Użytkownik R.A.T Opublikowano 20 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: El Rata ♿ Nick admina banującego: ph1zi Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 20.07.2021 Serwer na którym dostałeś bana: ARENA 1vs1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Postanowiłem zagrać sobie na serwerze i dobrze się bawiłem dopóki nie wbił admin. Na początku wszystko było git, grałem sobie spokojnie lecz gdy nadeszła pora na pojedynek z tym adminem, zaczął mnie wyzywać i krytykować mój movement (po tym jak go zabiłem rzecz jasna). Nie miałem z tym nic przeciwko, każdy ma prawo wyrazić swoja opinie, ale na szczęście sprzeczka się szybko zakończyła. Było spokojnie przez 2 lub 3 mecze lecz potem z Nienacka zostałem wyrzucony z serwera i na ekranie startowym gry widniał napis który podam poniżej. Nie był napisany na nim powód banu wiec zdecydowałem ze wejdę na serwer kontem brata i spróbuje wyjaśnić sytuacje z adminem. Niestety na tym koncie tez dostałem bana od admina gdy spróbowałem się z nim skomunikować. Chciałbym przede wszystkim poznać powód mojego bana i jakoś postarać się naprawić mój ewentualny błąd. * Edit: Dostałem bana chyba za aimbota Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskil...36221&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199099538170/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Edytowane 20 Lipca 2021 przez R.A.T Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 20 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 @ ph1zi do Ciebie, 24h; 1 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 20 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Po pierwsze, nikt Cię nie wyzywał, napisałem Ci "też tak grałem jak miałem 9 lat" bo na litość boską, jak można awką się wcelować w jedno miejsce na 1v1 i czekać przez dokladnie 9 sekund aż Ci tam wychyle? Po drugie, co do demka, niestety ale z GOTV nic nie wynika, in-game byłeś zlagowany, twój pov gdy cię oglądałem robił obroty 180 stopni na ułamki sekundy co chwile, celownik wariował w prawo i lewo i cudem trafiałeś heady, a na GOTV nic takiego nie ma. Co prawda jak na gracza z takim movementem, to twoje flicki są aż niewiarygodne, ale to nie powód by cię palić więc jestem zmuszony jednak puścić. @ 71. odbanuje go samodzielnie i zamknę temat żebyś się nie musiał fatygować... 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 20 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi