Użytkownik [LDZ]Dawid Posted October 28, 2018 Użytkownik Share Posted October 28, 2018 1. Imię:Rafał 2. Wiek: 17 3. Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor?: Będę Aktywny ciągle pisał Wywiady oraz inne takie rzeczy 4. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Byłem już redaktorem na nim forum sprawowałem się bardzo dobrze nikt na mnie nie narzekał nawet miałem pochwały 5. Jak dobrze znasz naszą sieć?: Znam już cała to też zależy czy od tego w jakim sensie znam 6. Posiadasz jakieś doświadczenie ? (gazetka szkolna, blog itp.) : Na tym forum co byłem prowadziłem tylko Pytanie dnia bo niestety było za mało ludzi Kliknij Link to comment
Użytkownik Weak. Posted October 28, 2018 Użytkownik Share Posted October 28, 2018 Z góry mówię nie gniewaj się za to co napiszę Jestem na Nie - Podanie nie przekonuję - Czas online - Podanie mało rozwinięte Link to comment
Marves Posted October 28, 2018 Share Posted October 28, 2018 Nie, - Aktywność - Staż - Mało przekonujące podanie Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted October 28, 2018 Użytkownik Share Posted October 28, 2018 Na Nie -staż -podanie nie przekonuje -popraw aktywność spróbuj za tydzień a myślę że ci się uda Link to comment
Użytkownik |K4|Bum Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 Niestety ale również na NIE - Aktywność na forum. - Posiadamy Redaktora który świetnie sobie radzi. - Podanie jakoś nie przekonuje, wgl. pisane takie jakieś na kolanie .. + Chęć pomocy. Link to comment
cannabis 0101 Posted October 29, 2018 cannabis Share Posted October 29, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts