Marves Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Co myślicie o związkach na odległość? Link to comment
HanderkaPL Posted October 29, 2018 Share Posted October 29, 2018 Nawet nie wiem po co ktoś ma mieć związek na odległość to logiczne że jak ludzie się kochają to chcą być ze sobą a jak mają być przez całe życie w innych miastach to Związek się rozpadnie prędzej czy później . Link to comment
Użytkownik Weak. Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 To jest dla mnie nie dorzeczne Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 To jest dla mnie bez sens co to za miłość jak się z nią/nim nie widujesz na co dzień Link to comment
Użytkownik `Edziu_ Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 (edited) jezeli ktos poznal w zyciu smak prawdziwej Milosci wie jak to jest zwiazek na odleglosc jest najwieksza próba prawdziwej Milosci sam taki przezylem i jestem w Nim dalej prawdziwa Milosc nie ma granic i napewno zadna odleglosc nie jest w stanie jej pokonac uwierzcie Mi ale tylko wtedy kiedy jest prawdziwa oczywiscie ze jest to mozliwe Edited October 29, 2018 by `Edziu_ 1 Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted October 29, 2018 Użytkowniczka Share Posted October 29, 2018 (edited) Jestem dokładnie tego samego zdania co Kolega wyżej. Jeżeli wiesz, czujesz, że to jest to, (zaufanie to podstawa) to kilometry nie mają tutaj żadnego znaczenia. Wiadome jest oczywiście to, że rozłąka nie jest niczym fajnym, ale może kształtować to w jakimś stopniu związek Moim zdaniem jednak trzeba spędzać ze sobą mnóstwo czasu, mimo tego, że jest się od siebie tak strasznie daleko To też może dać taki mały "test" kiedy zdasz sobie sprawę, że świata poza drugą osobą nie widzisz, zaplanujesz wspólne życie wtedy gdy będzie tylko możliwe, a będzie o krok od bliskości na co dzień Edited October 29, 2018 by LandrynCia 1 1 Link to comment
Użytkownik Dycha Posted October 29, 2018 Użytkownik Share Posted October 29, 2018 Nie ma to dla mnie miejsca. Link to comment
cannabis 0101 Posted October 29, 2018 cannabis Share Posted October 29, 2018 23 minuty temu, LandrynCia napisał: Jestem dokładnie tego samego zdania co Kolega wyżej. Jeżeli wiesz, czujesz, że to jest to, (zaufanie to podstawa) to kilometry nie mają tutaj żadnego znaczenia. Wiadome jest oczywiście to, że rozłąka nie jest niczym fajnym, ale może kształtować to w jakimś stopniu związek Moim zdaniem jednak trzeba spędzać ze sobą mnóstwo czasu, mimo tego, że jest się od siebie tak strasznie daleko To też może dać taki mały "test" kiedy zdasz sobie sprawę, że świata poza drugą osobą nie widzisz, zaplanujesz wspólne życie wtedy gdy będzie tylko możliwe, a będzie o krok od bliskości na co dzień Link to comment
cannabis 0101 Posted October 30, 2018 cannabis Share Posted October 30, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts