Użytkownik RECOIL. Opublikowano 17 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 (edytowane) Nick podejrzanego: KEKM Serwer: only dd2 SteamID/IP: Data i godzina: dziś Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www91.zippyshare.com/v/F9QpXZU8/file.html Podejrzane momenty, rozpiska: \/ 12;28 / wie wyczekał chwile, potem zaczął celować gdzieś indziej by za bardzo się nie spalić b+ 12;30 / tu juz nic nie muszę chyba tłumaczyć b+ 12;58 / b+ brak info, od razu wie gdzie celować nie dostał info, jedynie że gala. 14;29 / spoko wychodzi double dorsy, "Sprawdza" resp no i ten ruch za lewą strone bramy nie dokonca, od razu celownik na zielone b+ 15;29 / wcale nie dziwny ten rozrzut kul wcale XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD\ 15;34 / przeskok / psilencik b+ 15;42 / SECIKI B+ 15;50 / fajny ten rozrzut ucz mnie majster XD 15;58 / palenie glupa ze nie wie gdzie model, chociaz kawalek modelu widac zza zielonych chlop wpadl w panike tak smao slychac ze chlop zlatuje na winde, a ten dalej pali glupa ze zostal w bs XD hashashashas 16;28 / smieszy mnie ta czasówka 16;28 chlop sie zatrzymuje widzi ze biegna gale, brak info granatem tez nie dostali wszystko bylo by wporzadku, gdyby sie nie zatrzymal zanim ich uslyszal, bo zauwazcie ze jest gotowy zanim cokolwiek slyszy b+ 16;55 / tu juz moje czepianie sie bardziej, ale tez smieszne, wie ze gala jest, tylko ze nie wie gdzie wyjdzie enemy, ale trzymac aly czas crossa na prawej stronie gdzie akurat bedzie wychylal enemy no ale dobra, CZEPIAM SIE CZEPIAM XDDDDDDDDDD 18;34 / xDD b+ 19;34 / aleeeeee tu pieknie ciagnieeeeeeeeeee XDDDDDDDDAJAJJAJAJAJAJ [*] Edytowane 17 Lipca 2021 przez RECOIL. 4 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 18 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 12:28 b- słychać skanowanie z zielonych, będąc w tej pozycji jedynie patrzysz na zielone, a zmienił ją bo leciał granat z innego miejsca. 12:30 b- 12:58 b- biegli w 2 więc ziomka też rozpisz że wiedział skąd enemy może wybiec bo to oczywiste że jak wychylasz gale nie napierdalasz odrazu w skrzynie tam. 14:29 b- jak wychylasz bramę z anarchi to masz mało czasu na sprawdzanie wszystkiego dokładnie, tym bardziej jak paka była blisko. Gdyby wiedział że tam jest typ nie wychylał by na awp wcelowane. 15:29 b- normalny recoil 15:34 +/- 15:42 +/- było słychać chłopa jak idzie 15:50 b- normalny recoil 15:58 +/- zauważył typa, zaczynał skanować, mógł nie słyszeć że zeskoczył. 16:28 +/- 16:55 b- nic podejrzanego 18:34 +/- info że długa, ktoś zaczynał skanować reklamę to było wiadome że ktoś tam będzie 19:34 b- nie pierwsze takie ustawienie na gali i strzały normalne. Było kilka randomowych akcji ale niestety nie były na tyle spalone by cokolwiek mówić o banie, dla mnie czysto. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 18 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi