbanowac kogos na ts to bardzo skomplikowane ?? na nie: nieogarniety mial juz admina na tsie ale widocznie nie wywiazywal sie z obowiazkow czesto bardzo krzyczy do mikrofonu i wyzywa inne osoby na tsie 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 7 Lipca 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Jestem na NIE +/- wiek -zachowanie twoje jest skandaliczne -brak kultury -miałeś admina to nic nie robiłeś -podanie nie przekonuje -nie potrzeba więcej adminów +chęci Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 7 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 NIE - brak kultury - mało podanie przekonujące - wiek + chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xyzz^ Opublikowano 7 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 to dobre sprawdzanie w necie jak dać bana na ts, jeśli takim osobom się daje tutaj admina to nie wróże przyszłości dla tego tsa. Giorgio jak na swój wiek jest dojrzały i ja jakoś nie spotkałem się nigdy z tym, że jest niekulturalny jak to Wy napisaliście, a dość długo z nim pogadałem, czy to na mixach, czy jak jeszcze był adminem. @ KilleR. daj przykład "skandalicznego zachowania", bo ja jako użytkownik się z nim nie spotkałem. Co do tego, że nic nie robił to jakoś ja zauważyłem coś odwrotnego. Kiedy zapytałem Giorgia o kanał zrobił od razu, kiedy poprosiłem o rangę dał od razu, banował kiedy trzeba było także od razu, więc nie rozumiem stwierdzenia, że chłopak nic nie robił, bo chyba takie są zadania admina tsa . Chłopak chce pomóc, a Wy się rzucacie na niego z bezsensownymi argumentami tylko po to, żeby dać te swoje chamskie, magiczne "na nie". Na tak: +doświadczenie +chęci +pomocny -wiek. Pozdrawiam 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 7 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 -wiek -/+podanie +doświadczenie -rezygnacja O.P 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hack3r Opublikowano 7 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Jestem na nie, -wiek - wiem jak się zachowujesz na serwerze i twoja kultura, - miałeś admina już 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 7 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Na tak: +doświadczenie +chęci +pomocny -wiek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 7 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 +/- wiek + doświadczenie +/- zachowanie + chęci Tutaj występuje taka sama sytuacja jak w podaniu Domi. "Podsumowując nie wiem czy jest taka potrzeba, aby przyjmować kolejnego admina na teamspeaka. Jestem ja, @ Ola ;> i @ KilleR. . We trójkę sobie na spokojnie radzimy. Jak dla mnie nie potrzeba kolejnej osoby do administracji. Jestem na nie. Jak dla mnie można zamknąć rekru od razu." 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 7 Lipca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 @ Giorgio Lubię cię no ale nie dawno zrezygnowałeś z admina TS3 a myślę, więc teraz nie wiem co wyprawiasz. -/+zachowanie -rezygnacja +doświadczenie - podanie Na tak, okres próbny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 7 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Napiszę w formie klasycznej listy zakupowej, bo nie chce mi się już formować w formie pełnych zdań - Wiek, zachowanie - Niby samym wiekiem brakuje Ci rok do minimalnego wymagania, patrząc według zachowania wygląda to gorzej (Strefobox, forum). - Rezygnacja, a raczej jej powód - Treść mówi sama za siebie. +/- Ciągły kontakt z adminami - Po co na TS ma być ekipa "znajomych"? Nigdy coś takiego nie wychodziło na dobre, bo zawsze w upływie czasu robi się jakaś faworyzacja, bawienie się lub nadużywanie rangi. Co nie wbije na TS to siedzisz razem z Killerem lub niktważny, którzy mają permisje admina TS'a, więc po co Tobie admin skoro z nimi siedzisz? +/- Doświadczenie 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 7 Lipca 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 (edytowane) Koleżko z tego co kojarzę to miałeś już tutaj Admina i jak pamiętam olałeś mnie i odszedłeś bez słowa. NA NIE.! Edytowane 20 Lipca 2021 przez PUB70 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi