Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 28 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Witam, mały konkursik na Premium 30 dni. Aby zgarnąć Premium, należy napisać w poście: Cytat 1. Biorę udział. 2. Ulubiony serwer na sieci: 3. Opisać daną piosenkę poniżej w 3 zdaniach: Rozwiązanie konkursu odbędzie się 29.10.2018r o godzinie 21:00-- Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 28 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 1. Biorę udział. 2. Ulubiony serwer na sieci: DD2 klasyk #1 3. Opisać daną piosenkę poniżej w 3 zdaniach: - weź nie pytaj, weź się przytul - weź daj mi premium, weź się przytul - weź nie rób tego konkurs, weź się przytul 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 28 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 1. Biorę udział. 2. Ulubiony serwer na sieci: OnlyDD2 #2 3. Odpisać daną piosenkę poniżej w 3 zdaniach: Szczerze znam tę piosenkę tylko ze słuchu i wydaje się spoko. Jestem zaskoczony, że śpiewa tę piosenkę znany aktor. Także, więc AdeK dej no tego premiuma. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sajmomHD Opublikowano 28 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) 1. Biorę udział. 2. Ulubiony serwer na sieci: CS:GO MOD 3. Odpisać daną piosenkę poniżej w 3 zdaniach: Wpada w ucho. Bardzo optyminstyczna. Dobra na poprawę humorku prawie tak jak premium. Pozdro Powodzenia innym. ps. 29.10 mam urodziny ?? Edytowane 28 Października 2018 przez sajmomHD Urodzinki 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 29 Października 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 1. Biorę udział. 2. Ulubiony serwer na sieci: Only DD2 3. Opisać daną piosenkę poniżej w 3 zdaniach: Nie polecam serdecznie tej piosenki mocne 0/10. Weź to z mutuj. Nie mam Ci jak ocenić tej żenującej piosenki po prostu mi się nie podoba. Ps: @hk. Gz wygranego konkursu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Tryb Mędrca Leniwej Ropuch Opublikowano 29 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 1.Biorę udział 2.Ulubiony serwer na sieci:JB 3Opisać dana pisoenke w 3 zdaniach. Nie przepadam za takim rodzajem muzyki.Po głębszym wsluchaniu się w treść piosenki nadal myślę że jest beznadziejna.Chce ta premke xD. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 29 Października 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 1. Biorę udział. Biorem 2. Ulubiony serwer na sieci: Klasyczny DD2 3. Opisać daną piosenkę poniżej w 3 zdaniach: "Ciągle wchodzę, w te same forum, bo gdzie indziej miałabym wbić? Ja nie szukam, ja wszystko tutaj mam!" xdd "Nie chce przygód, ja chce Ciebie" (premium xD) "Ja się nie nudzę, ja się Tobą nie znuuudzę.. przez te 30 dni xDD A tak ju na powagę to ogl spoko piosenka niegłupi tekst młodzież powinna się tą piosenką kierować czy jakoś tak, bo trochę się im w główkach porąbało (lool squubanyyy ograł murzynów xDD ) 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mc^^ Opublikowano 29 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 1. Biorę udział. 2. Ulubiony serwer na sieci: Jalibreak#2 3. Opisać daną piosenkę poniżej w 3 zdaniach: Moja najlepsza, piosenka Dobry remix , fajnaaa B) , I polecam : Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ HanderkaPL Opublikowano 29 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 1. Biorę udział. 2. Ulubiony serwer na sieci: Only AWP 3. Opisać daną piosenkę poniżej w 3 zdaniach: Piosenka jest bardzo radosna nawet można powiedzieć że za radosna. Dobrze się słucha. Bardzo szybko wpada w ucho ta piosenka to jest takie przeciwieństwo rapu które krąży po Internecie. Chętnie Premke Przyjmę Odnośnik do komentarza
Użytkownik Weak. Opublikowano 29 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 1. Biorę udział. Biorę 2. Ulubiony serwer na sieci: DD2 3. Opisać daną piosenkę poniżej w 3 zdaniach: Ta piosenka poprawia humor tym co się smucą. Piosenka sama w sobie daje natchnienie i zaulerznienie. Pociąga je w każden sposób Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeMoNeK Opublikowano 29 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 1. Biorę udział. 2. Ulubiony serwer na sieci: Only DD2 3. Opisać daną piosenkę poniżej w 3 zdaniac: Najgorsza Piosenka jaką słuchałem.Jedynie jej mogę dać 2/10.to mi nie podchodzi pod śpiewanie nawet. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 29 Października 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Zwyciężczynią konkursu zostaje @Dusia Gratulacje! Dziękuję wszystkim za udział. -- Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 29 Października 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi