Użytkownik∙ skaza Opublikowano 15 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 1. Imię: Kacper 2. Wiek: 16 3. Kontakt: TS,FORUM,STEAM 4. Twój nick na serwerze: look 5. Ile czasu spędzasz na TS3: 3-4h 6. Twoje doświadczenie z TS3: Byłem już adminem tsa 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Ponieważ mam dużo czasu na przesiadywanie na ts. poprostu myślę że nadam się na ową rangę Każda para rąk się przyda Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 16 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Szczerze jestem dosyć sceptycznie nastawiony do Twojej osoby patrząc na historię składanych podań. W moim odczuciu jesteś typowym kolekcjonerem kolorków i nic więcej. Podanie jak i sam Twoja osoba mnie nie przekonuje w żadnym stopniu, nigdy nie tolerowałem składania nie wiadomo jakiej ilości podań na różne rangi, jedynie w celu uzyskania koloru na forum - bo nic innego na to nie wskazuje. UB Team CS:GO [18 czerwiec] - KLIK Admin DR+KL [18 czerwiec] - KLIK Rezygnacja [24 czerwiec] - KLIK Opiekun DR+KL [27 czerwiec] - KLIK UB Team 1.6 [6 lipiec] - KLIK Nie powiem, masz ciekawą historię, a szczególnie rezygnacja i nowe podanie napisane po upływie 3 dni jest co najmniej zadziwiające. Dla mnie oczywiście odrzucenie tego podania, jak i każdego kolejnego, powiedzmy przez chociaż 14 dni powinno być oczywiste. Może przejdzie Ci wtedy chęć zyskania koloru, a zaczniesz próbować na randze na której masz jakieś doświadczenie. Z UBT 1.6 nie wiem czy nawet demko rozpisałeś, a nawet jeśli to rozpisałeś je błędnie dając sobie ocenę cheaterów na 8,5... więc w sumie odnośnie doświadczenia raczej ufać Ci nie można. 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 16 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Jestem na nie: - Kłamiesz z wiekiem, podałeś datę 2006 a piszesz tutaj, że masz 16 - doświadczenie Tak jak kolega wyżej wymienił, piszesz podania, ale się na te rangi nie nadajesz... 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 17 Lipca 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 @ Admin TeamSpeak - bardzo proszę o zaopiniowanie powyższego podania 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ola ;> Opublikowano 17 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Kolegi nie znam, wiec opre sie na tym co pisal kolega wyzej. Jesli wychodzi na to, ze zalezy ci tylko na rangach to jestem na nie. Nie potrzebujemy takich osob w zespole 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Cherry Opublikowano 17 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Ja pozostanę neutralna, bo ciężko mi się wypowiedzieć. Aczkolwiek patrząc na wypowiedź @ fluxx jestem na nie, choć osobiście lubię Cię @ look 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 18 Lipca 2021 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 (edytowane) Podanie za podaniem.. Bardzo proszę o spróbowanie następnym razem. Zależy mi na zdecydowanym zespole i nie chciałbym zabierać komuś szansy czy czasu, który musisz poświęcić na pełnienie innych funkcji w strukturach sieci StrefaSkilla.pl Do następnego! ? Edytowane 18 Lipca 2021 przez PUB70 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi