Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 11 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 (edytowane) Twój Nick: Giorgio Nick oskarżonego: Ola UID oskarżonego: jEoL40Y/qjdcMzyM4fSPoYklQOc= Powód skargi: Nie robienie niczego + wyzywanie wraz ze znajomym. Opis sytuacji: Powiedziałem Oli, czemu nic nie robi, że są kanały do usunięcia bo mają datę 7 dni. A ona odpowiedziała mi "Nie było mnie dopiero dzisiaj jestem i mnie oczywiście zwyzywała, razem z Daddy Mayaha. Dowody (screeny, nagranie, świadkowie): Coś od siebie: Jest godzina 20:29, od naszej rozmowy minęło jakieś 8 minut i do tej pory nic nie zrobiła, a miała czas. P.S sorki za zdjęcie zrobione telefonem.. Z jaką mordą, zapytałem się czemu nic nie robi, a ona odrazu na mnie naskoczyła..... Fajnie, tylko ryja nie darłem.... Weź się chłopie opanuj trochę... Przyjmują na admina ts'a a nic nie robi.. Bekaaa Odpowiedziałem ci jednogłośnym zdaniem, a przy okazji czemu cały czas piszesz, że z mordą do kobiety, nawet się nie wydarłem. Kłamstwo za kłamstwem od strony Oli I Musashy, nie wiem co zrobisz z tym @ PUB70 bo jak wiadomo jestem na czarnej liście i najprawdopodobniej odrzucisz skargę... Nie wnikam w to jakie są twoje zamiary.... Edytowane 11 Lipca 2021 przez Giorgio 5 1 Odnośnik do komentarza
Mayaha Opublikowano 11 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 (edytowane) Z tego co Ci tłumaczyła to nie było Jej, a z drugiej strony tak wyzywałem Cię bo wyskoczyłeś do kobiety z mordą.. inaczej tego nazwać nie można, można wbić zapytać pogadać ale nie odrazu drzeć ryja. Nie masz czego się przyczepić bo nikt Cię już nie szanuje to przyczep się ściany z głową. Pozdrawiam. EDIT: I na przyszłość dla Ciebie Pan Mayaha bo ciekawe że potrafiłeś krzyczeć na kobietę a nie potrafiłeś odpowiedzieć facetowi. Edytowane 11 Lipca 2021 przez Mayaha 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ola ;> Opublikowano 11 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 gosciu moze przestaniesz klamac na ten temat, ze cie zwyzywalam, bo nie zwyzywalam. przychodzisz do mnie na kanal, drzesz morde (za przeproszeniem), ze skarge piszesz zamiast przyjsc i normalnie powiedziec. mowie ci, ze mnie nie bylo przez kilka dni w domu. poza tym sa inne osoby zajmujace sie tsem, do ktorych mogles sie zwrocic o to. nastepnym razem nie zycze sobie, zebys wchodzil mi na kanal, darl sie na mnie na wejsciu i grozil mi skargami. mozna zapytac i pogadac normalnie. aha i jeszcze jedna sprawa - przestan klamac z tym, ze cie wyzywalam bo taka sytuacja nie miala miejsca a ty najzwyczajniej zmyslasz ps. nie zycze sobie, zebys klamal na moj temat pod jakimkolwiek postem, w jakiejkolwiek wypowiedzi lub do innych osob. *tak, na moim kanale prywatnym. podobno go obrazilam, szkoda, ze nikt nie wie jak, nawet on sam 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 13 Lipca 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 (edytowane) Pozwólcie, że rozwiążę wasz konflikt po swojemu Postawiłem się po jednej stronie i po drugiej i uważam skargę za niesłuszną gdyż jak sam regulamin mówi: §2.20 Administracja nie odpowiada za obrażanie/wyzywanie się na kanałach prywatnych. Lecz jest to konflikt dość "świeży", że tak to ujmę i niezbyt dobrze wygląda to gdy Administracja również jest mieszana w owe zadymki prawda? Tym bardziej gdyby ktoś był tutaj dosyć świeżo na pozycji rzutuje to na oczach innych. OLA -> TWOJE OSTRZEŻENIA WZRASTAJĄ Z 0/3 DO 1/3 (informację zaktualizuję na serwerze w nazwie kanału) Edytowane 13 Lipca 2021 przez PUB70 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi