Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Oro Koroner

RECOIL.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: L E T K A K O S T K A R Ó B I
2. Nick oskarżonego: @ OroKoroner
3. IP/SID oskarżonego: 
4. Data i czas zdarzenia: 19;43
5. Powód skargi: Bezpodstawny ban / Niereagowanie na zgłoszenie gracza.
6. Opis sytuacji:  A więc tak, zgłosiłem adminowi odpalonego gracza, poprosiłem o sprawdzenie na co Oro odpisał mi, żebym sam go nagrał, co z tego że jak normalny gracz próbuję nagrać to po 2 minutach wyrzuca ze spekta, po czym przytacza mi inną sytuację z innym odpaleńcem, gdzie poprosiłem również Admina, by dla mnie nagrał gościa o nicku "23." który miał spalonego wargoda. tylko że owy gracz przestał grać, to nie było sensu go rozpisywać, wtedy Oro spruł się do mnie, że on nikogo nie będzie sprawdzał, że tylko czas stracił na nagrywanie "23.", według mnie dziecinne zachowanie ja rozumiem wszystko, nie chce się, nie ma się odpowiedniej wiedzy, żeby osądzić czy ktoś jest odpalony czy nie. Ale pisać komuś kto próbuję pomóc wyłapać czitera, żeby sam go nagrał, bo się nie chce ruszyć tyłka na 2 rundy by sprawdzić, czy mam racje czy nie ? Trochę słaba akcja. Moment, gdzie zauważyłem podejrzanego gracza ;

-9;53 u mnie na ekranie miał biało, na povie też białko, na full mleku strzela do afka na CT wcześniej nie wiedział gdzie jest.

10;03 moment gdzie napisałem o podejrzanym, że jest spalony. 

10;58 oro odpisuje, żebym nagrał sam, powtarzam demek zwykłemu graczowi się nie opłaca nagrywac, bo wywala chyba po 2 min od wejścia na spekta, co jest bezsensu. 

11;16 czasówka gdzie wypomina że miałem rozpisac gracza o nicku "23." tylko, że jak wspomnialem gracz przestał grać

11;26 zaś wypominanie + tłumaczę, że 23. już nie gra

12;26 chłop mi dalej wypomina, że zawracałem mu gitarę, choć nie rozumie że próbuję pomóc

12;41 tutaj napisałem mu prawdę. Za co dostałem bana, żebym ochłonął xD  Ban bez podstawny. 

Chłop jest leniwy, nieodpowiedzialny wręcz jak napisałem trochę upośledzony. 

7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://www92.zippyshare.com/v/2vcC9r3M/file.html

• Lubię to! 4
  • Użytkownik
2 godziny temu, OroKoroner napisał:

1) Skoro znałeś nick gracza 23 i poprosiłeś MNIE o nagranie POV to powinieneś mieć jego STEAM ID aby go potem wrzucić na forum jako czita.
2) Chciałeś go wrzucić bez STEAM ID?? no chyba tu coś nie pasuje - HELLO? - JA NADAL MAM TO NAGRANIE :)
3)Nie reaguje na U@ bo nie zgłaszałeś TERAZ - TYLKO TERAZ WYTYKASZ PALCAMI TEMAT Z INNĄ DATĄ HELLĄ ... 
4) Cały czas wspominasz o graczu "23" gdzie on nie gra już od jakiegoś czasu ...
WIEC KU....  o co Ci chodzi bo nie rozumiem??  ZMIEN DOPALACZE DZIECKO.. albo idz do LEKARZA.

Tyle ode mnie.
PS : Ja mógłbym wrzucić to POV tego gracza 23 ... ale czy to ma sens? - gdzie owy gracz TAK MI TRUŁ DUPĘ BYM NAGRAŁ POV  i pisał. że w ciągu 24 h rozpisze gościa bo ma podejrzenia?

Nie wiem kto w tej skardze miał więcej płaczu:) 

1) Ale czy ty jesteś normalny? Mówię Ci, że chłop zakończył tu grę, po co w takim razie mam go rozpisywać? Mam jego sida wszystko, tak samo jak pova co mi wysłałeś na steamie po nagraniu go, więc nie bardzo rozumiem tego podpunktu.

2) Jak bez STEAM ID ?! Człowieku co ty piszesz? Przecież ja jego Sida ogarnąłem już dawno. 

3) Jak nie zgłaszałem? Przecież miałeś na u@ napisane, zaraz po tym jak zobaczyłem typa podejrzanego. Więc co mi tutaj za głupoty piszesz? I jak to wytykam Ci temat z inna datą? Skoro to ty pierw się odniosłeś z poprzednim graczem "23.", a nie Ja. Myśl trochę, na povie wszystko jest.

4) Jak to ja wspominam? Przecież to ty o nim wspomniałeś pierwszy, ja Ci tylko pisałem na u@ o podejrzanym, a nie o żadnym "23." który już tu nie gra jakiś czas, skończył dokładnie gre, po nagraniu przez Ciebie pova. Dziecko? Ty chyba na prawdę jesteś upośledzony, skoro wyzywasz mnie od dzieci. Zastanów się nad tym co piszesz. Bo widzę, że grubo odklejony, od rzeczywistości jesteś. 

PS. Ale po co ty chcesz wrzucać pova tego 23, skoro chłop tu już nie gra, bo się obsrał. ? 

PS 2x. Ja nie płaczę, tylko Ty, bo nie radzisz sobie z emocjami i boli Cię gdy ktoś ma racje. Więc zejdź na ziemię i ogarnij się, bo kabaret jest.

@ OroKoroner  Jesteś zbyt żałosny by odpowiadać na dalsze twoje wypowiedzi, ty chłopie jesteś odklejony, przytaczasz mi coś co nie jest w ogóle związane ze skargą. Ja Ci podaję argumenty popartę jakimiś dowoadami, a ty się ewidentnie gubisz w tym co piszesz albo ty sam nawet nie wiesz co piszesz.... 

Edytowane przez RECOIL.
  • Gość zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]