Użytkownik merit Opublikowano 21 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 (edytowane) Twój nick na serwerze: merit Nick admina banującego: rakso Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: 21/07/21 23:08:39 Serwer na którym dostałeś bana: surf rpg Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): XD nie wiem nawet co w sumie napisac, drugi ban Link do Sourcebansa z twoim banem: Spoiler Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/bucktown/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Data nadania bana: 21/07/21 23:08:39 Długość bana 0 minut Admin: Rakso_<3 Edytowane 21 Lipca 2021 przez merit 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ne0 Opublikowano 21 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 @ Rakso<3 24h 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rakso<3 Opublikowano 22 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 (edytowane) Hejka, Z monster dusta 12:50 head na fungusa czysty AIM lock 19:15 20:56 21:13 21:50 22:40 next mapa dust 2014 2:48 później dostał bana tak jeszcze filmik z colosa od oysu Wszędzie AIM lock jak on dostanie im bana to mnie wykręci❤️ pozdrawiam @ ne0 niech ktoś z was obczai Edytowane 22 Lipca 2021 przez Rakso<3 - 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik merit Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 patrzac po filmiku i jak bardzo jest to zeslowowane dalej nie czaje gdzie celownik mi zjezdza na jakies glowy czy cos, ammo czasem tak lata przy recoilu i to nie jest do konca moja wina, mimo ze jest chyba 128tickrate to i tak dalej siedzimy na source silniku demko sobie obczaje jutro i cos dodam ew. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 22 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 @ merit albo @ Rakso<3 można prosić o mapke/mapki? :p Nie ukrywam, że trochę nie chce mi się każdej testować, aż demo odpali, a Wy jako gracze pewnie macie ją po prostu w folderze :v. " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik fungus-iwnl- Opublikowano 22 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 @ 71. podesle ci na pv, bo nie wiem czy można na temacie linki do pobrania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 22 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 +/- b 12:50 jeżeli mówimy o hs, to nie było żadnego locka, gość przeciągnął celownik po prostu i jedna z kul poszła na głowe. Bardziej tutaj ten celownik się lockuje na body momentami, sprayuje sobie randomowo i gdy najdzie model przed celownik to tak chwilowo ciągnie mu ten celownik za nim dokladnie na central body, ale okej ogladam dalej... -b 19:15 totalnie nic tu nie ma, jeśli chodzi Ci o headshoty no to ciezko nie trafić hs jak ktoś siedzi kucnięty i sie nie rusza, jeśli mówisz o fungusu który przeleciał mu przed celownikiem to tam też nie było locka ani na body ani na głowe, naturalnie przeciągnął celownikiem. Gdyby załapał mu lock, to jego celownik centralnie zatrzymał by się na środku jakiejś części ciała, i tak by pozostał, tutaj natomiast nic takiego nie widzimy. -b 20:56 Daje spray na body i pociski ostatecznie lądują na głowię, bo nie ciągnie full auta w dół... -b 21:13 jeśli chodzi Ci o 21:20, bo dopiero tam zaczyna strzelać, no to co tu wiele mówić, no strzela sobie w kogoś tam, celownik absolutnie nie zachowuje się nienaturalnie. No naprawdę próbuje zrozumieć co widzisz na tych czasówkach, próbuje wszystkie speedy, ale dalej nic nadzwyczajnego tutaj nie ma... -b 21:46 znowu, brak aimlocka, przeciągnął spraya i dostał głowe. +b 22:40 tutaj jedyny moment gdzie ten celownik mu się faktycznie zlockował na głowę przy pierszym strzale, potem spadał gracz powoli więc szło go do końca wypestkować gdy spadał, ale sam pierwszy strzał lekko spalony. Więc tak, kilka ważnych informacji. po pierwsze, zachowanie @ Admin CS:GO Surf+RPG zostawia wiele do życzenia ze tak powiem XDD teksty typu "ty banuj, nie ty, ty ja juz banowalem, nie ty" albo "ubeki to heady jakieś ze mu UB dają" O ile się nie mylę, to waszą rolą jest wejść w sm_hide i go oglądać, bo gdy gracz nie wie ze jest obserwowany to ma wieksze pole do popisu. A nikt z was nie wszedl w specta, jedynie się smialiscie cala mape ze glowy wam strzela. ( @ Drako ? ) po drugie, niestety, ale GOTV przy takich wysokich prędkościach jak na surfie, nie daje mi rzetelnego odwzorowania tego, co się działo faktycznie, więc proszę nie mieć do mnie pretensji, tylko wnioskować o to żeby wykupili GOTV na 128 tick albo na 64 chociaż, bo z tym 32 to ja mogę sobie oglądać takie demko ale niestety chu** z tego wywnioskować. Samo to demko z YT co wstawiliscie, przecież oglądając to, idzie laga mózgu załapać. Werdykt; UB - za mało dowodów. [ Zasada trzech spalonych czasówek ] Polecam obserwować go tak, jak na admina przystało. 3 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 22 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 1 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi