Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Ola

Giorgio

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój Nick: Giorgio
Nick oskarżonego: Ola 
UID oskarżonego: jEoL40Y/qjdcMzyM4fSPoYklQOc=
Powód skargi: Nie robienie niczego + wyzywanie wraz ze znajomym.
Opis sytuacji: Powiedziałem Oli, czemu nic nie robi, że są kanały do usunięcia bo mają datę 7 dni. A ona odpowiedziała mi "Nie było mnie dopiero dzisiaj jestem i mnie oczywiście zwyzywała, razem z Daddy Mayaha.
Dowody (screeny, nagranie, świadkowie): 

Coś od siebie: Jest godzina 20:29, od naszej rozmowy minęło jakieś 8 minut i do tej pory nic nie zrobiła, a miała czas. 

P.S sorki za zdjęcie zrobione telefonem..

Z jaką mordą, zapytałem się czemu nic nie robi, a ona odrazu na mnie naskoczyła.....

Fajnie, tylko ryja nie darłem.... Weź się chłopie opanuj trochę... Przyjmują na admina ts'a a nic nie robi.. Bekaaa

Odpowiedziałem ci jednogłośnym zdaniem, a przy okazji czemu cały czas piszesz, że z mordą do kobiety, nawet się nie wydarłem.

Kłamstwo za kłamstwem od strony Oli I Musashy, nie wiem co zrobisz z tym @ PUB70 bo jak wiadomo jestem na czarnej liście i najprawdopodobniej odrzucisz skargę... Nie wnikam w to jakie są twoje zamiary....

IMG_20210711_202807.jpg

Edytowane przez Giorgio
  • Ha ha 5
  • WTF 1

Z tego co Ci tłumaczyła to nie było Jej, a z drugiej strony tak wyzywałem Cię bo wyskoczyłeś do kobiety z mordą.. inaczej tego nazwać nie można, można wbić zapytać pogadać ale nie odrazu drzeć ryja. Nie masz czego się przyczepić bo nikt Cię już nie szanuje to przyczep się ściany z głową. Pozdrawiam. 

EDIT:
I na przyszłość dla Ciebie Pan Mayaha :) bo ciekawe że potrafiłeś krzyczeć na kobietę a nie potrafiłeś odpowiedzieć facetowi.

Edytowane przez Mayaha
  • Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • WTF 1
  • Użytkowniczka

gosciu moze przestaniesz klamac na ten temat, ze cie zwyzywalam, bo nie zwyzywalam. przychodzisz do mnie na kanal, drzesz morde (za przeproszeniem), ze skarge piszesz zamiast przyjsc i normalnie powiedziec. mowie ci, ze mnie nie bylo przez kilka dni w domu. poza tym sa inne osoby zajmujace sie tsem, do ktorych mogles sie zwrocic o to. nastepnym razem nie zycze sobie, zebys wchodzil mi na kanal, darl sie na mnie na wejsciu i grozil mi skargami. mozna zapytac i pogadac normalnie. aha i jeszcze jedna sprawa - przestan klamac z tym, ze cie wyzywalam bo taka sytuacja nie miala miejsca a ty najzwyczajniej zmyslasz ;)

ps. nie zycze sobie, zebys klamal na moj temat pod jakimkolwiek postem, w jakiejkolwiek wypowiedzi lub do innych osob.

*tak, na moim kanale prywatnym. podobno go obrazilam, szkoda, ze nikt nie wie jak, nawet on sam :)

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • WTF 1
  • Tak sobie 1

giphy.gif

• Street Strefa Family

Pozwólcie, że rozwiążę wasz konflikt po swojemu :) 

Postawiłem się po jednej stronie i po drugiej i uważam skargę za niesłuszną gdyż jak sam regulamin mówi:

§2.20 Administracja nie odpowiada za obrażanie/wyzywanie się na kanałach prywatnych.

Lecz jest to konflikt dość "świeży", że tak to ujmę i niezbyt dobrze wygląda to gdy Administracja również jest mieszana w owe zadymki :) prawda? Tym bardziej gdyby ktoś był tutaj dosyć świeżo na pozycji rzutuje to na oczach innych.

OLA -> TWOJE OSTRZEŻENIA WZRASTAJĄ Z 0/3 DO 1/3

(informację zaktualizuję na serwerze w nazwie kanału)

rozwiazany.png

Edytowane przez PUB70
  • Lubię to! 1

1508237112_sygnaturapub70v2.png.3fd52eaf47361a7d2a494e9f4168ef85.png

PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL

Pozdrawiam,

PUB7O

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]