Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] -Plugin resp tt 1/5,2/5,3/5,4/5,5/5

czarnoziem100

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick:  legendarny puszek
2. Co chcesz zmienić:Chcialbym prosić o zmianę/skoorygowanie/dopracowanie/ograniczenie pluginu dotyczącego resp tt i  jego 5 strażników 1/5,2/5,3/5,4/5,5/5.
3. Dlaczego chcesz to zmienić:Świerza sytuacja z dzisiejszego poranka,nadażyła się a ja byłem jej świadkiem oraz uczestnikiem.Otóż byłem czerwonym terrorystą,grałem sobie w pocie czoła,znajdowałem sie przed górnym trupem.Nagle zauważyłem,że bomba leży na  naszym respie.Nas było coraz mniej więc postanowiłem,zarządzić dywersje,wiedząc,że w górnym nic nie zdziałam.Udałem sie po bombe w kierunku respa i co ? Napotkałem strażnika respawnu  numer 1/5, po chwili kolejnych po kolei 2,3,4,5 i zanim zdążyłem przejąć bombę z respa,gniew boga smoków był tak wielki,że zostałem natychmiast zgładzony.Wiem po co jest ten plugin,wiem,że jest przydatny,lecz prosbiłym o jakiś pomysł ograniczenia tego czy jakiegoś chwilowego zastopowania,no nie wiem jakis pomysł na pewno wyjdzie.Bo często jest tak,że ktoś zostawi pake na respie,upuści a gdy ty chcesz ja podnieść zostajesz za to ukarany.Chyba,że wprowadzić jakaś teleportacje paki do najbliższego gracza,jeżeli po np 5 sekundach nikt  jej nie podnosi.Ale czy ja wiem czy kolejny plugin potrzebny bo zlagował bardziej serwer.
4. Link do pluginu (opcjonalnie): Nie mam takich kompetencji,zostawie to w lepszych rękach

Zapraszam do kulturalnej dyskusji,burzy mózgów,razem możemy więcej.

Pozdrawiam,szusty strażnik

• Wow! 1
  • Użytkownik∙

1 proste rozwiązanie: nie wywalajcie paki/nie zostawiajcie jej na respie. 
i w taki oto magiczny sposób cały kłopot i problem z pluginem został rozwiązany.
Kwestia złapania paki z respa i przeniesienia jej do przodu to ile, z 5 sekund?

• Lubię to! 2

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Użytkownik∙

To patrzeć na radar i zbierać pakę, a nie zakładać, że ja sobie gdzieś pobiegnę, a ktoś inny podniesie pakę (pomyślała połowa serwera). Bardzo rzadko się to zdarza, więc nie ma co tu zmieniać.

Oczywiście jest problem jeśli paka leży na respie i jest jeszcze broniona przez ct, bo musisz najpierw wyklikać, to co broni paki, a w tym czasie jesteś naliczany przez plugin, ale jest to, tak sporadyczne jak już wspomniałem, że szkoda na to czasu.

• Premium
Premium

Dobrze jest  ,Dobrze jest, Jest dobrze

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Użytkownik

Nie ma sensu tego ruszać. Sytuacja 1/1000

Ktoś, kto uważa, że zawsze powinno być tak, jak on chce, nie znoszący sprzeciwu i narzucający wszystkim swoją wolę, arbitralny, despotyczny, bardzo stanowczy, wręcz bezwzględny.

• 2 tygodnie później...
  • Stały Bywalec

Na -

jest dobrze, jak jest aktualnie.

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

Ogólnie problem taki, że ktoś kampi na respie dzieje się gdzieś do połowy rundy, a późnej zawsze ktoś gdzieś pójdzie, więc można byłoby ustawić, że plugin, który wywala działa tylko do jakiegoś czasu, bo Fakt faktem czasem trzeba się wycofać czy coś i wtedy jak ktoś nas zaskoczy a my próbujemy walczyć plugin wyłapuje nas, że za długo przebywamy i dostajemy slaya. 

• Użytkownik

nic bym nie zmieniał.  takie akcje z paka na respie są  bardzo rzadko a plugin obciąży serwer. Tak na marginesie walka trwa średnio 1-1.30max bo albo jedna ze stron robi rush albo pada 80% jednej ze stron i drugi team szuka niedobitków nie widziałem jeszcze jak tyle żyje aby team ct który znalazł pakę na respie tt jej pilnował, tutaj każdy szuka fraga. Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

odrzucona.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]