Użytkownik KreskaLight Opublikowano 15 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Siemanko wszystkim wracam po ponad roku znowu do gry na tych zacnych serwerach od Trivorka Miałem dłuższą przerwe od Counter-Strike, za dużo obwiązków. Mówię przywitam się i zobacze czy ktoś mnie jeszcze pamięta bo jak tak przeglądam to większość kont z czasów jak się grało albo zbanowana albo usunięta albo nie aktywne. Gram pod nickiem Kreska i zawsze na DD2 u trivora jak ktoś mnie pamięta to niech da znać fajnie będzie znowu coś razem zagrać! Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 15 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Witaj przybyszu z przeszłości. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 16 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Siemanko 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Fretka Freyka. Opublikowano 16 Lipca 2021 Fretka Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 hejka ;d 1 ♥ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 16 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik APODYKTYCZNY Opublikowano 16 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Siema 1 Ktoś, kto uważa, że zawsze powinno być tak, jak on chce, nie znoszący sprzeciwu i narzucający wszystkim swoją wolę, arbitralny, despotyczny, bardzo stanowczy, wręcz bezwzględny. Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 16 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Cześć 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 16 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 siemano 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 16 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Siema 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KreskaLight Opublikowano 16 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Dzięki że się przywitaliście ze mną ale jednak i tak mi przykro że nikt z przed roku się nie odezwał. Fajnie się wtedy grało kiedy była Pyśka i parę innych osób. Liczyłem że wróce i ktoś będzie ze starej ekipy. A tymczasem wróciłem i nawet opiekunowie serwera z przed tego czasu mają usuniete konto. Trivor świetnie ża tworzysz taką społeczność tylko szkoda że ludzie w niej się zmieniają. To tylko rok czasu a tu nikogo kto wtedy cisnął Perspektywa tak krótkiego czasu mnie smuci... Co by było gdybym wrócił po 3 latach. Powodzonka mordeczki do zobaczenia na serwerach. Dzięki za miłe powitanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik ILLEGAL_Official Opublikowano 16 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Cześć ?? 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 17 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Siemanko Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Cherry Opublikowano 17 Lipca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Witaj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skaza Opublikowano 17 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 yo Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi