Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cherry Opublikowano 20 Lipca 2021 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Hej. Coś innego, niż zawsze. Temacik oparty na tym skąd wziął się nick każdego z Nas. Jak powstał? Bez zbędnego pier*olenia - Zapraszam do czytania! @ D_E_X_T_E_R - No ogólnie oglądałem bajki Dextera i niektórzy koledzy to zobaczyli i po prostu wiedzieli i nagle zaczęli tak na mnie wołać np (Dexter dawaj na pole) lub takie teksty a później stwierdziłem że to wsm fajny nick do gier i tak dalej i tak zostałem Dexterem XD @ look - Został wymyślony tak pewnego dnia grałem sobie na serwerze i każdy wymyślał sobie nicki typu [nick] kochanie w moim przypadku wymyśliłem sobie look po anieglsku PATRZ i to bardzo pasowało [look [patrz] kochanie lecz po jakimś czasie wywaliłem kochanie i wyszedł nick look [ciekawa historia] @ fungus-iwnl- - 1. Mój nick powstał w wyniku potrzeby stworzenia multikonta na steamie. 2. Dokładnie z angielskiego oznacza organizm żywy, który posługuje się zarodnikami do rozprzestrzeniania. @ ILLEGAL_Official - Skąd się wziął pomysł na Twój nick? Odkąd powstała marka odzieżowa, właśnie o tej nazwie, wpadła mi do gustu, że to tak ujmę i postanowiłem skorzystać z tej nazwy, jako nick do gier w które gram ? Czy on coś oznacza? W moim mniemaniu nic, tłumacząc to na język Angielski, oznacza to NIELEGALNY ? Historia z tym związana? Brak. Na koniec chciałbym serdeczne pozdrowić całą sieć ?? @ MIKI - Do mojego imienia Mikołaj . Dokładnie mam TECHNICZNY JAK MIKI, ponieważ rozmyślałem jaki dać nick i wpadłem na pomysł dać TECHNICZNY JAK LIONEL MESSI na początku ,ale zamiast jego dałem swoje imię Wkońcu jestem techniczny. @ ph1zi ph - czyli „pecha” bo w życiu prywatnym miałem go wyjątkowo DUŻO. 1 - Bo jestem nr 1 i mam wyjebane ego. 1zi - czyli „easy” bo mam takie podejście do życia ze wszystko mi się zawsze wydaje łatwe i do zrobienia. poczatek „Phi” bo mam na imię Philip. Powstał ten nick w wyniku długiego główkowania nad nim i to jest efekt końcowy. @ Tuptuśśś - Mój nick wziął się z pewnego nawyku tupania nóżką do muzyczki na dobrej p**dzie i koleżka powiedział na mnie Tuptuś i tak zostało. Było dawno i nie pamiętam + wielokrotnie zmieniałem nicki. @ Olo`cLaR'2k21 Otóż historii związanej z moim nickiem jako tako nie ma, po prostu mój nick "Olo" wziął się z mojego pięknego imienia, czyli „Olivier”, a to „CLAR2k21” podłapałem od innych użytkowników. Dziękuje wszystkim za udział. Oby się Wam spodobało. Grafikę wykonał dla mnie @ 71. . Pozdrawiam. 5 8 Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 20 Lipca 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Nie chce mi się teraz czytać, ale wiem że będzie co. Daj serduszko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ D_E_X_T_E_R Opublikowano 20 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Jestem pogu XDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ skaza Opublikowano 20 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Spoko Praca 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Jest to świetny artykuł, uwielbiam czytać takie rzeczy. Pięknie super, byle więcej łap plusika Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 21 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Wow! Co raz to lepiej nas zaskakujesz XD Somewhere: Podanko na redaktora [Domi] przyjęte ;3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik APODYKTYCZNY Opublikowano 21 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Ciekawe historie Ktoś, kto uważa, że zawsze powinno być tak, jak on chce, nie znoszący sprzeciwu i narzucający wszystkim swoją wolę, arbitralny, despotyczny, bardzo stanowczy, wręcz bezwzględny. Odnośnik do komentarza
Fretka Freyka. Opublikowano 21 Lipca 2021 Fretka Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Dobra robota po raz kolejny ♥ Odnośnik do komentarza
Użytkownik ILLEGAL_Official Opublikowano 21 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Super! Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 W dniu 20.07.2021 o 23:05, Domi napisał: @ Tuptuśśś - Mój nick wziął się z pewnego nawyku tupania nóżką do muzyczki na dobrej p**dzie i koleżka powiedział na mnie Tuptuś i tak zostało. Było dawno i nie pamiętam + wielokrotnie zmieniałem nicki. Pamietam jak z nim na tsie kilka lat temu siedzialem i nafurany tupał nogą ciągle XD 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Lipca 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Do tuptusia nick idealnie pasuje, nikt inny by tak długo bez przerwy z tupaniem nie wytrzymał jak on ?? Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 2 Grudnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi