Użytkownik seban_hi Opublikowano 22 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Nick z CS: seban_hi Admin banujący: odpalTOWARiacie Serwer: cod mod 201 Data zdarzenia: 22.07.2021 Opis sytuacji: Wszedłem na serwer, była mapa Aztec, nawet nie zagrałem rundy, nie zdążyłem wybrać klasy, a tu już wleciał ban, chyba przypadkowo, bo screenów żadnych nie zrobiło, pozdrawiam! Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): nie mogę znaleźć Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Demka nie ma tylko mam wycinek z konsoli, nie wiem czy potrzebny: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: odpalTOWARiacie [AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl [AMXBans] Reason: 'odpal' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:4:1265116619' [AMXBans] Your IP: '46.169.140.63' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked [VIP] [Kapral - 18] *DEAD* ess : /rynek 'seban_hi' got banned permanent. Reason: 'odpal' Admin: odpalTOWARiacie Odnośnik do komentarza
Użytkownik seban_hi Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 (edytowane) Jeśli jest ktoś kto może potwierdzić, że dopiero co wbiłem i już dostałem bana to bardzo bym prosił o wsparcie w komentarzu Edytowane 22 Lipca 2021 przez seban_hi Odnośnik do komentarza
Użytkownik odpalTOWARiacie Opublikowano 22 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Zadnego wsparcia nie trzeba, jeszcze nie pora na cb po prostu zle skopiowalem z amx_last sida, mialem skopiować goscia ktory gral na aimie i wyszedl. Sorki Odnośnik do komentarza
Sponsor Fajczu Opublikowano 22 Lipca 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi