Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Lipca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Za porozumieniem z @ PUB70 em tworzę temat z zapytaniem do administracji TS'a o której godzinie pasuje Wam spotkanie na TS'ie w ten weekend (sobota/niedziela?) Podajcie dokładną godzinie, tak żebyśmy się mogli z Wami razem złapać (Żeby mi i Pab'owi pasowały godziny do każdej z Was) @ Admin TeamSpeak 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 15 Lipca 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 @ Ola ;> @ fluxx @ Domi Proszę o podanie terminu, który Wam odpowiada. Tak jak @ Dusia napisała - sobota / niedziela jesteśmy do dyspozycji PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ola ;> Opublikowano 16 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Mi najbardziej pasuje sobota, moze jakies godziny popoludniowe? 15-16? Pewnie i tak bede caly dzien na tsie, ale mysle ze te godziny beda okej c: *dzisiaj nie ma opcji, bede w pracy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Cherry Opublikowano 17 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Mi odpowiada niedziela. Godzina 16/17. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 25 Lipca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi