Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 13 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 (edytowane) 1. Na kogo składasz skargę: admina (który nie powinien nim nigdy zostać bez próbnego demka) 2. Twój nick na serwerze: ph1zi 3. Nick osoby oskarżonej: мgяχ_97 ♫ 4. Dlaczego składasz skargę: 1. został przyjęty przez @ KilleR. a w podaniu ma wyraźnie podane że ma range na innej sieci. https://strefaskilla.pl/temat/26399-awp-2-on-szybka-rekrutacja-na-admina/ 2. NIE zostało przeprowadzone z nim test demko a rangę na serwerze dawno dostał. 3. @ mgrx_97 kickuje graczy na serwerze za "zmianę teamu" a przeczytałem uważnie regulamin i osobiście NIC tam nie widzę na ten temat. 5. Data i godzina zdarzenia: 10:30 13.07.2021 6. Opis sytuacji: Napisał do mnie gracz unkownchips z pytaniem, czy nie mozna zmieniac teamu na ONLY AWP bo admin mu grozi kickiem/banem. Więc sprawdziłem regulamin i nic tam na ten temat nie ma. A że szukając regulaminu przy okazji napotkałem się na jego podanie i wyłapałem dwie kolejne rzeczy, postanowiłem dodać to do skargi. 7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): Edytowane 13 Lipca 2021 przez ph1zi 3 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik mgrx_97 Opublikowano 13 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 (edytowane) Hejka Misio ! Mówisz ,że nie powinienem mieć nigdy Admina xdd mówi Opiekun UBT , który poprawnie skargi nie potrafi zacząć bo musi ją edytowac Junior Admin xd A więc jeśli chodzi o podanie to wyraźnie pisze : 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina? tu nie pisze czy posiadasz Dowód poniżej degradacja z powodu braku czasu Kolejna sprawa jest taka ,że jest taki podpunkt w regulaminie i myśle ,że UBT też to dotyczy: 5. Admin ma zakaz faworyzowania innego gracza/admina. Cyt. " daj spokoj z tym zmienianiem teamu unknown to dobra morda " dowód poniżej , czy jakby miał dostać muta bądź bana to tez mam mu nie dawać bo to dobra morda ? śmieszne A dałem kicka za zmianę teamu ,ponieważ na każdym serwerze zawsze tak było nawet na OM #1 tak jest edit. A jeśli chodzi o grożenie banem to nic takiego nie było można sprawdzić demko .. edit.2 @ unknownchips Jeśli dobrze pamiętam i nie tylko ja to sam się przyznałeś ,że sam zmieniłeś team co jest na demku edit .3 @ ph1zi gdyby to nie był Twój "ziomek" to nie robiłbyś afery i nie szukałbyś brudu w moim podaniu czy mam na admina na innej sieci czy nie Edytowane 13 Lipca 2021 przez mgrx_97 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik unknownchips Opublikowano 13 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Tu nie chodzi o to że "dobra morda" w znaczeniu, żeby mieć jakiś immunitet, tylko chodzi o to, że już gram dłuższy czas na serwerze i większość osób po prostu znam, a oni mnie. A kickowanie za to że autobalans przydzielił mnie do drugiej drużyny to troche takie x D Swoją drogą, nie zmieniam drużyny na lepszą, tylko na tą drugą, aby uzyskać sensowny balans drużyn w tym meczu, a że nic nie ma o tym w regulaminie, to nie powinno być tak, jak ty sobie zarządzisz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Ja nikogo nie faworyzuje. Napisałem do Ciebie prywatnie, żebyś dał spokój, bo po pierwsze - nikt nie przestrzega tego punktu w regulaminie (bo go najwidoczniej tam nie ma, ty to powinieneś wiedzieć, NIE ja.) a po drugie - luźną konwersacją chciałem do Ciebie dotrzeć uświadamiając Ci, że unknown jeśli zmienia team to dlatego żeby był BALANS w grze, a że ty dostawałeś od niego na dziurę to zamiast ulec i dać spokój to wolałeś mi pokazać jaki z Ciebie maczo i ze nie ma „kolesiostwa”. Jedno zasadnicze pytanie, czy ty uważasz ze każdy gracz który mnie doda bo zauważy że jestem osobą wystarczająco kompetentną by zwrócić się do mnie z jakimikolwiek pytaniami dot. forum, jest moim kolegą? Jesli byś świecił przykładem to może do Ciebie by pisali w takich sprawach a nie do mnie. Wiec podkreślam, jak ktoś się do mnie zwraca z prośba o pomoc - NIE OZNACZA TO ze jest to mój kolega. Polecam przeczytać raz regulamin a nie oczerniać mnie w tym przypadku o kolesiostwo, tylko dlatego ze próbuje rozwiązać LUŹNĄ konwersacja na priv pewien spór. pozdrawiam. 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik szymek_lat_9 Opublikowano 13 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 (edytowane) Byłem świadkiem, jak dla mnie zmiana teamu nic złego nie robi. Edytowane 13 Lipca 2021 przez szymek_lat_9 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 13 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 3 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi