Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cherry Opublikowano 8 Lipca 2021 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Witam Was bardzo serdecznie! Przedstawię Wam, krótką serię, pt. ''Ona i On''. Seria polega na tym, że zadaję pytania do kobiety i mężczyzny, związane z np. Przyszłością i nie tylko. Mam nadzieję, że Wam się spodoba. Jak tak to zostawcie komentarz i plusik w górę. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Grafikę wykonała @ Freyka. - bardzo dziękuje! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Ona.. @ CzarnaJulka & On.. @ Mr.Darkness 1. Wybaczylibyście zdradę bliskiej wam osoby? Dlaczego? Ona - Zależy jak bardzo byłaby dotkliwa. On - Nigdy nie wybaczyłbym zdrady. Zdrada oczywiście w sensie jeden pocałunek czy coś tego typu to nie zdrada a także zależy od sytuacji. Moim zdaniem nie jest łatwo wybaczyć zdradę, lecz jeżeli kogoś kochasz to już zależy od serduszka co podpowiada. 2. Jakie jest Wasze zdanie na temat przyjaźni damsko-męskiej? Ona - Istnieje, serdecznie polecam. On - Są ludzie typu przyjaźń damsko-męska nie istnieje, bo myślą ze ta relacja polega na flirtowaniu, lub próbie poderwania 2 osoby. Przyjaźń damsko-męska istnieje i wygląda to identycznie jak przyjaźń kolega z kolegą, czasem nawet wychodzi na lepszą relacje bo lepiej się dogadują. 3. Zaręczyny to bardzo duży krok w związku. Inicjatywę w tej kwestii powinien przejąć mężczyzna, czy kobieta? Ona - Uważam, że jeżeli kobieta ma potrzebę przejęcia owej inicjatywy jest to jak najbardziej okej. On - Zdecydowanie mężczyzna, nie będę tutaj więcej wypisywał. 4. Co odpycha Was u osoby płci przeciwnej? Jakie cechy wyglądu i charakteru budzą u was niechęć? Ona - Brak higieny osobistej, ogólne zaniedbanie/niechlujstwo. Brak dystansu do siebie oraz skłonności do kłamstw. On - Nie lubię zachowania, kiedy dziewczyna już na maxa zgrywa księżniczkę i jest nietykalna wszystko ją wkurza, nie da się porozmawiać. Tutaj na poważnie jakie dziewczyny są naiwne np. na imprezach to jest szok rozumiem się zabawić, ale szanujmy się. 5. Jak widzicie swoje życie za 50 lat? Będziecie otoczeni gromadką wnuków, spełniać się zawodowo, czy macie kompletnie inną wizję waszej przyszłości? Ona - Mam nadzieję, że będę żyła szczęśliwie w innym kraju, nieważne z kim. On - Za 50 lat mam nadzieję że będę leżał w mojej Villi w LA i w trakcie masażu myślał, którym autem szofer ma mnie zawieść na lotnisko, i do polski wydać moje ciężko zarobione 30 mln na dzieci pomoc itd. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 6 9 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 8 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 (edytowane) Piękna pracka, nie mogę dać reuptacji bo limit mam, ale jak odzyskam swoje repki to dam Edytowane 8 Lipca 2021 przez PawełSzmit Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 8 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 @ Mr.Darkness pięknie płasko wyszłam przy Twoich wypowiedziach haha XD GJ 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 8 Lipca 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 @ Domi kiedy redaktor Super praca leci plusik Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 8 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Legancko tego Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mr.Darkness Opublikowano 8 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Piękna praca @ CzarnaJulka szczerze ładnie to wyszło 1 ???? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 8 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Świetna praca, zapraszamy do grona redakcji, przyda się podwyższenie średniego doświadczenia ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 28 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi