Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 22 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 (edytowane) Nick podejrzanego: oliwia;> Serwer: only dd2 SteamID/IP: Nie gram na tej sieci bo mam perma xd Data i godzina:godzine temu Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): http://762494.hltv3.pukawka.pl/hltv-2107221252-de_dust2-1626951120-1626952680.zip Podejrzane momenty, rozpiska: Generalnie bardziej skupiłem się na tych śmiesznych setach, nawet żadnego wh nie odpalałem, żeby ją sprawdzić, jej akcje są tak spalone, że to zbędne jest XD 2:27 - gdzie strzał a gdzie ciało +b 3:52 - obok głowy trafia +b 3:55 - tu to samo XD +b 4:55 - obok głowy hahaha +b 5:01 - o kurcze pieczone obok głowy i to tak bardzo XDDD +b 12:49 - tu też jest ciekawie 19:32 - 1/4 widać przeskok na głowę + aimlock się zastanawia kogo złapać bo w pobliżu 4 opponentów XD +b Rozpisałem najbardziej podejrzane akcje, powinno wam to wystarczyć, jeżeli nie to luknijcie sobie całe demko, praktycznie cały czas były mini-szejki przy pestkowaniu. Wiem, że powinienem POV`a dać w przypadku steama, ale mam perma na sieci i nie miałem jak tego zrobić. Ale jest to tak spalone, że nie będzie problemu z wydaniem werdyktu. Edytowane 22 Lipca 2021 przez archonek<3 1 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 22 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Mam wrażenie, że oglądamy jakieś inne demka, albo te czasówki są usseles. Rozpiska się nie zgadza z akcjami, które są na demku Obejrzałem kilka pierwszych akcji: Pierwsza czasówka - osoba podejrzana jest po śmierci, Druga czasówka - osoba podejrzana zabija przeciwnika w ciało, a nie w głowę Trzecia czasówka - pada i nie zabija nikogo 4:55 i 5:01 - osoba jest po śmierci Idąc inną drogą, czy ty archonek właśnie rozpisujesz sety z HLTV? Mimo, że jakiś czas temu pisałeś, że nie da się setów wyłapać na HLTV (coś takiego było, jeśli lekko przekręciłem słowa to przepraszam). Podczas tego jak rozpisali Cię na b+ to do tej pory się bronisz tym, że to HLTV i są to lagi. Śmiesznie trochę 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 22 Lipca 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi