Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 21 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 @ Trivor Napraw /mute, bo jakieś 12 letnie ziemniaki drą pizdę na serwerze. 3 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik APODYKTYCZNY Opublikowano 21 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 oo tak jestem zdecydowanie na TAK Ktoś, kto uważa, że zawsze powinno być tak, jak on chce, nie znoszący sprzeciwu i narzucający wszystkim swoją wolę, arbitralny, despotyczny, bardzo stanowczy, wręcz bezwzględny. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ fov1336.9 Opublikowano 21 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Jest taka opcja w 1.6, jeśli nie działa /mute na serwerze to można zmutować każda osobę komendą voice_enable 0, lub wchodząc w opcje cs'a, player list- mutujesz kogo chcesz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 21 Lipca 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 7 minut temu, fov1336.9 napisał: Jest taka opcja w 1.6, jeśli nie działa /mute na serwerze to można zmutować każda osobę komendą voice_enable 0, lub wchodząc w opcje cs'a, player list- mutujesz kogo chcesz. Czy ja pytam, jak wyciszyć innych graczy w inny sposób niż mute, czy proszę o naprawienie pluginu? Jak ci się kanalizacja zatka, to nie wzywasz hydraulika, by ci powiedział, że gówno możesz zapakować w woreczek i wynieść grzecznie na dwór. 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 21 Lipca 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 No trzeba poprawić komendę /mute wcale się nie da nikogo z mutować. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Po prostu wprowadzałem zmiany, kilka pluginów zastępowałem wydajniejszymi i tego brakowało. Od next mapy powinno dzialac Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi