Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS 1.6] - LAN CIECHOCINEK 2K2

LAN CIECHOCINEK 2K2

Rekomendowane odpowiedzi

UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6
Nick: LAN CIECHOCINEK 2K2
Imię: Damian
Wiek (dokłada data): 22 (27.07.98)
SID: STEAM_0:1:176966846
Znajomość AMXX*(1-10): 8
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Uczciwe 2-3h, które siedzę na pc + zaglądam na telefonie przed/po pracy
Opisz siebie: Najgorsza część podania... Cześć, jestem Damian. Z wykształcenia jestem informatykiem, studia na kierunku fizyka skończyłem w 3 miesiące :Kappa:. Obecnie się trudnię dostarczaniem pieczywa. Wpływa to trochę na godziny w których jestem dostępny.
Dlaczego akurat Ty?: Myślę, że zawsze się przyda dodatkowa opinia do demek. Chłopaki dają sobie radę, ale skoro ludzie dalej są poszukiwani to czemuby nie spróbować.
Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak, byłem w ubt 3 lata na poprzedniej sieci.
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10, pewnie trochę zardzewiałem od ostatnich razów kiedy demka przeglądałem.
Kontakt: forum, steam.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙

Kandydata jakoś mega nie znam, ale kojarzę z giereczki na arenie czy CB, bo już jest to ktoś więcej niż taki typowy random.
Ogólnie nie mam większych przeciwskazań do awansowania chłopaka - i tak szukamy ludzi do zapełnienia ekipy, a jak ktoś jest chętny i nie był notowany to dlaczego nie? Standardowo najwięcej do powiedzenia ma doświadczenie i umiejętności oceny, 7/10 to już solidna podstawa do roboty, TYLKO ważne jest na ile z tego się faktycznie przekłada. Chłopak prawie mój rocznik, to raczej w dogadaniu się nie powinno być problemów. W gruncie rzeczy nie ma za co zbytnio chwalić i nie ma za co zbytnio krytykować - ot, zwykły kandydat. JEŻELI demko oceni prawidłowo to będzie miał moje tak, nie widzi mi się robienie z ludźmi, którzy nie mają pojęcia co robią, a to jest najważniejszy czynnik czy podanie powinno być odrzucone czy przyjęte. Nie za bardzo obchodzi mnie czy będzie miał 3000 postów czy 30. Ode mnie droga wolna w zależności od oceny. Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Super 2

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Sponsor
SPONSOR

Ja w takich sprawach jestem neutralny, administracja nagina że brakuję ludzi do UBT więc, jeśli są chęci i brak przeciwskazań, to dla mnie z tym nie ma największego problemu. Każda sieć ma inne zasady, tutaj będziesz musiał się do tego dostosować i myślę że z jakimś już  doświadczeniem nie będzie z tym problemu aby kolejna osoba zasiadła na tym stanowisku. 

Polecał bym dokładniej zapoznać się z treścią wypowiedzi Panie moderatorze. Moje zdanie nie wskazuję na to, że nie mam bezpośrednio braku wypowiedzi (neutral).

A jak już z tym ciężko to jestem za okresem próbnym. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Wnioskując po wypowiedziach UBT potrzebni są  im ludzie. Jak dobrze pamiętam, to chyba byłeś adminem DD2 #2(jak się mylę, to niech mnie ktoś poprawi), niestety nie widziałem twojej rozpiski z tamtego serwera, możliwe że jakąś przeoczyłem. Aczkolwiek są chęci, nie jesteś pierwszym lepszym chłopem, który założył konto na forum tydzień temu. Według mnie demko przed przyjęciem na UBT do rozpisania, później okres próbny i danie Ci szansy na wykazanie się, czyli kandydat sprawdza rozpiski adminów/graczy w zgłoszeniach jako pierwszy, może nie wszystkie, ale część na pewno, wszystko po to aby upewnić się, że nie podpiera się werdyktami innych członków UBT. 

Nic osobiście do Ciebie nie mam, ale widziałem już delikwentów którzy swoje rozpiski opierali na kolegach z UBT.

Powodzenia.

Edytowane przez eSX
  • Super 1

Ocenię to samo podanie a nie przez pryzmat znajomości. Nie jestem zwolennikiem faworyzacji.

Minusy:
- Słabe podanie
- Wróciłeś na forum po dłuższym czasie i liczysz że wszystko dostaniesz.

Plusy:
"Doświadczenie" <- w byciu nieaktywnym ubt
+ Steam

Ale te plusy nijak się mają do minusów
Pytanie czy twój zapał do UBT będzie taki jak do serwerów?

Jestem za okresem próbnym 2 tyg tylko dlatego że jest mało ubt noi oczywiście jak dobrze rozpiszesz demko. ;)

• Ha ha 2
  • Zasłużony

Kandydat pozytywnie przeszedł testy.

Podanie oczywiście przyjmuję.

Gratulacje i powodzenia ;).

Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale i na pw do @ Dusia  po dostęp do bansa

• Lubię to! 2
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]