Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - kaszel

ஞ்Кαຣຂεட்ஞ்

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: kaszel
Admin banujący: oro koroner
Serwer: DD2#1
Data zdarzenia: 14.07.2021 - 16:06:54
Opis sytuacji: przed upomnieniem ogólnym na y@@ zrobiłem aż 2 rolki na bsie b po stronie ct, a po upomnieniu ani jednej, cho adminku rozpisuj i się może w końcu nauczysz co to jest gs, bo nie mam czasu :) Albo niech ktoś kompetentny się tym zajmie.
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2186
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www64.zippyshare.com/v/U906yHam/file.html

Edytowane przez ஞ்Кαຣຂεட்ஞ்
  • ஞ்Кαຣຂεட்ஞ் zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - kaszel
  • Użytkownik

Rozpisujesz mnie z czasówek zanim poleciało na serwerze upomnienie o gsach, rly??????????? 16:42 dokładnie. Po co ostrzegasz, a jak gracz tego nie robi (ekhem, 2 ducki) to i tak banujesz? W sumie logika.

18:25 - jakim jestem graczem jeśli nie "normalnym", czy to już nie podchodzi pod obrazę? Plus palenie rolki? Widać że skacze na spacji, znaczy przepraszam, UBT powinno widzieć, Ty nie musisz.

15:42 A ta akcja mnie trochę bawi, właśnie dlatego że nie widziałem, to miałem nadzieję, że jak rzucę flesza, to dostanę free killa na kosie tam, chyba że uważasz, że "normalny gracz" wszedłby tam z karabinem i się nie bawił, cóż. Bo łatwo dostrzec, że od razu po fleszu na kose zmieniam, nawet po pierwszym falstarcie.

14:54/16:22, to co napisałem na początku.

• Super 1
  • Zasłużony

Do GSów tego nie można zaliczyć, normalne rozpędzanie się przy pomocy spadochronu i 2 skoków.

W taryfikatorze nic o tym nie ma, więc ban bezpodstawny i jest UB.

Co do podejrzenia "wh" nic nie stwierdziłem, wszystkie normalne akcje.

"powinno być zabronione palenie na rolce .. wkurwia to graczy …" - może zabrońmy też strzelać albo skakać, bo wkurza to innych, że nas zabijają. Bez sensu.

• Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]