Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Weed_Spaceman

Weed_Spaceman

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Weed_Spaceman
Nick admina banującego: ph1zi
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Permban
Czas oraz data bana: 10/07/21 19:31:50
Serwer na którym dostałeś bana: Only Mirage
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Gram sobie, gracz o nazwie Rudowłosy zaczął narzekać że odpalony jestem i mnie wyzywał (XD), później wbija ph1zi no i po paru rundach dostaje bana za wh
Link do Sourcebansa z twoim banem:  https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=weed_spaceman&advType=name
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Weed_Spaceman420/ (Konto ma parę tygodni ale nie było używane często, miałbym stare konto ale dostałem perma którego się cofnąć nie dało przez co musiałem zrobić nowe konto, bodajże Lemon mógłby powiedzieć więcej o tym banie)
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:  

Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze!

Data nadania bana: 10/07/21 19:31:50
Długość bana 0 minut
Admin: ph1zi

A i Rudowłosy nie powinien się tak spinać jak zwierzę tylko normalnie rozmawiać bo chłopak się poczuwa za bardzo na tej sieci z tego co słyszę i widzę jak jestem/byłem na serwie, ale to tylko moja uwaga ¯\_(ツ)_/¯.

@ ph1zi to że ktoś miał "0.3" czasu reakcji to znaczy że jest +b?

Zostawcie już nawet tego bana niech ma chłopak satysfakcję że zbanował kogoś kto gra w te grę dłużej niż nwm co (☞゚ヮ゚)☞

Żegnam misiaczki kolorowe <3 

Edytowane przez Weed_Spaceman
A bo już w chuju mam tego bana tbh xd
  • Użytkownik∙

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210710-191256-366801281-de_mirage-___________StrefaSkilla.pl______ONLY_MIRAGE__1_______128tr___WS__KNIFE__GLOVES__AGENTS____FREEVIP___FAST_DROP____SKLEPSMS___SVIP__LiveServer.pl-1946.zip

06:21 - wiedział o tym za fireboxem + za szybka reakcja (nie było słychać kroków)

06:24 - wcelował się w niego zanim stał się dla niego widoczny

07:41 - tutaj już w ogóle, nie wiedział że mu podszedł, równie dobrze mógł byc dawno under a on prefiruje od razu wejście do apsów w dodatku lewą stronę przy ściance dokladnie tam gdzie stoi enemy (nic nie widać przez tego smoke i nie było też kroków)

07:47 - tutaj w ogóle dziwnie, rachunek prawdopodobieństwa tu już wyjebało poza skalę, nigdy nie daje sobie wejśc na plecy, zawsze gotowy i wyczekany zarówno na tego z TV jak i undera.

07:51 - prefire na tego co go pushuje z TV bo ma low hp i nie chce sie wywalić (mógl słyszeć kroki ale i tak, mógł mu górą wychylić or whatever)

09:26 - też dziwnie wcelowany w TV z mida od razu

13:52 - tutaj czas reakcji jego to wynosi 0,3 s XD

Imo, spalił się już na rozgrzewce, wypisałem tutaj spokojnie (3x b).
Jeśli UBT będzie miało jakiekolwiek wątpliwości jeszcze, to tutaj zostawiam drugie demko z jego uczestnictwem.
Ale myśle, że nie mam po co dalej rozpisywać...

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210710-182959-259722487-de_mirage-___________StrefaSkilla.pl______ONLY_MIRAGE__1_______128tr___WS__KNIFE__GLOVES__AGENTS____FREEVIP___FAST_DROP____SKLEPSMS___SVIP__LiveServer.pl-1912.zip

Kolejna sprawa jest taka, że prosiłbym @ `Lemon. o jakąś wypowiedź w sprawie tego bana o którym wspomniał @ Weed_Spaceman , bo jeśli jest to kwestia multi-konta, to dopóki pierwsze konto nie zostanie odbanowane, to konto @ Weed_Spaceman ma pozostać zbanowane.

Edytowane przez ph1zi

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Użytkownik∙

Screenshot_3.png.435b6899c0a36b49b2e27d6eba6fddeb.png
To ja nie będę czasu tracił. Zamykam. 

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]