Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - L E T K A K O S T K A R Ó B I

RECOIL.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: L E T K A K O S T K A R Ó B I
Admin banujący: @ OroKoroner
Serwer: dd2 
Data zdarzenia: 20:05 
Opis sytuacji: here we go again....
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): 
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www18.zippyshare.com/v/oAON5ixD/file.html

• Użytkownik

Anty -

= 06:33:33 – przed górnym nie było slychać strzałów … a on od razu /// XD No ciężko, żeby go słyszeć skoro już siedział w ciemni, wbiegałem do trupa normalnie nie celowałem już do modelu przez ścianę widać że dopiero po chwili go namierzałem. Normalna reakcja b-

= 08:36:56 – TEGO NIE MÓGŁ SŁYSZEĆ + dalej akcja //// XDDD widać model 8:34 za prawym double dorsem b- 

08:44:70 – fakt leczą się ale widać jak gość wyczekuje by rzucic fb …. /// to żadne wyczekiwanie tylko przygotowanie się do rzutu flesza na wstecznym wtedy siła rzutu się zmniejsza taki tip dla ciebie, by wybuchł przy dorsach a nie dalej, przecież powiedziałem info wtedy na majku zanim enemy wbijał do anarchii że zafleszuję wam byście mogli dojechać ? XD Szkoda, że tu nie ma mojego MAJKA SERIO ŻAŁUJE b-

08:51;42 – zauważymy po lewej stronie zielony model .. 08:58:19 – gracz nagle wraca, ale tam przeciwnik zostaje zabity wiec wierci się by nie spalic się i trochę glupieje /// chłopie po prostu używam mózgu po co mam na chama wbijać skoro jest możliwość, że chłop będzie jeszcze na kwadracie bądź wcelowany z zielonych z jakąś awp wolałem puścić pierw swojego jako mięso armatnie, przecież widać, jak się przygotowałem by w razie czego złapać kogoś wybiegającego... XD A te twoje kwadraciki nic nie znaczą na adminie które masz, skoro nic to nie wnosi do czasówki. b-

09:19:60 – cofa i … 09:22:89 – widzi model ale inni go zabijają  /// widzę? A może bardziej słyszę jak tupta na ct i leci w strone midda wtf? Nawet dałem info, że na ct tupta XD I co z tymi twoimi słuchawkami na fulla XDDD Śmiech b-

10:28:33 – Była sytuacja by się spalić ale wycofał, bo był sam /// Chyba Ci chodzi o typa co skanował z lewej strony dorsów? Przecież słychać skąd strzelał miałem ryzykować i skanować go i dać się zabić np jakieś awp'ie co wychyli na skanującego? Takie 2/10 b- 

10:33:65- ktoś wpada i od razu lecisz LEWĄ STRONĘ IDEALNIE SKANUJĄC BRAME… /// może dlatego, że wiedziałem gdzie mniej więcej byli 5 sekund temu ? XD b- 

-------------------------------------------

18:36:06 – ale leci modelowo /// Mnie zdziwił smoke w tamtym miejscu, chciałem się upewnić czy tam nikogo nie ma, poza tym raszowali wcześniej mida chyba solo, więc jest bardzo możliwe, że tamci cofneli lub czekali w bramie, każdy niech rozumie jak chce ten czas 

19:30:88 – nawet się nie odwraca – ma biało full, widzi + idealnie bije ?? z początku widać ze nic nie widz, bo mleko ma, ale zabija typa modelowo – potem widać już tamtych /// nie odwracam się bo wiem jak flesze działaja tu na serwerze jak na większości sieciach, że nawet jak odwrócisz się o 180 stopni to i tak jest możliwość full białka, przecież dopiero jak zeszło białko wychylałem cokolwiek słychać przecież enemy jak podchodzą tunel no chyba, że masz słuchawki lewą na prawej b-....

Od 20:47 – widzi, że podchodzą , ale wyczekuje + udaje  głupa.. (wh) – potem ich słyszał jak wbiegają.. /// ??????????????????????????????????????? nie rozumiem tej czasówki ? po co sie pchac w smoka? XDDDD

22:27:82 – TU NIE MIAŁ SZANS BY GO USZŁYSZEĆ A OD RAZU MODELOWO GO ZABIŁ ( SŁUCHAWKI TU MIAŁEM NA FULL 100) //// ta nie miałbym szans go usyłyszeć powiadasz? Po 22:24 skonczyly się strzały, w 22:25 słychać jak tupają przy wejściu do dolnego, skoro miałeś słuchawki na full 100 to zmień słuchawki albo idź do laryngologa 

Pozdrawiam. 

Edytowane przez RECOIL.
  • Zasłużony

Od 06:33:33 Jeśli chodzi o tego w kącie to normalna rekacja, po tym fragu jak patrzył się na schody dzielące trup to było słychać strzały sprzed górnego trupa (scanował komin od respa) b-
08:36:56 Widział model b-
08:44:70 Było słychać kroki jak podchodzi i nie wyglądało to na wcelowanie się, by rzucić flesha, ode mnie b-
08:51;42 Nie rozumiem trochę czasówki, pierw się trochę cofa w stronę longa i znów kieruje się w stronę drzwi anarchii, kiedy jest dosłownie przed drzwiami (wybiega z anarchii w stronę respa TT) dopiero wtedy zostaje zabity przeciwnik gdzieś na drugim końcu mapy b-
09:19:60 Można powiedzieć, że tu są dwa powody dla których cofnął. Pierwszy - biegł w stronę shorta z kolegą z teamu, więc miał pewność, że nikt go nie przeoczy i poszedł w inną stronę z nadzieją, że szybciej go znajdzie, do tego BYŁO SŁYCHAĆ kroki z shorta jak tupie na CT b-
10:28:33 Bardziej panika przed śmiercią, gdyż jak wychylił od razu dostawał scanami z lewej strony bramy, za tą akcje ode mnie b- 
10:33:65 Też normalny scan, upewniający czy nikogo nie ma po tamtej stronie b-

18:36:06 Nie poleciał modelowo ani razu, bezpiecznie wychylał. Mógł się domyślić, że ktoś tam siedzi b+/-
19:30:88 Wleciał flesh, który nagle wybuchł - nie zdążył się odwrócić, by go zniwelować, gdy mleko zeszło po chwili kolejny mu wybuchł przed twarzą, potem mleko opadło i normalnie zaczął widzieć jak i strzelać b-
20:47 Był smoke w anarchii (słabsza widoczność, większa szansa na śmierć), kolega z drużyny tam podchodzi, drugi siedzi na skzyni i obserwuje, więc nie musi na siłę podchodzić b-
22:27:82 Normalna sytuacja, skrócił górny, zabił jednego i poszło info, że zlatuje do dolnego, pote, wychyla z dolnego na mida - zabija jednego, a drugi go widział jak uciekał. Normalne sprawdzanie pleców i skupienie większej uwagi na dolny trup + nie zabił go modelowo, było widać, że nie zabił go od razu jak wychylił b-

Dla mnie czysto, nie ma do czego się tu przyczepić.

• Dzięki 1
  • Sponsor
SPONSOR

DEMKO 1:

Od 06:33:33 +/- pierwszy frag dość normalny zauważył typa jak zaczął do niego strzelac, kolejnego słyszał jak skanuje ścianę, trzeci frag lekko podejrzany, a raczej zachowanie po tym fragu że na pewniaka wskakuje odrazu do dolnego gdzie jeszcze ktoś mógł być przed trupem od tt albo kolejny w dolnym. 
08:36:56 +/- teoretycznie widział że przebiegł na drugą stronę bramy.
08:44:70 +/-  ciężko było usłyszeć te kroki tt gdy ktoś przez mikro info dawał a sojusznicy się leczyli. Ten flesh leciał za brame a nie w typa.
08:51;42 b- tutaj nic spalonego raczej nie było.
09:19:60 b- wbita była galą, nikogo na bs nie było to czekał aż ct ucieknie z respa bo tylko tam mógł być.
10:28:33 b- tutaj widział że ktoś skanuje ale zauważył lecące granaty i cofnął. 
10:33:65 b- wcześniej typ tam skanował a to jest też taka miejscówka gdzie tt kampi i skanuje brame.

DEMKO 2

18:36:06 b+ nie widział go przez tego smoke, ciągle wcelowany w model.
19:30:88 b- flesh już zszedł dość mocno, przez tego smoke też było już dużo widać, jak dla mnie tutaj normalna akcja.
Od 20:47 b- tutaj czekał aż się wywalą z granatów bo myślał że wbita będzie. 

21:15 +/- tutaj te fragi dość dziwne, był już przygotowany na wbite a jego pozycje były zbyt dobrze ustawione i wyczekane, a ten trzeci frag z prefire gdzie go nie widział.
22:27:82 b- tutaj kilka sekund wczesniej wybiegł i tt go widział więc czekał aż ten po niego przyjdzie. 

Bardzo ciężki przypadek, po kilkukrotnym przejrzeniu wszystkich akcji, trochę za mało aby w 100% gracz był do bana. 

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙

rozpiska:
1 demo
06:33; co tu jest nie tak? :/ -
08:36; jak chodzi o tego chłopa co przeleciał z lewej na prawą to czysto, -
... skip ...
10:28; a ten czas to co to za bzdury. -
10:33; no przecież chłopy w 10:29 skanowały z lewej..., -
2 demo
18:36; +
19:30; ???, jakby to rozpisać pod aima, to jeszcze jeszcze, ale flash schodzi znam terro na dobre wejdzie w ten tunel, -
20:47; ???, -
    werdykt:
Tak jak w poprzednim demku - za WH nic tutaj nie ma, jedna akcja plusowa się znalazła, ale tak poza tym to bez szału. Widać po chłopie, że kontaktuje w tej grze, bo nie chodzi jak bot na easy tylko coś faktycznie się potrafi wcelować, wychylić, wskoczyć i tak dalej - więc w tej materii movement jest posiadanany. Jak się chcecie do czegoś doczepić to bardziej bym szedł w stronę celowania i setów, niż wh i esp - nie ma zbytnio sensu w oglądaniu na serwerze graczy właśnie z ESP admina, bo często potrafi to zaburzyć całą wizję tego, co chłop tam akurat gra. Ode mnie byłby ban za te strzały, koledzy wyżej za UB, to ja zamykam i puszczam.

• Dzięki 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]