Użytkownik∙ Giorgio Opublikowano 19 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 (edytowane) 1. Nick: Giorgio 2. Kto nadał warna: Fluux 3. Czas: Godzinę temu 4. Powód: post nie wnoszący nic do tematu 5. Dowody/SS: Coś od siebie: 4.6 W skargach/odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Opiekun Serwera, Moderator, UB-Team, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem. Jestem adminem danego serwera i zaznajomiłem się z daną sytuacją, napisałem temat gdzie inne osoby np admin oro koroner napisał podobnie do mnie, że gracz dostanie bana albo, że go przypilnuję. Nic nie wznoszącym postem było by napisanie emotki Jak dla mnie do zdjęcia ten warnik :p Edytowane 19 Lipca 2021 przez Giorgio Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 19 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 @ fluxx ? Z jakiego powodu tylko Giorgio dostał warna skoro nie tylko on złamał regulamin? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 19 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 "Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją." To, że masz rangę admina nie znaczy, że możesz wypowiadać się w każdej możliwej skardze. Nie dodałeś do tematu skargi kompletnie nic, więc zostało nałożone stosowne ostrzeżenie. W poście wyżej masz potwierdzenie, że złamałeś regulamin, więc nie będę się tutaj bardziej rozwijał. @ Andrzej. - Post @ Giorgio zalicza się do tych o niskiej wartości merytorycznej, reszta jako tako odnosi się do zaistniałej sytuacji. Mało, ale jednak mają jakiekolwiek nawiązanie do oskarżonego jak i jego zachowania na serwerze, a tego właśnie tyczy się skarga. 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 19 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Tak jak mówi @ fluxx - twoja wypowiedź nic nie wnosi do skargi. Chyba oczywiste, że zostanie ukarany tak? Fluxx, nadaj notatki ostrzeżenia pozostałym użytkownikom którzy wypowiedzieli się w tej skardze. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 19 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi