Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 9 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 (edytowane) 1. Twój nick: Paweł Szmit 2. Co chcesz zmienić: Chcę, żeby adminstracja @ Trivor @ Dusia lub @ Anox w końcu napisali regulamin na serwerze DD2 #1 bo ciągle gracze nie umieją normalnie grać tzn. Kampią na respie po minucie 1:30 lub przed trupem 1:15 a admin też chce trochę pograć, żeby nie wchodzić ciągle na specta. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Łamanie regulaminu 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Brak Edytowane 9 Lipca 2021 przez PawełSzmit 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 9 Lipca 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Jakbyś nie wiedział jest napisany regulamin DD2 #1 @ PawełSzmit bez sensu na serwerze, gracze mogą wejść na forum i przeczytać Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 (edytowane) Nie na serwerze Jeśli tak to podaj komendę proszę Edytowane 9 Lipca 2021 przez PawełSzmit Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 22 minuty temu, MIKI napisał: Jakbyś nie wiedział jest napisany regulamin DD2 #1 @ PawełSzmit bez sensu na serwerze, gracze mogą wejść na forum i przeczytać Nie wszyscy jednak chcą rejestrować się specjalnie, by przeczytać regulamin. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 9 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Po to jest admin, myślisz że ktoś by korzystał z tej komendy i czytał regulamin od A do Z? Zbinduj sobie klawisz i tyle, jeśli będą się słuchać to będą, jeśli nie to wtedy kick/ban. Skoro nie słuchają się tego co wysyłacie na y@@ to myślisz że specjalnie będą wpisywać /regulamin i będą czytać cały regulamin? No nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 9 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Nie ma sensu, regulamin jest jasny, po co dodawać/pisać nowy. Jak ci nie pasuję, wchodzenie na speca, to po co ci ranga admina?? Jak padniesz to latasz po wszystkich graczach, patrzysz gdzie są, co robią, czy afczą cheatują, albo kampią... Musisz otworzyć oczy szerzej bo z takim podejściem to prędzej wylecisz z admina niż tutaj zostaniesz... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 9 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 (edytowane) Z doświadczenia wiem, że ludzie mają bardzo mały zapał do czytania regulaminów, nawet jeżeli byłby on dostępny na serwerze. Większość serwerów CS 1.6 ma bardzo podobny regulamin, w tym przypadku akurat musisz upominać o trupa i respa, od tego w końcu jesteśmy jako admini, mamy dbać o porządek na serwerze. Slay/kick/ban to robota rzędu 10-20 sekund, nic trudnego, a porządek można utrzymać. Ja nie rozumiem trochę twojej opinii o tym, że ciągle na specta musimy schodzić. Dla mnie w czasie gry wystarcza upomnienie lub slay, gdy widzę że coś takiego się dzieje. Jak nie jestem w stanie ogarnąć w czasie gry to schodzę na specta na 2-3 rundy, ogarniam i jest spokój. Tu raczej chodzi o to czy dajesz graczom wejść sobie na głowę i czy wyciągasz rzeczywiście konsekwencje z tego, bo jak ich będziesz 30 razy upominał to będą mieli to w d$pie. Edytowane 9 Lipca 2021 przez eSX 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 16 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi