Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - R.A.T

R.A.T

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: El Rata ♿
Nick admina banującego: ph1zi
Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana :Sad:
Czas oraz data bana: 20.07.2021 
Serwer na którym dostałeś bana: ARENA 1vs1
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Postanowiłem zagrać sobie na serwerze i dobrze się bawiłem dopóki nie wbił admin. Na początku wszystko było git, grałem sobie spokojnie lecz gdy nadeszła pora na pojedynek z tym adminem, zaczął mnie wyzywać i krytykować mój movement (po tym jak go zabiłem rzecz jasna). Nie miałem z tym nic przeciwko, każdy ma prawo wyrazić swoja opinie,  ale na szczęście sprzeczka się szybko zakończyła. Było spokojnie przez 2 lub 3 mecze lecz potem z Nienacka zostałem wyrzucony z serwera i na ekranie startowym gry widniał napis który podam poniżej. Nie był napisany na nim powód banu wiec zdecydowałem ze wejdę na serwer kontem brata i spróbuje wyjaśnić sytuacje z adminem. Niestety na tym koncie tez dostałem bana od admina gdy spróbowałem się z nim skomunikować. Chciałbym przede wszystkim poznać powód mojego bana i jakoś postarać się naprawić mój ewentualny błąd. BibleThump

* Edit: Dostałem bana chyba za aimbota :Bruh:
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskil...36221&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199099538170/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 

Edytowane przez R.A.T
  • wilq zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - R.A.T
  • Użytkownik∙

Po pierwsze,
nikt Cię nie wyzywał, napisałem Ci "też tak grałem jak miałem 9 lat" bo na litość boską, jak można awką się wcelować w jedno miejsce na 1v1 i czekać przez dokladnie 9 sekund aż Ci tam wychyle?:really:

Po drugie,
co do demka, niestety ale z GOTV nic nie wynika, in-game byłeś zlagowany, twój pov gdy cię oglądałem robił obroty 180 stopni na ułamki sekundy co chwile, celownik wariował w prawo i lewo i cudem trafiałeś heady, a na GOTV nic takiego nie ma. Co prawda jak na gracza z takim movementem, to twoje flicki są aż niewiarygodne, ale to nie powód by cię palić więc jestem zmuszony jednak puścić.

@ 71.  odbanuje go samodzielnie i zamknę temat żebyś się nie musiał fatygować...

• Fuu 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Użytkownik∙

odbanowany.png

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]