Użytkownik∙ Marves Opublikowano 29 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Co myślicie o związkach na odległość? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ HanderkaPL Opublikowano 29 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Nawet nie wiem po co ktoś ma mieć związek na odległość to logiczne że jak ludzie się kochają to chcą być ze sobą a jak mają być przez całe życie w innych miastach to Związek się rozpadnie prędzej czy później . Odnośnik do komentarza
Użytkownik Weak. Opublikowano 29 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 To jest dla mnie nie dorzeczne Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeMoNeK Opublikowano 29 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 To jest dla mnie bez sens co to za miłość jak się z nią/nim nie widujesz na co dzień Odnośnik do komentarza
Użytkownik `Edziu_ Opublikowano 29 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) jezeli ktos poznal w zyciu smak prawdziwej Milosci wie jak to jest zwiazek na odleglosc jest najwieksza próba prawdziwej Milosci sam taki przezylem i jestem w Nim dalej prawdziwa Milosc nie ma granic i napewno zadna odleglosc nie jest w stanie jej pokonac uwierzcie Mi ale tylko wtedy kiedy jest prawdziwa oczywiscie ze jest to mozliwe Edytowane 29 Października 2018 przez `Edziu_ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 29 Października 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) Jestem dokładnie tego samego zdania co Kolega wyżej. Jeżeli wiesz, czujesz, że to jest to, (zaufanie to podstawa) to kilometry nie mają tutaj żadnego znaczenia. Wiadome jest oczywiście to, że rozłąka nie jest niczym fajnym, ale może kształtować to w jakimś stopniu związek Moim zdaniem jednak trzeba spędzać ze sobą mnóstwo czasu, mimo tego, że jest się od siebie tak strasznie daleko To też może dać taki mały "test" kiedy zdasz sobie sprawę, że świata poza drugą osobą nie widzisz, zaplanujesz wspólne życie wtedy gdy będzie tylko możliwe, a będzie o krok od bliskości na co dzień Edytowane 29 Października 2018 przez LandrynCia 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dycha Opublikowano 29 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Nie ma to dla mnie miejsca. Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 29 Października 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 23 minuty temu, LandrynCia napisał: Jestem dokładnie tego samego zdania co Kolega wyżej. Jeżeli wiesz, czujesz, że to jest to, (zaufanie to podstawa) to kilometry nie mają tutaj żadnego znaczenia. Wiadome jest oczywiście to, że rozłąka nie jest niczym fajnym, ale może kształtować to w jakimś stopniu związek Moim zdaniem jednak trzeba spędzać ze sobą mnóstwo czasu, mimo tego, że jest się od siebie tak strasznie daleko To też może dać taki mały "test" kiedy zdasz sobie sprawę, że świata poza drugą osobą nie widzisz, zaplanujesz wspólne życie wtedy gdy będzie tylko możliwe, a będzie o krok od bliskości na co dzień Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 30 Października 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi