Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ARCHIWUM] [SKARGA] - мgяχ_97 ♫

ph1zi

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

1. Na kogo składasz skargę: admina (który nie powinien nim nigdy zostać bez próbnego demka)
2. Twój nick na serwerze: ph1zi
3. Nick osoby oskarżonej: мgяχ_97 ♫
4. Dlaczego składasz skargę:

1. został przyjęty przez @ KilleR.  a w podaniu ma wyraźnie podane że ma range na innej sieci. https://strefaskilla.pl/temat/26399-awp-2-on-szybka-rekrutacja-na-admina/
2. NIE zostało przeprowadzone z nim test demko a rangę na serwerze dawno dostał.
3. @ mgrx_97 kickuje graczy na serwerze za "zmianę teamu" a przeczytałem uważnie regulamin i osobiście NIC tam nie widzę na ten temat.

5. Data i godzina zdarzenia: 10:30 13.07.2021

6. Opis sytuacji: Napisał do mnie gracz unkownchips z pytaniem, czy nie mozna zmieniac teamu na ONLY AWP bo admin mu grozi kickiem/banem. Więc sprawdziłem regulamin i nic tam na ten temat nie ma. A że szukając regulaminu przy okazji napotkałem się na jego podanie i wyłapałem dwie kolejne rzeczy, postanowiłem dodać to do skargi.

7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.):

mgr 1.png

Edytowane przez ph1zi
  • Ha ha 3

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Gość zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - мgяχ_97 ♫
  • Użytkownik

Hejka Misio ! <3
Mówisz ,że nie powinienem mieć nigdy Admina xdd mówi Opiekun UBT , który poprawnie skargi nie potrafi zacząć bo musi ją edytowac Junior Admin xd 
A więc  jeśli chodzi o podanie to wyraźnie pisze : 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina? :)  tu nie pisze czy posiadasz ;) 
Dowód poniżej degradacja z powodu braku czasu ;) 
Kolejna sprawa jest taka ,że jest taki podpunkt w regulaminie i myśle ,że UBT też to dotyczy: 5. Admin ma zakaz faworyzowania innego gracza/admina.
Cyt. " daj spokoj z tym zmienianiem teamu
unknown to dobra morda " dowód poniżej , czy jakby miał dostać muta bądź bana to tez mam mu nie dawać bo to dobra morda ? śmieszne ;) 
A dałem kicka za zmianę teamu ,ponieważ na każdym serwerze zawsze tak było nawet na OM #1 tak jest ;) 
edit. A jeśli chodzi o grożenie banem to nic takiego nie było ;)  można sprawdzić demko ..
edit.2 @ unknownchips Jeśli dobrze pamiętam i nie tylko ja to sam się przyznałeś ,że sam zmieniłeś team co jest na demkuxD
edit .3 @ ph1zi  gdyby to nie był Twój "ziomek" to nie robiłbyś afery i nie szukałbyś brudu w moim podaniu czy mam na admina na innej sieci czy nie xD

TGSGSGS.png

ADADADADA.png

Edytowane przez mgrx_97
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1

ALmwrjh.png

• Użytkownik

Tu nie chodzi o to że "dobra morda" w znaczeniu, żeby mieć jakiś immunitet, tylko chodzi o to, że już gram dłuższy czas na serwerze i większość osób po prostu znam, a oni mnie.
A kickowanie za to że autobalans przydzielił mnie do drugiej drużyny to troche takie x D
Swoją drogą, nie zmieniam drużyny na lepszą, tylko na tą drugą, aby uzyskać sensowny balans drużyn w tym meczu, a że nic nie ma o tym w regulaminie, to nie powinno być tak, jak ty sobie zarządzisz.

• Użytkownik∙

Ja nikogo nie faworyzuje. Napisałem do Ciebie prywatnie, żebyś dał spokój, bo po pierwsze - nikt nie przestrzega tego punktu w regulaminie (bo go najwidoczniej tam nie ma, ty to powinieneś wiedzieć, NIE ja.) 

a po drugie - luźną konwersacją chciałem do Ciebie dotrzeć uświadamiając Ci, że unknown jeśli zmienia team to dlatego żeby był BALANS w grze, a że ty dostawałeś od niego na dziurę to zamiast ulec i dać spokój to wolałeś mi pokazać jaki z Ciebie maczo i ze nie ma „kolesiostwa”.

Jedno zasadnicze pytanie, czy ty uważasz ze każdy gracz który mnie doda bo zauważy że jestem osobą wystarczająco kompetentną by zwrócić się do mnie z jakimikolwiek pytaniami dot. forum, jest moim kolegą? 

Jesli byś świecił przykładem to może do Ciebie by pisali w takich sprawach a nie do mnie. Wiec podkreślam, jak ktoś się do mnie zwraca z prośba o pomoc - NIE OZNACZA TO ze jest to mój kolega. Polecam przeczytać raz regulamin a nie oczerniać mnie w tym przypadku o kolesiostwo, tylko dlatego ze próbuje rozwiązać LUŹNĄ konwersacja na priv pewien spór. pozdrawiam. 

• Ha ha 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Użytkownik

Byłem świadkiem, jak dla mnie zmiana teamu nic złego nie robi.

Edytowane przez szymek_lat_9
  • Zasłużony

skarga_przyjeta.png

• Ha ha 3

image.png
:pepehands:

• 3 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]