Użytkownik Guess Opublikowano 23 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 (edytowane) Imię: Jacek Wiek: 23 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Na serwerze brakuje od dłuższego czasu opiekuna, kogoś kto mógłby zająć się sprawami serwera, by graczom grało się lepiej i żeby nowi zostawali na dłużej. Mam parę pomysłów, chciałbym pomóc i odciążyć innych. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Mirage #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Jestem graczem Counter Strike z długim stażem, interesuję się sportami walki, oraz sportem siłowym(siłownia). Zawodowo zajmuję się trenowaniem ludzi na siłowni, a kiedyś startami w zawodach z trójboju siłowego. Pozdrawiam cieplutko. Edytowane 26 Lipca 2021 przez Guess 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `djabel Opublikowano 23 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 jak najbardziej na TAK, miły, doświadczony, pomocny, aktywny, potrzeba takich ludzi! pozdro :v 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kapi Opublikowano 23 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 (edytowane) Jestem na tak +Wsparcie finansowe +Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu + Wiek Edytowane 24 Lipca 2021 przez Kapi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ph1zi Opublikowano 23 Lipca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Ja @ Guess widziałem nie raz na serwerze, jest dojrzały, stanowczy i wzorowy jako admin. Myśle że poradził by sobie w roli opiekuna. +wiek +staż na om #2 +wzorowy admin Jestem na TAK oczywiście 1 W razie pytań, napisz priv - na pewno pomogę! Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 25 Lipca 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 @ Admin CS:GO Only Mirage #2 @ Andrzej. , @ Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pigułsonuwer;vrn Opublikowano 26 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Na tak Jak najbardziej tak osoba będzie idealna na to stanowisko jest pomysłowy i poradzi sobie bez żadnego problemu 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kidziorek02 Opublikowano 26 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Jestem również na tak jest to odpowiednia osoba zrównoważona i zawsze służy pomocną dłonią 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik b4rtvs Opublikowano 26 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Jestem na tak +wiek +staż w cs +wsparcie finansowe +jest spoko i ogarniety 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik GHOST. Opublikowano 29 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 (edytowane) +wiek +miły +aktywny +pomocny +wsparcie finansowe +gt +jest adminem dość długo ja @ Guess widziałem go nie raz na serwerze i można wywnioskować że może wspomóc graczy jak i serwer, jest ogarniety, pomocny z każdym zapytaniem można do niego pisać gadać śmiało, a obecnie nie ma opiekuna to czemu by nie miał by spróbować ? Jestem na TAK Edytowane 30 Lipca 2021 przez RUTEK Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 31 Lipca 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi