Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - merit 2

merit

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: merit
Nick admina banującego: rakso
Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban
Czas oraz data bana: 21/07/21 23:08:39 
Serwer na którym dostałeś bana: surf rpg 
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):  XD nie wiem nawet co w sumie napisac, drugi ban
Link do Sourcebansa z twoim banem: 

Spoiler

4444.png

Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/bucktown/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Data nadania bana: 21/07/21 23:08:39 Długość bana 0 minut Admin: Rakso_<3

Edytowane przez merit
  • Ha ha 1
  • merit zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - merit 2
  • Użytkownik

Hejka,

Z monster dusta

12:50 head na fungusa czysty AIM lock

19:15

20:56

21:13

21:50

22:40

next mapa dust 2014

2:48 później dostał bana 

tak jeszcze filmik z colosa od oysu

Wszędzie AIM lock

jak on dostanie im bana to mnie wykręci❤️
pozdrawiam ;)
@ ne0 niech ktoś z was obczai :D 

Edytowane przez Rakso<3
-
  • Lubię to! 2
  • WTF 1

s.gif

• Użytkownik

patrzac po filmiku i jak bardzo jest to zeslowowane dalej nie czaje gdzie celownik mi zjezdza na jakies glowy czy cos, ammo czasem tak lata przy recoilu i to nie jest do konca moja wina, mimo ze jest chyba 128tickrate to i tak dalej siedzimy na source silniku

demko sobie obczaje jutro i cos dodam ew. :shibu:

• Użytkownik∙

@ merit albo @ Rakso<3 można prosić o mapke/mapki? :p 
Screenshot_2.png.4aff415f483698026fadc0f6d7c3b366.png
Nie ukrywam, że trochę nie chce mi się każdej testować, aż demo odpali, a Wy jako gracze pewnie macie ją po prostu w folderze :v. 

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Użytkownik

@ 71.  podesle ci na pv, bo nie wiem czy można na temacie linki do pobrania

• Lubię to! 1

sg.png.161015a650a53e77339092715d07ae52.png

• Użytkownik∙

+/- b 12:50
 jeżeli mówimy o hs, to nie było żadnego locka, gość przeciągnął celownik po prostu i jedna z kul poszła na głowe.  Bardziej tutaj ten celownik się lockuje na body momentami, sprayuje sobie randomowo i gdy najdzie model przed celownik to tak chwilowo ciągnie mu ten celownik za nim dokladnie na central body, ale okej ogladam dalej...

-b 19:15
 totalnie nic tu nie ma, jeśli chodzi Ci o headshoty no to ciezko nie trafić hs jak ktoś siedzi kucnięty i sie nie rusza, jeśli mówisz o fungusu który przeleciał mu przed celownikiem to tam też nie było locka ani na body ani na głowe, naturalnie przeciągnął celownikiem. Gdyby załapał mu lock, to jego celownik centralnie zatrzymał by się na środku jakiejś części ciała, i tak by pozostał, tutaj natomiast nic takiego nie widzimy.

-b 20:56
 Daje spray na body i pociski ostatecznie lądują na głowię, bo nie ciągnie full auta w dół...

-b 21:13
 jeśli chodzi Ci o 21:20, bo dopiero tam zaczyna strzelać, no to co tu wiele mówić, no strzela sobie w kogoś tam, celownik absolutnie nie zachowuje się nienaturalnie. No naprawdę próbuje zrozumieć co widzisz na tych czasówkach, próbuje wszystkie speedy, ale dalej nic nadzwyczajnego tutaj nie ma...

-b 21:46 
 znowu, brak aimlocka, przeciągnął spraya i dostał głowe.

+b 22:40
 tutaj jedyny moment gdzie ten celownik mu się faktycznie zlockował na głowę przy pierszym strzale, potem spadał gracz powoli więc szło go do końca wypestkować gdy spadał, ale sam pierwszy strzał lekko spalony.

Więc tak, kilka ważnych informacji.

po pierwsze, zachowanie  @ Admin CS:GO Surf+RPG zostawia wiele do życzenia ze tak powiem XDD teksty typu "ty banuj, nie ty, ty ja juz banowalem, nie ty" albo "ubeki to heady jakieś ze mu UB dają" 
O ile się nie mylę, to waszą rolą jest wejść w sm_hide i go oglądać, bo gdy gracz nie wie ze jest obserwowany to ma wieksze pole do popisu. 
A nikt z was nie wszedl w specta, jedynie się smialiscie cala mape ze glowy wam strzela. ( @ Drako  ? )

po drugie, niestety, ale GOTV przy takich wysokich prędkościach jak na surfie, nie daje mi rzetelnego odwzorowania tego, co się działo faktycznie, więc proszę nie mieć do mnie pretensji, tylko wnioskować o to żeby wykupili GOTV na 128 tick albo na 64 chociaż, bo z tym 32 to ja mogę sobie oglądać takie demko ale niestety chu** z tego wywnioskować.
Samo to demko z YT co wstawiliscie, przecież oglądając to, idzie laga mózgu załapać.

Werdykt; UB - za mało dowodów. [ Zasada trzech spalonych czasówek ]
Polecam obserwować go tak, jak na admina przystało.

• Lubię to! 3

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

• Użytkownik∙

odbanowany.png

• Lubię to! 1
  • Super 1

732257604_sygnautraph1zi.png.bda6b79137fbd0ae91343e10fe0c2f40.png.52c7053c70b4614c692395ccee39f863.png
W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]