Użytkownik RECOIL. Opublikowano 9 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Nick z CS: L E T K A K O S T K A R Ó B I Admin banujący: @ OroKoroner Serwer: dd2 Data zdarzenia: 20:05 Opis sytuacji: here we go again.... Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www18.zippyshare.com/v/oAON5ixD/file.html Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 9 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 @ OroKoroner 2 Ban od Ciebie, czekamy na rozpiskę 24h Odnośnik do komentarza
Użytkownik RECOIL. Opublikowano 9 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 (edytowane) Anty - = 06:33:33 – przed górnym nie było slychać strzałów … a on od razu /// XD No ciężko, żeby go słyszeć skoro już siedział w ciemni, wbiegałem do trupa normalnie nie celowałem już do modelu przez ścianę widać że dopiero po chwili go namierzałem. Normalna reakcja b- = 08:36:56 – TEGO NIE MÓGŁ SŁYSZEĆ + dalej akcja //// XDDD widać model 8:34 za prawym double dorsem b- 08:44:70 – fakt leczą się ale widać jak gość wyczekuje by rzucic fb …. /// to żadne wyczekiwanie tylko przygotowanie się do rzutu flesza na wstecznym wtedy siła rzutu się zmniejsza taki tip dla ciebie, by wybuchł przy dorsach a nie dalej, przecież powiedziałem info wtedy na majku zanim enemy wbijał do anarchii że zafleszuję wam byście mogli dojechać ? XD Szkoda, że tu nie ma mojego MAJKA SERIO ŻAŁUJE b- 08:51;42 – zauważymy po lewej stronie zielony model .. 08:58:19 – gracz nagle wraca, ale tam przeciwnik zostaje zabity wiec wierci się by nie spalic się i trochę glupieje /// chłopie po prostu używam mózgu po co mam na chama wbijać skoro jest możliwość, że chłop będzie jeszcze na kwadracie bądź wcelowany z zielonych z jakąś awp wolałem puścić pierw swojego jako mięso armatnie, przecież widać, jak się przygotowałem by w razie czego złapać kogoś wybiegającego... XD A te twoje kwadraciki nic nie znaczą na adminie które masz, skoro nic to nie wnosi do czasówki. b- 09:19:60 – cofa i … 09:22:89 – widzi model ale inni go zabijają /// widzę? A może bardziej słyszę jak tupta na ct i leci w strone midda wtf? Nawet dałem info, że na ct tupta XD I co z tymi twoimi słuchawkami na fulla XDDD Śmiech b- 10:28:33 – Była sytuacja by się spalić ale wycofał, bo był sam /// Chyba Ci chodzi o typa co skanował z lewej strony dorsów? Przecież słychać skąd strzelał miałem ryzykować i skanować go i dać się zabić np jakieś awp'ie co wychyli na skanującego? Takie 2/10 b- 10:33:65- ktoś wpada i od razu lecisz LEWĄ STRONĘ IDEALNIE SKANUJĄC BRAME… /// może dlatego, że wiedziałem gdzie mniej więcej byli 5 sekund temu ? XD b- ------------------------------------------- 18:36:06 – ale leci modelowo /// Mnie zdziwił smoke w tamtym miejscu, chciałem się upewnić czy tam nikogo nie ma, poza tym raszowali wcześniej mida chyba solo, więc jest bardzo możliwe, że tamci cofneli lub czekali w bramie, każdy niech rozumie jak chce ten czas 19:30:88 – nawet się nie odwraca – ma biało full, widzi + idealnie bije ?? z początku widać ze nic nie widz, bo mleko ma, ale zabija typa modelowo – potem widać już tamtych /// nie odwracam się bo wiem jak flesze działaja tu na serwerze jak na większości sieciach, że nawet jak odwrócisz się o 180 stopni to i tak jest możliwość full białka, przecież dopiero jak zeszło białko wychylałem cokolwiek słychać przecież enemy jak podchodzą tunel no chyba, że masz słuchawki lewą na prawej b-.... Od 20:47 – widzi, że podchodzą , ale wyczekuje + udaje głupa.. (wh) – potem ich słyszał jak wbiegają.. /// ??????????????????????????????????????? nie rozumiem tej czasówki ? po co sie pchac w smoka? XDDDD 22:27:82 – TU NIE MIAŁ SZANS BY GO USZŁYSZEĆ A OD RAZU MODELOWO GO ZABIŁ ( SŁUCHAWKI TU MIAŁEM NA FULL 100) //// ta nie miałbym szans go usyłyszeć powiadasz? Po 22:24 skonczyly się strzały, w 22:25 słychać jak tupają przy wejściu do dolnego, skoro miałeś słuchawki na full 100 to zmień słuchawki albo idź do laryngologa Pozdrawiam. Edytowane 9 Lipca 2021 przez RECOIL. Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 9 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Od 06:33:33 Jeśli chodzi o tego w kącie to normalna rekacja, po tym fragu jak patrzył się na schody dzielące trup to było słychać strzały sprzed górnego trupa (scanował komin od respa) b- 08:36:56 Widział model b- 08:44:70 Było słychać kroki jak podchodzi i nie wyglądało to na wcelowanie się, by rzucić flesha, ode mnie b- 08:51;42 Nie rozumiem trochę czasówki, pierw się trochę cofa w stronę longa i znów kieruje się w stronę drzwi anarchii, kiedy jest dosłownie przed drzwiami (wybiega z anarchii w stronę respa TT) dopiero wtedy zostaje zabity przeciwnik gdzieś na drugim końcu mapy b- 09:19:60 Można powiedzieć, że tu są dwa powody dla których cofnął. Pierwszy - biegł w stronę shorta z kolegą z teamu, więc miał pewność, że nikt go nie przeoczy i poszedł w inną stronę z nadzieją, że szybciej go znajdzie, do tego BYŁO SŁYCHAĆ kroki z shorta jak tupie na CT b- 10:28:33 Bardziej panika przed śmiercią, gdyż jak wychylił od razu dostawał scanami z lewej strony bramy, za tą akcje ode mnie b- 10:33:65 Też normalny scan, upewniający czy nikogo nie ma po tamtej stronie b- 18:36:06 Nie poleciał modelowo ani razu, bezpiecznie wychylał. Mógł się domyślić, że ktoś tam siedzi b+/- 19:30:88 Wleciał flesh, który nagle wybuchł - nie zdążył się odwrócić, by go zniwelować, gdy mleko zeszło po chwili kolejny mu wybuchł przed twarzą, potem mleko opadło i normalnie zaczął widzieć jak i strzelać b- 20:47 Był smoke w anarchii (słabsza widoczność, większa szansa na śmierć), kolega z drużyny tam podchodzi, drugi siedzi na skzyni i obserwuje, więc nie musi na siłę podchodzić b- 22:27:82 Normalna sytuacja, skrócił górny, zabił jednego i poszło info, że zlatuje do dolnego, pote, wychyla z dolnego na mida - zabija jednego, a drugi go widział jak uciekał. Normalne sprawdzanie pleców i skupienie większej uwagi na dolny trup + nie zabił go modelowo, było widać, że nie zabił go od razu jak wychylił b- Dla mnie czysto, nie ma do czego się tu przyczepić. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 9 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 DEMKO 1: Od 06:33:33 +/- pierwszy frag dość normalny zauważył typa jak zaczął do niego strzelac, kolejnego słyszał jak skanuje ścianę, trzeci frag lekko podejrzany, a raczej zachowanie po tym fragu że na pewniaka wskakuje odrazu do dolnego gdzie jeszcze ktoś mógł być przed trupem od tt albo kolejny w dolnym. 08:36:56 +/- teoretycznie widział że przebiegł na drugą stronę bramy. 08:44:70 +/- ciężko było usłyszeć te kroki tt gdy ktoś przez mikro info dawał a sojusznicy się leczyli. Ten flesh leciał za brame a nie w typa. 08:51;42 b- tutaj nic spalonego raczej nie było. 09:19:60 b- wbita była galą, nikogo na bs nie było to czekał aż ct ucieknie z respa bo tylko tam mógł być. 10:28:33 b- tutaj widział że ktoś skanuje ale zauważył lecące granaty i cofnął. 10:33:65 b- wcześniej typ tam skanował a to jest też taka miejscówka gdzie tt kampi i skanuje brame. DEMKO 2 18:36:06 b+ nie widział go przez tego smoke, ciągle wcelowany w model. 19:30:88 b- flesh już zszedł dość mocno, przez tego smoke też było już dużo widać, jak dla mnie tutaj normalna akcja. Od 20:47 b- tutaj czekał aż się wywalą z granatów bo myślał że wbita będzie. 21:15 +/- tutaj te fragi dość dziwne, był już przygotowany na wbite a jego pozycje były zbyt dobrze ustawione i wyczekane, a ten trzeci frag z prefire gdzie go nie widział. 22:27:82 b- tutaj kilka sekund wczesniej wybiegł i tt go widział więc czekał aż ten po niego przyjdzie. Bardzo ciężki przypadek, po kilkukrotnym przejrzeniu wszystkich akcji, trochę za mało aby w 100% gracz był do bana. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 10 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 rozpiska: 1 demo 06:33; co tu jest nie tak? - 08:36; jak chodzi o tego chłopa co przeleciał z lewej na prawą to czysto, - ... skip ... 10:28; a ten czas to co to za bzdury. - 10:33; no przecież chłopy w 10:29 skanowały z lewej..., - 2 demo 18:36; + 19:30; ???, jakby to rozpisać pod aima, to jeszcze jeszcze, ale flash schodzi znam terro na dobre wejdzie w ten tunel, - 20:47; ???, - werdykt: Tak jak w poprzednim demku - za WH nic tutaj nie ma, jedna akcja plusowa się znalazła, ale tak poza tym to bez szału. Widać po chłopie, że kontaktuje w tej grze, bo nie chodzi jak bot na easy tylko coś faktycznie się potrafi wcelować, wychylić, wskoczyć i tak dalej - więc w tej materii movement jest posiadanany. Jak się chcecie do czegoś doczepić to bardziej bym szedł w stronę celowania i setów, niż wh i esp - nie ma zbytnio sensu w oglądaniu na serwerze graczy właśnie z ESP admina, bo często potrafi to zaburzyć całą wizję tego, co chłop tam akurat gra. Ode mnie byłby ban za te strzały, koledzy wyżej za UB, to ja zamykam i puszczam. 1 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 10 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi